dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.446
Αν διαβάζουν, ας γράψουν και τίποτα, άντε, μόνο επιστήμη πχια!
Επίσης υπονοείς ότι εγώ τάσκασα έτσι χαλαρά και μπήκαι στην up λίγκα.
Σου διαφεύγει ότι πούλησα όλα τα Λιπίνσκι (2 μονομπλόκ+ηχεία) για να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και
άηντε να φτάσουμε την οικονομικότερη έκδοση λάου-λάου.
Ιδίως από τη στιγμή που δεν προκύπτει ούτε ένας διαπληκτισμός της...προκοπής.... να το παμε πιο χαλαρα το πραγμα....μουπες -σουπα-του πα ...δεν θα βγαλει πουθενα το πραγμα κυριοι!
...
Εάν δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε,όχι...Τελικα ρε παιδες υπαρχει ενδιαφερον να μαθουμε πως παιζει ενα ηχειο σαν το LS 1 η οχι?
Δικαιολογημένη η ματαιότητα...Για καθετί όμως που δεν καταλαβαίνουμε εμείς,υπάρχουν κάποιοι άλλοι που το...καταλαβαίνουν.Φίλε αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να επηρεάζουν τους πάντες με βαρύγδουπα σχόλια συνοδευόμενα με μυθιστορηματικού τύπου γραφή και με τεκμηριωμένες επιστημονικά αποδείξεις (βλέπε τεχνικά χαρακτηριστικά και μετρήσεις) κάνουν μέγιστο λάθος!
Μην ανησυχείς...Θα τα ξαναδώσεις και πάλι τα ίδια θ'αναλογίζεσαι...τα 15000 τα εχω δώσει τα τελευταία 4-5 χρονια.
Για αυτο γράφω στερνη μου γνώση...
Έχουν ήδη αναλυθεί σε σχετικό θέμα...dapost said:ας μας εξηγήσει τις διαφορές που φαίνονται εδώ...
Αντί να πάρεις πικάπι, μήπως να πέσει κανένα προσωπικό μπινελίκι σε τέτοιες εξυπνάδες?Δείτε επίσης από τον ίδιο άνθωπο (και συνεργάτες του) το random access memories (daft punk). Κάποιος πιο ειδικός, ας μας εξηγήσει τις διαφορές που φαίνονται εδώ ανάμεσα στις διάφορες εκδόσεις: http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=daft punk&album=random
Μήπως είναι καιρός να πάρω και εγώ πικάπι; (Καλά, όχι για να ακούω daft punk, αλλά λέμε τώρα...)
Να σε ρωτήκω ρε Αλεξάντερ, τα ενεργά τα 100ρια τα ΕϊΤιΣι... είναι υποδεέστερα/εφάμιλλα των LS1?Εγώ θα έλεγα ότι τουλάχιστον στους μηχανικούς ήχου μόνο τέτοια ηχεία χρειάζονται, για να έχουμε σιγά σιγά όλο και καλύτερες ποιοτικά παραγωγές...γιατί προς το παρόν παλεύουμε όλοι για καλά συστήματα και δεν υπάρχει αρκετό ποιοτικό υλικό, αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πολύ υποδεέστερο εξοπλισμό, με συνέπεια σε ένα καλό σύστημα να ακούγεται...
Τώρα ο χομπίστας ας κάνει ότι καταλαβαίνει...δεν βασιλεύει η λογική στον χώρο ούτως η άλλως...
Όχι ρε, δεν κάνουν για στούντια. Τα ATC είναι ιδέα.Να σε ρωτήκω ρε Αλεξάντερ, τα ενεργά τα 100ρια τα ΕϊΤιΣι... είναι υποδεέστερα/εφάμιλλα των LS1?
Κάνουν για στούντια (σας βγήκαν τα μάτια? )?
Είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου σαν εργαλείο για καλύτερες παραγωγές?
Αγαπητέ Αλέξανδρε, θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν ήταν άλλωστε στις προθέσεις μου να χαλάσω το νήμα της παρουσίασης, που η κοινότητα περίμενε με ενδιαφέρον. Μια ερώτηση έκανα (έστω αδόκιμη...).Αγαπητέ Στέλιο δεν το συνεχίζω για να μη χαλάσουμε το νήμα, ούτως η άλλως τα γραπτά μένουν και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και μόνος του...δίνεις αρκετές ευκαιρίες για αυτό...
Όχι ρε, δεν κάνουν για στούντια. Τα ATC είναι ιδέα.
Πραγματικά η εμμονή σε κάτι νοηματικά απλό -που έχει γραφει κατ επανάληψη στο παρόν θέμα απο πολλούς- που προκαλεί δυσκολία να καταννοηθεί γεννά ερωτηματικά.Γιατρέ μου μας μπέρδεψες, πριν από μερικά ποστ έλεγες:
"Σούπερ απόδοση σε τιμή χώμα ακόμη και με τα σαμπ."
ενώ τώρα:
Ο,τιδήποτε είναι εκτός του mainstream, ταράσσει τα νερά - και ό,τι ταράσσει τα νερά, εγείρει αντιρρήσεις από αυτούς πλέουν αμέριμνοι σ' αυτά. Τα Grimm είναι ένα τοιούτο ακριβό δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στο εαυτό του. Στο άλλο άκρο, αυτά εδώ είναι σκέτο δώρο από τον κατασκευαστή, για οποιονδήποτε θέλει να ακούει σωστά και καλά και να περνάει ωραία. Ξέρεις πόσοι εδώ μέσα έχουν μιλήσει γι΄ αυτό το σκέτο δώρο; Δύο. Ένας δηλαδή, αλλά λέω δύο, μη τυχόν και έχει μιλήσει και κάποιος άλλος, και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αν καλέσεις καναδυό σπίτι να τα ακούσουν, θα σου κολλήσουν τη ρετσινιά ότι ακούς με ηχεία των 600 ευρώ - και χωρίς ενισχυτή, άσε δε τα καβλώδια, που μπορεί να είναι και αματσάριστα. Διότι, άμα έχεις πληρώσει μαναχά 600€ για ηχεία και ενισχυτή, δε γίνεται να ξέρεις από ματσάρισμα - άντε το πολύ πολύ να ξέρεις από πατσά. Κι άντε τώρα να εξηγεί ο Bhutia και να τον κοιτάνε όλοι σαν να κατέβηκε απ' τον Άρη......
Αν είναι έτσι Ημίθεε, τότε γιατί μας αφήνεις και χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο ;
Χθες μου είπε, ότι ξεκουράζεται αυτή την περίοδο.... τώρα τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω...Μου λείπουν ο Ζαπάντης......
Εγώ δεν σου φτάνω....? έπαψες να με αγαπάς μετά τα Grimm...?Εμένα ο Βασιλάκης Καίλας και οι κατατρεγμένοι .....