Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα .Εντελώς εγκυκλοπαιδικά...τι εννοείς σύντομα?
Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα .Εντελώς εγκυκλοπαιδικά...τι εννοείς σύντομα?
Καλημέρα Μπίλ, αGrimmia κι αGrimmakia η κατάστασή μου!
Είναι τόσο φυσική η πληροφορία που παίρνεις (τόχεις εισπράξει και σύ) που γαληνεύεις ακούγοντας τις μουσικές σου και μάλιστα δίχως να καθηλώνεσαι σε συγκεκριμένη θέση ακρόασης.
Η μεγάλη πλάκα είναι όταν πάω να χαμηλώσω ένταση...τότε καταλαβαίνω ότι άκουγα ΔΥΝΑΤΑ.
Λογικό είναι... στον Βόλο μένει ο άνθρωπος....τους εχεις αφησει χιλιομετρα πισω ζορζ...
βρεεεεέ καλώς το παλληκάρ!!Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα .
Μπέ, δίχως να μετριοφρονώ κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικά αισθάνομαι.τους εχεις αφησει χιλιομετρα πισω ζορζ...
και το δασυτριχο ,θεληματικο του στηθος βεβαιως βεβαιως!!!!!!Μπέ, δίχως να μετριοφρονώ κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικά αισθάνομαι.
Περισσότερο με θέλγει η αίσθηση ότι προχωράω μιάς που με τη στασιμότητα δεν έχω καλές σχέσεις, ή για να είμαι ακριβής, με φρικάρει.
Δεν έχω τίποτε με τους θησαυρούς του χθές, μου υπενθυμίζουν να ψάχνω τους θησαυρούς του σήμερα και "να κόβω πέρα" απο ξερόλες νεοέλληνες.
Γνωρίζω Κωστή (ναι, σε παρακολουθώ...)πόσο κουράστηκες για να 'ανοίξεις τα μάτια σου¨'
Παρακάμπτοντας το ηχείο του νήματος,τα μικρά μόνιτορ ηχεία συνδυασμένα με επισκόπηση εγγύς πεδίου έχουν γίνει πολύ δημοφιλή χάρη στην ευκολία και την ευελιξία διευθέτησης σε οποιοδήποτε στουντιακό χώρο.Χριστο, ειλικρινά ρωτάω απο περιέργεια : μπορείς να κρίνεις το compression με τα grimm χωρίς το σαμπ τους με την ίδια ευκολία οπως με το σαμπ ή με το εντ. σύστημα που έχεις στο στούντιο; Όχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς που ακούμε το τελικό προϊόν αλλα καθαρά απο περιέργεια ρωτάω. Μπορει ενα μικρό ηχείο monitor γενικά να ειναι αρκετό για να κάνεις όλη την παραγωγή;
Καλά τα λές όπως πάντα. Πάντως τα ATC έχουν μείνει πλέον για 2 λόγους. Ο ένας είναι πως αν φύγουν θα μείνουν ... τρύπες που πρέπει να κλείσουν. Ο δεύτερος είναι πως ο πρώην βοηθός μου και νύν ικανός ηχολήπτης mastering Ανέστης , αισθάνεται άνετα με τα ATC και λίγο ανασφαλής με μικρότερα ηχεία ακριβώς λόγω των παρατηρήσεων σου.Ο Chris Hat γνωρίζει όλ'αυτά τα στοιχεία καλύτερα από τον υποφαινόμενο.Η κατάρτισή του αντισταθμίζει σε κάποιο βαθμό τους περιορισμούς που προκύπτουν από μικρά μόνιτορ στο εγγύς-μέσο πεδίο.Οπότε,τα μόνιτορ έρχονται και παρέρχονται,ενώ τα ΄΄διακοσάρια΄΄ ATC παραμένουν...
Όμως για έναν μηχανικό λιγότερο καταρτισμένο-και ακόμα περισσότερο για έναν απόφοιτο Ανωτάτης Χαϊενδικής σε ανεξέλεγκτο ακουστικά χώρο- το όλο εγχείρημα της αξιολόγησης καθίσταται απρόβλεπτον.
Απο Τρίτη ?Εντελώς εγκυκλοπαιδικά...τι εννοείς σύντομα?
Kαι συ καλά τα λές όπως πάντα...γιατί ανακατεύεις τη γυναίκα δεν καταλαβαίνωΚαλά τα λές όπως πάντα.
........................................................................................................................................................
Είναι τα μόνα ηχεία ever που θέλει και η γυναίκα μου, μάλλον για λόγους αισθητικής και λιτότητας
Αθήνα- Βόλος, ατελείωτη κατηφόρα...με ένα χέρι το πας!!Απο Τρίτη ?
Σου λείπει από τον υπότιτλο μονάχα ένα έψιλον,για να γίνεις...ΜΜΕ.
Αυτά δεν μου τα είχες πεί !Ερωτήθην λοιπόν -σε ανύποπτη φάση- αν παίζουν καλύτερα απο τα Λιπίνσκι και απάντησα ως σοφός: είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα!!!!
Όταν αργοτέρως έστρωσαν τα Grimm η γυναίκα το αντελήφθη και αποδέχτηκε το "πακέτο" διότι όντως της άρεσαν πολύ αισθητικά.
Άντε τώρα να εξηγώ στον καθένα για τα γούστα της γυναίκας του..που έμπλεξα