Project ''Projectορας''

Reaction score
15.543
πανι ;

εχω ενα που επαιζα καραγκιοζη μικρος....το θες ; :fuckyou:

μην ξαναπεις πανι......θα σε διαγραψω..:D

οθονη σωστη για diy δεν υπαρχει...τι θες να κανεις για λεγε για να σε βοηθησουμε...

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Χάζευα μερικά βίντεο με κατασκευές. Οπως το φανταζόμουν το πλαίσιο δεν ειναι τίποτα σπουδαίο ειδικά για οποιον εχει ασχοληθεί με κατασκευές. Ιδεες και λυσεις υπάρχουν πολλές. Το κρισιμο στοιχείο είναι το ύφασμα. Στα ντιουικα βάζουν ενα απλό blackout ύφασμα. Φαντάζομαι αυτό είναι λύση ανάγκης. Για αυτό ρωτάω μήπως υπαρχει η πηγή σωστων πανιών. Δεν μπορώ να χωνέψω οτι ζητανε 4ψηφια νούμερα για μια σταυερη οθόνη....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.396
Αν ντε και καλά θες να πας σε ντιούικα, καλύτερα βάψε τον τοίχο και κάνε περιμετρικά ένα πλαίσιο με βελούδο.

Τώρα όμως σ´ έπιασαν οι τσιγκουνιές; Πάρε οθόνη!

Reaction score
15.543
Αν ντε και καλά θες να πας σε ντιούικα, καλύτερα βάψε τον τοίχο και κάνε περιμετρικά ένα πλαίσιο με βελούδο.

εσυ με τους τοιχους να πας σε αλλο site να τα γραψεις..:fuckyou:

Reaction score
15.543
Μα να τον έχουν να δουλεύει μερόνυχτα τον Κώστα; Βλέπετε τι χάνουμε;
πλεον θα δουλευω βαρδιες οποτε θα εχω πρωινα ελευθερα για αλλες δουλειες...;)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
λεγε μεγεθος οθονης και χρωμα χωρου να σου πω τι θα παρεις και οικονομικα
Απαιτείται , και αναμένεται, αυτοψία χωρου απο το κλιμάκιο ;) . Υπάρχουν πολλες επιλογές και δυνατότητες παρεμβάσεων στο χωρο οπότε θέλει καλή αξιολόγηση των εύκολων λύσεων αλλά και καλό επιτοπιο brainstoring για τα πέρα από τα προφανή.

Γενικα η μία λύση ειναι στις 105 περίπου και η αλλη στις 120+, σταθερή και άμα γουστάρουμε την καμπυλωνουμε κιολας τη μεγάλη...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Να φέρω αυτά που σφίγγουν; :D

Υπάρχουν πάντως Μελίνα μου Elite σε λογική τιμή, υποθέτω ότι ο Κώστας θα έχει κι άλλες λύσεις.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848

Το βαψιμο τοίχου έχει γίνει. Το πλαίσιο ειναι μια απο τις λυσεις στο τραπέζι.
Πέρα απο τη τσιγκουνιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενα πλαίσιο τελαρωμενο με υφασμα κανει οσο ο προβολέας; ;;; τι υφασμα ειναι αυτο που μπορεί να φτάνει 1000 ευρώ το τ.μ.;

Reaction score
15.543
κοιτα .....μπορεις να βλεπεις παντου αλλα σε μια οθονη νορμαλ βλεπεις πιο σωστα απο πολλες αποψεις.....θες να στις πω ?
οχι ομως τωρα γιατι παω για ουζακι ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
ηχητικα πως τα παμε σε υψος ?

μπορει να υπαρξει και εκει αλλαγη ?
Αν εννοείς τα ηχεία που εχω τα εχω βγαλει εκτός οθονης στο πλάι για να μην εμποδίζουν προς το παρον. Ευελπιστω οτι θα πωληθουν εν τέλει ειδάλλως θα τα βαλω πανω σε ροδάτες βασεις για να τα μετακινω εύκολα.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
κοιτα .....μπορεις να βλεπεις παντου αλλα σε μια οθονη νορμαλ βλεπεις πιο σωστα απο πολλες αποψεις.....θες να στις πω ?
οχι ομως τωρα γιατι παω για ουζακι ;)
Θα μου τα πεις από κοντά, δεν τη γλυτώνεις...και με ουζάκι :cool:

Reaction score
15.543
προσεξε να δεις πως ειναι ο προβολεας με την οθονη......

ειναι σαν να εχεις ενα γρηγορο αυτοκινητο με λαθος τελειως ελαστικα ..

Aυτα πανε πακετο και πρεπει να ειναι ισορροπημενα.

η οθονη κατ εμε πρεπει να ειναι καλη ειτε εχεις προβολεα του χιλιαρικου ειτε του 5χιλιαρου....

την αντανακλαση εικονας απο αυτη βλεπεις αν το καλοσκεφτεις.

δεν σου λεω να παρεις την κορυφαια δλδ μια stewart .....αλλα μπορεις να παρεις μια του χιλιαρικου με πολυ καλα αποτελεσματα...

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Η καμπυλωτή οθόνη δουλεύει σωστά μόνο όταν υπάρχει αναμορφικός φακός;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.490
Members
38.188
Νεότερο μέλος