Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Παίρνω χάπια........αλλά δεν λειτουργούν ακόμα ικανοποιητικά
Εναλλακτικά άκου θεία Λένα Μάνο, είναι άκουσμα, είναι εγγύτερα στο αντικείμενο!..διάβασε Λένα Μαντά, θα στρώηςσ.......
οσο ακουει ο καθενας........στα αυτια εννοω....κατασταλλαζει αναλογα!!!!!!!!!!Ολοι οι μεσηλικες νομιζουν οτι εχουν κασταλαξει ηχητικα ........
γιατι μπρε να πεταξεις τα λεφτουδακια σου ;Λέω λοιπόν να ξεκινήσω απο κάναν 131 και άη σιγά - σιγά να πάμε σε αυτόν που λές.
ΥΓ. τρελλαίνομαι για sort απαντήσεις!
Ναί ρε συ George και το χάρηκα πολύ γιατί ήταν ανέλπιστα γρήγορη η επίτευξη του στόχου...(συμμαχία σύμπαντος και αντιπροσώπου!).Τελικά, τα έστησες τα subwoofers;
Μ' έχεις μπερδέψει με τον Μη. Εγώ είμαι ο άλλος, ο ωραίος με το ανπιστεύταμπολ μαλλί, αυτός που ακούει όλημερίς Τζίνα Μπαχάουερ, αλλάζει καλώδια κάθε μήνα και τρώει τα πάντα μαγειρεμένα στον ατμό. Ωραίος, έξυπνος και προ πάντων μετριόφρων....
Επίσης είναι και μπουζουκογκεράπας του κερατά(ο Κόγιας όχι ο Γιουγκ) και καπνίζει κάτω απο απορροφητήρες...οπότε δεν πρόκειται να του βάλω ούτε να μου βάλει μυαλό.
...
Mπορεί απο μαλλί κάτ΄να λές, όμως απο μούσι...μαλλί!Μ' έχεις μπερδέψει με τον Μη. Εγώ είμαι ο άλλος, ο ωραίος με το ανπιστεύταμπολ μαλλί, αυτός που ακούει όλημερίς Τζίνα Μπαχάουερ, αλλάζει καλώδια κάθε μήνα και τρώει τα πάντα μαγειρεμένα στον ατμό. Ωραίος, έξυπνος και προ πάντων μετριόφρων.