Οι αδερφοί -όχι Γκριμ- της Grimm Audio και για την πιστότητα,o L o S και ο 1. Όλο μαζί?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Αν διαβάζουν, ας γράψουν και τίποτα, άντε, μόνο επιστήμη πχια!

Reaction score
2.566
Αγαπητέ Στέλιο δεν το συνεχίζω για να μη χαλάσουμε το νήμα, ούτως η άλλως τα γραπτά μένουν και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και μόνος του...δίνεις αρκετές ευκαιρίες για αυτό...

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Γιατρέ μου μας μπέρδεψες, πριν από μερικά ποστ έλεγες:

"Σούπερ απόδοση σε τιμή χώμα ακόμη και με τα σαμπ."

ενώ τώρα:

Επίσης υπονοείς ότι εγώ τάσκασα έτσι χαλαρά και μπήκαι στην up λίγκα.
Σου διαφεύγει ότι πούλησα όλα τα Λιπίνσκι (2 μονομπλόκ+ηχεία) για να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και
άηντε να φτάσουμε την οικονομικότερη έκδοση λάου-λάου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αν πάρεις Ferrari με 40.000 (σαράντα χιλιάδες) € είναι τιμή χώμα η όχι ;
Tο αν πρέπει να κάνει τόσο η αν χρειάζονται τέτοια αυτοκίνητα είναι άλλης τάξης θέμα .;)

Reaction score
2.566
Εγώ θα έλεγα ότι τουλάχιστον στους μηχανικούς ήχου μόνο τέτοια ηχεία χρειάζονται, για να έχουμε σιγά σιγά όλο και καλύτερες ποιοτικά παραγωγές...γιατί προς το παρόν παλεύουμε όλοι για καλά συστήματα και δεν υπάρχει αρκετό ποιοτικό υλικό, αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πολύ υποδεέστερο εξοπλισμό, με συνέπεια σε ένα καλό σύστημα να ακούγεται...
Τώρα ο χομπίστας ας κάνει ότι καταλαβαίνει...δεν βασιλεύει η λογική στον χώρο ούτως η άλλως...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Αν και συμφωνώ με αυτό που γράφει ο Αλέξανδρος, φοβάμαι πως δεν είναι τα επαγγελματικά μηχανήματα που έχουν οι μηχανικοί ο λόγος για τις κακές παραγωγές αλλά μάλλον οι παραγωγοί και οι εταιρίες. Δείτε για παράδειγμα το άλμπουμ των coldplay viva la vida: TEC award, φτιαγμένο από μαστερά με προιστορία και σουπερ ντούπερ εξοπλισμό (http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Ludwig) και όμως το αποτέλεσμα είναι (http://dr.loudness-war.info/album/view/3000) και ακούγεται χάλια, τουλάχιστον σε ένα ουδέτερο σύστημα. Ειλικρινά σου παίρνει τα αυτιά η πουσαρισμένη ένταση.

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Δείτε επίσης από τον ίδιο άνθωπο (και συνεργάτες του) το random access memories (daft punk). Κάποιος πιο ειδικός, ας μας εξηγήσει τις διαφορές που φαίνονται εδώ ανάμεσα στις διάφορες εκδόσεις: http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=daft punk&album=random
Μήπως είναι καιρός να πάρω και εγώ πικάπι; (Καλά, όχι για να ακούω daft punk, αλλά λέμε τώρα...)

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.516
... να το παμε πιο χαλαρα το πραγμα....μουπες -σουπα-του πα ...δεν θα βγαλει πουθενα το πραγμα κυριοι!
...
Ιδίως από τη στιγμή που δεν προκύπτει ούτε ένας διαπληκτισμός της...προκοπής.:sneaky:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Ορθογραφικά-λάθη-που-κάνουν-τον-Κόγια-να-κλαίει.121323/page-12#post-1836105
Τελικα ρε παιδες υπαρχει ενδιαφερον να μαθουμε πως παιζει ενα ηχειο σαν το LS 1 η οχι?
Εάν δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε,όχι...
Φίλε αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να επηρεάζουν τους πάντες με βαρύγδουπα σχόλια συνοδευόμενα με μυθιστορηματικού τύπου γραφή και με τεκμηριωμένες επιστημονικά αποδείξεις (βλέπε τεχνικά χαρακτηριστικά και μετρήσεις) κάνουν μέγιστο λάθος!
Δικαιολογημένη η ματαιότητα...Για καθετί όμως που δεν καταλαβαίνουμε εμείς,υπάρχουν κάποιοι άλλοι που το...καταλαβαίνουν.;)
τα 15000 τα εχω δώσει τα τελευταία 4-5 χρονια.
Για αυτο γράφω στερνη μου γνώση...
Μην ανησυχείς...Θα τα ξαναδώσεις και πάλι τα ίδια θ'αναλογίζεσαι...;)

Για ένα ηχείο όπως το Grimm,δεν θα είχα προτεραιότητα να μάθω απλώς το ΄πώς΄ παίζει,αλλά σε συνάρτηση προς τις στάθμες ακρόασης με τις οποίες θα ήμουν εξοικειωμένος και το διαθέσιμο δυναμικό περιθώριο κατά τη συνεχή εκπομπή σε αυτές τις στάθμες...
dapost said:
ας μας εξηγήσει τις διαφορές που φαίνονται εδώ...
Έχουν ήδη αναλυθεί σε σχετικό θέμα...

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Δείτε επίσης από τον ίδιο άνθωπο (και συνεργάτες του) το random access memories (daft punk). Κάποιος πιο ειδικός, ας μας εξηγήσει τις διαφορές που φαίνονται εδώ ανάμεσα στις διάφορες εκδόσεις: http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=daft punk&album=random
Μήπως είναι καιρός να πάρω και εγώ πικάπι; (Καλά, όχι για να ακούω daft punk, αλλά λέμε τώρα...)
Αντί να πάρεις πικάπι, μήπως να πέσει κανένα προσωπικό μπινελίκι σε τέτοιες εξυπνάδες? :hunter:

http://dr.loudness-war.info/album/view/39263

http://dr.loudness-war.info/album/view/61968 :fuckyou:

Bob Ludwig / Grammy Awards
2014: Best Engineered Album, non-classical: - "Random Access Memories", Daft Punk

Last edited by a moderator:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εγώ θα έλεγα ότι τουλάχιστον στους μηχανικούς ήχου μόνο τέτοια ηχεία χρειάζονται, για να έχουμε σιγά σιγά όλο και καλύτερες ποιοτικά παραγωγές...γιατί προς το παρόν παλεύουμε όλοι για καλά συστήματα και δεν υπάρχει αρκετό ποιοτικό υλικό, αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πολύ υποδεέστερο εξοπλισμό, με συνέπεια σε ένα καλό σύστημα να ακούγεται...
Τώρα ο χομπίστας ας κάνει ότι καταλαβαίνει...δεν βασιλεύει η λογική στον χώρο ούτως η άλλως...
Να σε ρωτήκω ρε Αλεξάντερ, τα ενεργά τα 100ρια τα ΕϊΤιΣι... είναι υποδεέστερα/εφάμιλλα των LS1?
Κάνουν για στούντια (σας βγήκαν τα μάτια? :fuckyou: )?
Είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου σαν εργαλείο για καλύτερες παραγωγές?

Y

Yiannis_B

Guest
Να σε ρωτήκω ρε Αλεξάντερ, τα ενεργά τα 100ρια τα ΕϊΤιΣι... είναι υποδεέστερα/εφάμιλλα των LS1?
Κάνουν για στούντια (σας βγήκαν τα μάτια? :fuckyou: )?
Είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου σαν εργαλείο για καλύτερες παραγωγές?
Όχι ρε, δεν κάνουν για στούντια. Τα ATC είναι ιδέα. :fuckyou:

Last edited by a moderator:

Reaction score
152
Αγαπητέ Στέλιο δεν το συνεχίζω για να μη χαλάσουμε το νήμα, ούτως η άλλως τα γραπτά μένουν και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και μόνος του...δίνεις αρκετές ευκαιρίες για αυτό...
Αγαπητέ Αλέξανδρε, θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν ήταν άλλωστε στις προθέσεις μου να χαλάσω το νήμα της παρουσίασης, που η κοινότητα περίμενε με ενδιαφέρον. Μια ερώτηση έκανα (έστω αδόκιμη...).
Από την άλλη το άδειασμα του - άμεσα ενδιαφερόμενου να μου απαντήσει - geomiat ήταν μεγαλοπρεπές και δεν σηκώνει περαιτέρω συζήτηση. ΔΕΚΤΟΝ !
Τώρα αν έλειπαν και κάποιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί...
Καλημέρα σε όλους !

Reaction score
3.910
Γιατρέ μου μας μπέρδεψες, πριν από μερικά ποστ έλεγες:

"Σούπερ απόδοση σε τιμή χώμα ακόμη και με τα σαμπ."

ενώ τώρα:
Πραγματικά η εμμονή σε κάτι νοηματικά απλό -που έχει γραφει κατ επανάληψη στο παρόν θέμα απο πολλούς- που προκαλεί δυσκολία να καταννοηθεί γεννά ερωτηματικά.
Όταν προσφέρεται Φερράρι σε τιμή Φίατ, είναι τιμή χώμα.Άν έχεις στην τσέπη σου το αντίτιμο για Φίατ, κέρδισες.
Άν δεν τόχεις, θα βογγήξεις να το βρείς (αν θες Φερράρι).
Άν δεν...μένεις ως έχεις.

Ποιό απλό πεθαίνεις, αν και είμαι βέβαιος ότι ήταν κατανοητό εξ αρχής.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.982
...
Αν είναι έτσι Ημίθεε, τότε γιατί μας αφήνεις και χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο ; :drinks:
Ο,τιδήποτε είναι εκτός του mainstream, ταράσσει τα νερά - και ό,τι ταράσσει τα νερά, εγείρει αντιρρήσεις από αυτούς πλέουν αμέριμνοι σ' αυτά. Τα Grimm είναι ένα τοιούτο ακριβό δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στο εαυτό του. Στο άλλο άκρο, αυτά εδώ είναι σκέτο δώρο από τον κατασκευαστή, για οποιονδήποτε θέλει να ακούει σωστά και καλά και να περνάει ωραία. Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα έχουν μιλήσει γι΄ αυτό το σκέτο δώρο; Δύο. Ένας δηλαδή, αλλά λέω δύο, μη τυχόν και έχει μιλήσει και κάποιος άλλος, και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αν καλέσεις καναδυό σπίτι να τα ακούσουν, θα σου κολλήσουν τη ρετσινιά ότι ακούς με ηχεία των 600 ευρώ - και χωρίς ενισχυτή, άσε δε τα καβλώδια, που μπορεί να είναι και αματσάριστα. Διότι, άμα έχεις πληρώσει μαναχά 600€ για ηχεία και ενισχυτή, δε γίνεται να ξέρεις από ματσάρισμα - άντε το πολύ πολύ να ξέρεις από πατσά. Κι άντε τώρα να εξηγεί ο Bhutia και να τον κοιτάνε όλοι σαν να κατέβηκε απ' τον Άρη...

Τέλος πάντων, για να μη ξεφεύγω, ο George the Parrot ήδη είπε πώς παίζνε τα Grimm. Είναι το λιγώτερο ηχείο που μπορεί να έχει κάποιος, ίσως με καναδυό ακόμα. Αυτό όμως, προσκρούει στο υπερφύαλο εγώ του τυπικού χαϊεντά. Εγώ, που πλήρωσα τόσα απ' την τσέπη μου, που διάλεξα ακούγοντας με τα αυτιά μου να φτιάξω το σύστημά μου να παίζει όπως μου αρέσει να ακούω τη μουσικούλα μου και του κ@λου τα εννιάμερα...

Reaction score
3.910
"Μου λείπουν ο Ζαπάντης και ο Κώστας EAR"

Εμένα ο Βασιλάκης Καίλας και οι κατατρεγμένοι .....δεν μπορείς να τάχεις όμως όλα, ίσως όταν προσπαθήσεις πολύ νάσαι τυχερός και νάβρεις τα μισά!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios