Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

D

deleted user 10898

Guest
Μην παίζουμε με τις λέξεις. Όλα είναι παρεξηγημένα. Με τις υπερβολές και από την εδώ πλευρά, δεν υπάρχει κανένας κοινός κώδικας. Πές το όπως θές. Λιγότερο Ηχοσύστημα. :rolleyes:
Νταξει βρε το κατάλαβα....
Ειναι μοναδική η αίσθηση αμεσοτητας που δίνουν τα Γκριμ.

Τι υπερβολές; Εγω;
Σου ορκίζομαι στον θεό του high end Εγω άκουγα αν ο σκληρός ήταν 5400 η 7200 με τα ls1.

Reaction score
3.910
@geomiat εύχομαι καλοριζικα ...
......................................................................................................................................................
και πάλι respect φίλε geomiat στην επιλογή σου !
Thank you!!
Έ, τώρα όσο για το respect.....ας μην υπερβάλουμε, μια επιλογή στην αναπαραγωγή ήχου είναι.

Πολλές φορές βέβαια το χρησιμοποιούμε όχι κυριολεκτώντας, αλλά δηλώνοντας την συναίσθηση της χαράς του φίλου, οπότε...:drinks:

Reaction score
3.910
IMG_4248.JPG

έχω την αίσθησις ότι η επιφάνεια της τελεόρασης την κάνει την ζημιούλα της, έ, τι λέτε?
Πιστεύω ότι μπορείτε να διακρίνετε τα του χώρου ζητήματα που ανέφερα πριν και την ασύμμετρη -κατα κάποιο τρόπο- τοποθέτηση των ηχείων απέναντί μου.

Reaction score
3.910
:rolleyes:

Θα 'θελα να σε 'χω φίλο στο δημοτικό μωρή πουρόγρια. Να εκτρέφουμε μαζί μεταξοσκώληκες. :fuckyou: ...και να χαλάμε την φράτζα του Κόγια...:roflmao:
βάλε όρια νηαρέ στις φαντασιώσεις σου...η φράντζα του Κόγια αποτελεί θέσφατο:hunter:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
View attachment 35774

έχω την αίσθησις ότι η επιφάνεια της τελεόρασης την κάνει την ζημιούλα της, έ, τι λέτε?
Πιστεύω ότι μπορείτε να διακρίνετε τα του χώρου ζητήματα που ανέφερα πριν και την ασύμμετρη -κατα κάποιο τρόπο- τοποθέτηση των ηχείων απέναντί μου.
Ασύμμετρη ως πρός εσένα αλλά συμμετρική ως πρός το χώρο. Το ποιό ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ηχείου είναι πως λειτουργεί ως sound wall και όχι σαν κατευθυντικό ηχείο , ειδικά στο mode των 45 μοιρών. Τα μετακινείς στο χώρο μέχρι να πετύχεις τον μεγαλύτερο δυνατό ήχο. Εκεί τα αφήνεις

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
χαιρομαι που χαιρεσαι αλλα οχι ρε Γιωργη και quad!! και μαλιστα με ακρα χωρις το σαμππ!!
(εκτος αν εννοας το απανω ακρο...)
Με έχετε ζαλίσει με τα sub !! 35 Hz κατεβαίνει σπίτι μου σε νορμάλ εντάσεις μέχρι ... 90 db . Και ακούς και τα καλύτερα χαμηλά ever χωρίς να μετακινείται αέρας άχρηστος απο woofer, ειδικά στην κλασσική μουσική η αίσθηση είναι κοντά στο χαμηλό αίθουσας συναυλιών όπου και εκεί βέβαια ακούς τις χαμηλές συχνότητες μέσα στο χώρο, χωρίς κάποιο αέρα απο μεγάλο woofer.

Ο μόνος λόγος που χρειάζεται το sub πραγματικά σε δωμάτια μέχρι 30-35 m2 είναι γιατί, επειδή το 8" κόβεται στα 70 Hz αντι για τα 30 Hz, έχεις καλύτερα .... μεσαία ! (ακόμα χαμηλότερες παραμορφώσεις)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Με έχετε ζαλίσει με τα sub !! 35 Hz κατεβαίνει σπίτι μου σε νορμάλ εντάσεις μέχρι ... 90 db . Και ακούς και τα καλύτερα χαμηλά ever χωρίς να μετακινείται αέρας άχρηστος απο woofer, ειδικά στην κλασσική μουσική η αίσθηση είναι κοντά στο χαμηλό αίθουσας συναυλιών όπου και εκεί βέβαια ακούς τις χαμηλές συχνότητες μέσα στο χώρο, χωρίς κάποιο αέρα απο μεγάλο woofer.

Ο μόνος λόγος που χρειάζεται το sub πραγματικά σε δωμάτια μέχρι 30-35 m2 είναι γιατί, επειδή το 8" κόβεται στα 70 Hz αντι για τα 30 Hz, έχεις καλύτερα .... μεσαία ! (ακόμα χαμηλότερες παραμορφώσεις)
Χριστο, ειλικρινά ρωτάω απο περιέργεια : μπορείς να κρίνεις το compression με τα grimm χωρίς το σαμπ τους με την ίδια ευκολία οπως με το σαμπ ή με το εντ. σύστημα που έχεις στο στούντιο; Όχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς που ακούμε το τελικό προϊόν αλλα καθαρά απο περιέργεια ρωτάω. Μπορει ενα μικρό ηχείο monitor γενικά να ειναι αρκετό για να κάνεις όλη την παραγωγή;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Τελικά ο vet τη σκαπούλαρε με τη φιλολογία, ακόμη δε μας είπε ποιά ηχεία πήρε. >:(

Reaction score
3.910
Ασύμμετρη ως πρός εσένα αλλά συμμετρική ως πρός το χώρο. Το ποιό ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ηχείου είναι πως λειτουργεί ως sound wall και όχι σαν κατευθυντικό ηχείο , ειδικά στο mode των 45 μοιρών. Τα μετακινείς στο χώρο μέχρι να πετύχεις τον μεγαλύτερο δυνατό ήχο. Εκεί τα αφήνεις
Έ, χμ....όχι ακριβώς!!!

Στην έκθεση, όταν γινόταν οι δοκιμές, κάποια στιγμή ο τραγουδιστής είχε φθάσει στο ταβάνι και η μπάντα δεν χώραγε στο δωμάτιοι!!!!

Θάλεγα ότι τα μετακινείς μέχρι να αποδώσουν ικανοποιητική εικόνα με φυσιολογικές διαστάσεις.

Μετά απο αυτό, η αίσθηση ΜΗ ΗΧΕΙΟΥ είναι σίγουρα εμπειρία!! (αν βέβαια αντέχεις να μην ακούς τα υλικά κατασκευής του ηχείόυ, των μεγαφώνων του, του μπουμιγκ, του κροσόβερ κλπ)

Reaction score
3.910
Τελικά ο vet τη σκαπούλαρε με τη φιλολογία, ακόμη δε μας είπε ποιά ηχεία πήρε. >:(
Όποιος διάβαζε SAS, να προτείνει μεθόδους βασανισμού για την αποκάλυψη της αλήθειας!!!8-)

΄Πάντως αν είναι Ελβετά, μυρίζει πολύ η υπόθεση....τι κάνει ο Vet στις Ελβετικές Τράπεζες, ποιός ο ρόλος του στα Ελληνικά φόρουμς...κλπ κλπ.:D

Reaction score
3.910
Καλημέρα σας :hi:, βλέπω Γιώργαρε η Grimmάτσα σου να έχει ένα ευτυχισμένο χαμόγελο πάνω της....:D
Καλημέρα Μπίλ, αGrimmia κι αGrimmakia η κατάστασή μου!o_O

Είναι τόσο φυσική η πληροφορία που παίρνεις (τόχεις εισπράξει και σύ) που γαληνεύεις ακούγοντας τις μουσικές σου και μάλιστα δίχως να καθηλώνεσαι σε συγκεκριμένη θέση ακρόασης.:)

Η μεγάλη πλάκα είναι όταν πάω να χαμηλώσω ένταση...τότε καταλαβαίνω ότι άκουγα ΔΥΝΑΤΑ;).

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Χριστο, ειλικρινά ρωτάω απο περιέργεια : μπορείς να κρίνεις το compression με τα grimm χωρίς το σαμπ τους με την ίδια ευκολία οπως με το σαμπ ή με το εντ. σύστημα που έχεις στο στούντιο; Όχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς που ακούμε το τελικό προϊόν αλλα καθαρά απο περιέργεια ρωτάω. Μπορει ενα μικρό ηχείο monitor γενικά να ειναι αρκετό για να κάνεις όλη την παραγωγή;
Επαναλαμβάνω είναι θέμα έντασης.
Είναι ένα μικρό σχετικά ηχείο αλλά είναι απο κατασκευή full range.
Μέχρι 90 db, σε μικρά -μεσαία δωμάτια, μέχρι εκεί που το 8" κουνιέται χωρίς να χαλάει η ανάρτηση του κατεβαίνει κανονικότατα.

Αν δείς και τις μετρήσεις του Σταματάκου (που το δοκίμασε χωρίς Sub) όταν το κόβει στα 30 Hz και δίνει 1.5 db (για να φέρει την αναπόφευκτη πτώσης στάθμης) η απόκριση έρχεται flat μέχρι πολύ χαμηλά.

Αν ακους dance μουσική, θέλεις γκάζια, έχεις μεγαλούτσικο χώρο και το κυριώτερο να ακούς τον "αέρα" η ας πούμε την ενέργεια που κινούν τα woofer όπως έχουμε συνηθίσει δεκαετίες τώρα , τότε τα Sub είναι απαραίτητα. Και εγώ θα τα έβαζα αν είχα την οικονομική δυνατότητα.

Σύντομα θα δούμε και πως αλλάζουν τα μεσαία με την προσθήκη sub αυτό είναι για μένα το ποιό ενδιαφέρον.

Reaction score
3.910
Σύντομα θα δούμε και πως αλλάζουν τα μεσαία με την προσθήκη sub αυτό είναι για μένα το ποιό ενδιαφέρον.
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά...τι εννοείς σύντομα?8-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas