Ηλεκτρονικό τσιγάρο

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Οι μπαταρίες μου είναι τέλειες μετά απο πεντέμισι μήνες. Απο το Provari;
επίτηδες το κάνεις εε?:p:p kidding

από το provari επειδή δεν τις αφήνει να πάνε κάτω από 3.3ν ούτε στιγμιαία.
αλλά κυρίως επειδή έχεις καλό φορτιστή κ καλές μπαταρίες.
το provari είναι καλό στην αξιοποίηση της μπαταρίας,κ στον έλεγχο της υγείας της ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια για τον χρήστη...το κάνει καλύτερα από όλους...κ τα υπόλοιπα αποτελεσματικά το κάνουν όμως.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.793
Ποιος είναι ο φορτιστής;

profi

Reaction score
1.438
Παναϊτσα μου, θα πάρω αηφόνι! :D:roflmao:
αν σε ενδιαφέρει υπάρχει κ αυτό διαθέσιμο για ανταλλαγή χωρίς να μπείς σε έξοδα

Image2153.jpg

:p:p
(από την πρώτη μέρα μου έχει καρφωθεί αυτή η βλακεία...now it is out of my system)

Reaction score
5.827
Σημερα το μεσημερι ελαβα e-mail οτι θα στειλουν χωρις καμμια χρεωση το ανταλλακτικο.
Πριν μια ωρα ειδα οτι πανω στην παλια παραγγελια εκαναν αποστολη ενα πακετο,και μου εδωσαν αριθμο αποστολης.
Μαλλον απο το πακετο οπου εβαλαν στην φωτογραφια καταλαβα οτι στελνουν καινουργιο mod.

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.793
Έγινε ο αγαπημένος μου ατμοποιητής!

Από τότε που μου τον έδωσες, δεν τον έχω αλλάξει ούτε λεπτό!

Μερσί και πάλι Γιώργη! :hi:

Reaction score
1.014
παιδια και εγω απο την παρασκευη αρχισα να ατμιζω!!αλλα εχω ενα προβλημα,μου μενει μια γευση στο στομα σαν πικριλα-σιδεριλα να το πω!!!τι φταιει??Εχω το vivi nova της bdc και μια nobacco μπαταρια και υγρο πηρα ενα american blend,αν ξερετε οι παλιοτεροι???

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.793
Πλύνε καλά τον ατμοποιητή με ζεστό νερό και υγρό πιάτων.

Ξέβγαλε καλά και άφησέ τον να στεγνώσει.

Πιστεύω να φύγει η άσχημη μυρωδιά.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω την μελέτη του thread...70+ σελίδες είναι πάρα πολλές αλλά το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον:D

Έρχεται το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνναβης:geek:

Μια νέα εφεύρεση Ολλανδικής προέλευσης έρχεται να εισβάλει στην αγορά των ηλεκτρονικών καπνιστικών ειδών.

Μία εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων, παράγει πάνω από 10.000 φρουτώδεις γεύσεις για ηλεκτρονικά τσιγάρα τα οποία πωλούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όμως η τελευταία «έκδοση» επιτρέπει στον αγοραστή να βάζει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο το δικό του υγρό φτιαγμένο από κάνναβη ή από διάφορα άλλα βότανα. Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με βιομηχανίες που κατασκευάζουν φαρμακευτική κάνναβη προκειμένου να διοχετεύσουν τα σκευάσματα στην αγορά.

http://www.alfavita.gr/arthron/έρχεται-το-νέο-ηλεκτρονικό-τσιγάρο-κάνναβης

profi

Reaction score
1.438
παιδια και εγω απο την παρασκευη αρχισα να ατμιζω!!αλλα εχω ενα προβλημα,μου μενει μια γευση στο στομα σαν πικριλα-σιδεριλα να το πω!!!τι φταιει??Εχω το vivi nova της bdc και μια nobacco μπαταρια και υγρο πηρα ενα american blend,αν ξερετε οι παλιοτεροι???
Καλή αρχή.:)

μία εύκολη λύση είναι να αφήσεις τον ατμοποιητή μέσα σε νερό με vodka αφού τον έχεις πλύνει..κ μετά να στεγνώσει καλά.
ή να βράσεις τα μεταλλικά μέρη σε γάλα κ μετά πλύσιμο.
η μπαταρία σου είναι μεταβλητής τάσης? αν ναι...κ την δουλεύεις σε αρκετά μεγάλη τάση μπορεί να σου έρχεται κ η γεύση από την ίδια την αντίσταση.

Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω την μελέτη του thread...70+ σελίδες είναι πάρα πολλές αλλά το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον:D

Έρχεται το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνναβης:geek:

Μια νέα εφεύρεση Ολλανδικής προέλευσης έρχεται να εισβάλει στην αγορά των ηλεκτρονικών καπνιστικών ειδών.

Μία εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων, παράγει πάνω από 10.000 φρουτώδεις γεύσεις για ηλεκτρονικά τσιγάρα τα οποία πωλούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όμως η τελευταία «έκδοση» επιτρέπει στον αγοραστή να βάζει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο το δικό του υγρό φτιαγμένο από κάνναβη ή από διάφορα άλλα βότανα. Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με βιομηχανίες που κατασκευάζουν φαρμακευτική κάνναβη προκειμένου να διοχετεύσουν τα σκευάσματα στην αγορά.

http://www.alfavita.gr/arthron/έρχεται-το-νέο-ηλεκτρονικό-τσιγάρο-κάνναβης

ε όχι κ νέα,υπάρχει εδώ κ χρόοοοονια αυτό,αλλά παρ'όλα αυτά το χρησιμοποιούν διάφοροι οργανισμοί σαν δικαιολογία για την απαγόρευση του ηλεκτρονικού γενικά >:(

"τα παίρνουν τα παιδιά κ βάζουν μέσα χασίς"...η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο.άσε που δεν γίνεται στην πράξη,είναι άλλες συσκευές για ξερά βότανα.
το να φτιάξεις το δικό σου υγρό που να περιέχει την thc κ να το ατμοποιείς στην θερμοκρασία που πρέπει δεν είναι καθόλου εύκολο...

έκανα πρώτη φορά ταξίδι με το αυτοκίνητο την κυριακή ως ατμιστής....life improved vastly...ούτε να ψάχνω τασάκια κ αναπτήρες κάθε τόσο που σβήνει το στριφτό,ούτε να ανεμίζουν στάχτες ούτε τίποτα,τέλειο.κ άτμισα κ πολύ λιγότερο απ'ότι θα κάπνιζα...αφού δεν με έννοιαζε μην σβήσει μην ξεραθεί κτλ...με τon russian φυσικά...don't drip and drive :D

Reaction score
5.827
Σημερα παρελαβα το φακελλο απο fasttech. Τελικα εστειλαν μονο το σωμα του mod.
H γκαντεμια ομως με κυνηγαει.:( Το εβαλα να το δοκιμασω και ειδα οτι το κουμπι του + ειναι ελαφρως προς τα μεσα και δεν λειτουργει καθολου.:headbang::focus:

Attachments

Reaction score
5.827
Εχεις απολυτο δικιο Δημητρη μου! Αλλα οταν δεν το διαθετεις αμεσα το ποσο αυτο καταφευγεις σε αλλες λυσεις οπου τις πληρωνεις ακριβα μετα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.264
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti