- Reaction score
- 3.332
Tα ηχεία του διαστημόπλοιου εντερπραιζ είναι αυτά???
οοοοοχι ...
είναι ειδική παραγγελία του βήτα στην αγαπημένη του εταιρεία !!!
Tα ηχεία του διαστημόπλοιου εντερπραιζ είναι αυτά???
..κάτσε, σε λίγο θα εμφανιστεί και ο Commander Spock. ..μου έλειψε το παλιόπαιδο..Tα ηχεία του διαστημόπλοιου εντερπραιζ είναι αυτά???
Νταξει βρε το κατάλαβα....Μην παίζουμε με τις λέξεις. Όλα είναι παρεξηγημένα. Με τις υπερβολές και από την εδώ πλευρά, δεν υπάρχει κανένας κοινός κώδικας. Πές το όπως θές. Λιγότερο Ηχοσύστημα.
Thank you!!@geomiat εύχομαι καλοριζικα ...
......................................................................................................................................................
και πάλι respect φίλε geomiat στην επιλογή σου !
βάλε όρια νηαρέ στις φαντασιώσεις σου...η φράντζα του Κόγια αποτελεί θέσφατο
Θα 'θελα να σε 'χω φίλο στο δημοτικό μωρή πουρόγρια. Να εκτρέφουμε μαζί μεταξοσκώληκες. ...και να χαλάμε την φράτζα του Κόγια...
Ασύμμετρη ως πρός εσένα αλλά συμμετρική ως πρός το χώρο. Το ποιό ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ηχείου είναι πως λειτουργεί ως sound wall και όχι σαν κατευθυντικό ηχείο , ειδικά στο mode των 45 μοιρών. Τα μετακινείς στο χώρο μέχρι να πετύχεις τον μεγαλύτερο δυνατό ήχο. Εκεί τα αφήνειςView attachment 35774
έχω την αίσθησις ότι η επιφάνεια της τελεόρασης την κάνει την ζημιούλα της, έ, τι λέτε?
Πιστεύω ότι μπορείτε να διακρίνετε τα του χώρου ζητήματα που ανέφερα πριν και την ασύμμετρη -κατα κάποιο τρόπο- τοποθέτηση των ηχείων απέναντί μου.
Με έχετε ζαλίσει με τα sub !! 35 Hz κατεβαίνει σπίτι μου σε νορμάλ εντάσεις μέχρι ... 90 db . Και ακούς και τα καλύτερα χαμηλά ever χωρίς να μετακινείται αέρας άχρηστος απο woofer, ειδικά στην κλασσική μουσική η αίσθηση είναι κοντά στο χαμηλό αίθουσας συναυλιών όπου και εκεί βέβαια ακούς τις χαμηλές συχνότητες μέσα στο χώρο, χωρίς κάποιο αέρα απο μεγάλο woofer.χαιρομαι που χαιρεσαι αλλα οχι ρε Γιωργη και quad!! και μαλιστα με ακρα χωρις το σαμππ!!
(εκτος αν εννοας το απανω ακρο...)
ja ja!!Δεν εχει Βολο φετος.......φτανει ρε........θα παμε Καρπενησι για το Avsite event!!!!!!!!!
Kαλόμαθε η γριά στο μέλι...ΑΣΤΑΔΗΑΛΑΝΑΠΑΤΕ
Χριστο, ειλικρινά ρωτάω απο περιέργεια : μπορείς να κρίνεις το compression με τα grimm χωρίς το σαμπ τους με την ίδια ευκολία οπως με το σαμπ ή με το εντ. σύστημα που έχεις στο στούντιο; Όχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς που ακούμε το τελικό προϊόν αλλα καθαρά απο περιέργεια ρωτάω. Μπορει ενα μικρό ηχείο monitor γενικά να ειναι αρκετό για να κάνεις όλη την παραγωγή;Με έχετε ζαλίσει με τα sub !! 35 Hz κατεβαίνει σπίτι μου σε νορμάλ εντάσεις μέχρι ... 90 db . Και ακούς και τα καλύτερα χαμηλά ever χωρίς να μετακινείται αέρας άχρηστος απο woofer, ειδικά στην κλασσική μουσική η αίσθηση είναι κοντά στο χαμηλό αίθουσας συναυλιών όπου και εκεί βέβαια ακούς τις χαμηλές συχνότητες μέσα στο χώρο, χωρίς κάποιο αέρα απο μεγάλο woofer.
Ο μόνος λόγος που χρειάζεται το sub πραγματικά σε δωμάτια μέχρι 30-35 m2 είναι γιατί, επειδή το 8" κόβεται στα 70 Hz αντι για τα 30 Hz, έχεις καλύτερα .... μεσαία ! (ακόμα χαμηλότερες παραμορφώσεις)
Έ, χμ....όχι ακριβώς!!!Ασύμμετρη ως πρός εσένα αλλά συμμετρική ως πρός το χώρο. Το ποιό ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ηχείου είναι πως λειτουργεί ως sound wall και όχι σαν κατευθυντικό ηχείο , ειδικά στο mode των 45 μοιρών. Τα μετακινείς στο χώρο μέχρι να πετύχεις τον μεγαλύτερο δυνατό ήχο. Εκεί τα αφήνεις
Όποιος διάβαζε SAS, να προτείνει μεθόδους βασανισμού για την αποκάλυψη της αλήθειας!!!Τελικά ο vet τη σκαπούλαρε με τη φιλολογία, ακόμη δε μας είπε ποιά ηχεία πήρε.
Καλημέρα Μπίλ, αGrimmia κι αGrimmakia η κατάστασή μου!Καλημέρα σας , βλέπω Γιώργαρε η Grimmάτσα σου να έχει ένα ευτυχισμένο χαμόγελο πάνω της....
Επαναλαμβάνω είναι θέμα έντασης.Χριστο, ειλικρινά ρωτάω απο περιέργεια : μπορείς να κρίνεις το compression με τα grimm χωρίς το σαμπ τους με την ίδια ευκολία οπως με το σαμπ ή με το εντ. σύστημα που έχεις στο στούντιο; Όχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς που ακούμε το τελικό προϊόν αλλα καθαρά απο περιέργεια ρωτάω. Μπορει ενα μικρό ηχείο monitor γενικά να ειναι αρκετό για να κάνεις όλη την παραγωγή;
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά...τι εννοείς σύντομα?Σύντομα θα δούμε και πως αλλάζουν τα μεσαία με την προσθήκη sub αυτό είναι για μένα το ποιό ενδιαφέρον.