Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
60
Abcd , αν σου αρεσουν , δοκιμασε και το Tobacco.......... 30 ml - 6,15 €....... ειναι το μονο καπνικο που εγω ο γλυκακιας , βαζω στο στομα μου και το χαιρωμαι.

Profi , δεν εχεις εντελως αδικο , αλλα το θεμα εδω ειναι οτι αν βαλεις την Samsung - LG -Sony στο μοντ και μετρησεις το ρευμα που θα σου δωσουν , απλα θα πεσεις απο τα συννεφα. ΜΙλαμε για τρομερα μικρες απωλειες σε μηχανικο και σε VV/VW θα δεις οτι θα κρατανε πιο πολυ απο μια συμβατικη , αλλη μπαταρια.

Κοιτα εδω και θα καταλαβεις οτι η δυναμη της μπαταριας ειναι εντελως εξωπραγματικη :

AGA Hydra 0.4 Ωμ - Samsung 25r - 4.07 Volts --> 3.91 Volts = 0.16 Volts απωλεια...........

Σε αντ/σεις πανω απο 1.0 Ωμ θα εχει πολυ μικροτερες απωλειες , αρα θα μπορει να κρατησει και παραπανω ή να το πω και καπως διαφορετικα , απο τα 3.50 V μια απλη μπαταρια θα εχει πτωση τασης κοντα στα 0.30 V ειτε σε μηχανικο , ειτε σε VV/VW .
Αρα θα εχεις στον ατμ/τη ή στην πλακετα 3.0 - 3.20 Volts.
Στο μηχανικο θα ειναι ασθενης ο ατμος και στο VV/VW θα διαβασει η πλακετα αδυναμια μπαταριας.

Τωρα εγω με την μπαταρια αυτη , αν εχω κατω απο 0.15 Volts απωλεια στα 3.50 V , θα εχω και πολυ καλο αποτελεσμα , εστω και μεχρι τα 3.30 V.

Καπως ετσι αν το σκεφτεις , θα δεις οτι στο τελος ειναι μεγαλυτερες απο τις μεγαλες μπαταριες

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.793
Abcd , αν σου αρεσουν , δοκιμασε και το Tobacco.......... 30 ml - 6,15 €....... ειναι το μονο καπνικο που εγω ο γλυκακιας , βαζω στο στομα μου και το χαιρωμαι.
Θα το δοκιμάσω κι αυτό, αν και για καπνικό εδώ και αρκετούς μήνες κάνω το RY69
με βάσεις της Umami και δεν το έχω βαρεθεί ακόμα.

Αυτό το άρωμα έχει φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς! :)

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
συμφωνώ.
να προσθέσω οτι το drop έχει να κάνει κ με την υγεία της μπαταρίας.

κ επειδή δεν έχω κ πολύ εμπειρία,αυτή η διαφορά που λες σε πόσο χρόνο ατμίσματος μεταφράζεται??ψιλό άκυρη η ερώτηση γιατί εξαρτάται από την χρήση του καθένα μας,αλλά ας πούμε πχ με αντίσταση 1ohm κ στα 10watt.
είναι μισή ώρα διαφορά ή 2 ώρες?

Reaction score
5
Καλησπέρα,καινούριος ειμαι.Καλώς σας βρήκα.Χθες αγόρασα τον nautilus και μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος ατμοποιητής που δοκίμασα ποτέ μου.(1 χρόνο ατμιστής και κάτι)

profi

Reaction score
1.438
αφού σου φαίνεται εσένα έτσι,που είναι το σημαντικότερο...έτσι είναι κιόλας. :thumbsup::thumbsup:
καλώς ήρθες κ στο avsite :welcome:

Reaction score
60
συμφωνώ.
να προσθέσω οτι το drop έχει να κάνει κ με την υγεία της μπαταρίας.

κ επειδή δεν έχω κ πολύ εμπειρία,αυτή η διαφορά που λες σε πόσο χρόνο ατμίσματος μεταφράζεται??ψιλό άκυρη η ερώτηση γιατί εξαρτάται από την χρήση του καθένα μας,αλλά ας πούμε πχ με αντίσταση 1ohm κ στα 10watt.
είναι μισή ώρα διαφορά ή 2 ώρες?
H υγεια της μπαταριας ειναι το Α και το Ω στο θεμα αυτο.
Η μπαταρια του βιντεο ηταν καινουρια και δεν ειχε κανει ουτε 5 κυκλους φορτισης - αποφορτισης , για να πεις οτι καπως ηταν στρωμενη και μπορουσε να αποδωσει τα μεγιστα.
Μετα απο 10 + κυκλους , οι μπαταριες αποδιδουν καλυτερα απο οτι αποδιδουν σαν καινουριες.
Εδω το βιντεο ειναι απλα ενα μετρο συγκρισης των μπαταριων με πολλα Amps και αυτων με λιγα Amps.
H Panasonic NCR 18650 B 3400mAh με τα 6.5 Amps , σε τετοια αντ/ση απο 4.07 θα μου εδειχνε το πολυ 3.50V -3.60V.
Αυτο ειναι και το ολο θεμα του βιντεο. Οτι τα πολλα Amps , ειναι και η αιτια να εχουμε πιο καλο αποτελεσμα.

Mε 1Ωμ αντ/ση στα 10 Watts , απο την μπαταρια τραβας 3.1 Amperes. Για τις μπαταριες αυτες , ειναι ευκολο να σου δοσουν τοσα Amperes , αρα θα '' ξελιγωθουν'' πολυ πιο αργα απο καποια με λιγοτερα Amps.

Σιγουρα η διαρκεια δεν θα ειναι και τεραστια , αλλα αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι καλα , στο 1 Ωμ ειχα ανετα +1 ωρα παραπανω διαρκεια απο την LG 18650 D1 3000mAh 5.8 Amps .

Σε συγκριτικα , οι καμπυλες ειναι διαφορετικες απο το πως τις περιγραφουμε εμεις. Εκει εχουν ενα μηχανιμα που τραβαει ρευμα . Εδω εμεις εχουμε ενα μοντακι και ενα ατμ/τη , που αναλογα τις απωλειες τους θα εχουμε και το αναλογο αποτελεσμα.

Αυτο που γραφω απο κατω ειναι απλα παραδειγμα . Δεν ειναι σωστοι υπολογισμοι. Απλη θεωρια .

Αν λοιπον πουμε οτι το μοντ εχει 0.20 V απωλειες και η Samsung 25R με την εσωτερικη αντ/ση των 0.04mohm προσθετει αλλα 0.5 V , θα εχουμε ολικη απωλεια 0.25 Volts. Aρα απο τα 3.90 V θα μας δωσει στον ατμ/τη 3.65 V.

Η Panasonic NCR B εχει εσωτερικη αντ/ση κοντα στα 0.50mohm .Αρα θα εχουμε ολικη απωλεια 0.50 V και στον ατμ/τη απο τα 3.90 V θα μας δωσει 3.40 V.
Δεν ειναι σωστοι οι αριθμοι. Απλα παραδειγμα θεωρητικο ειναι.

Αρα , οσο μεγαλητερη ειναι μια μπαταρια σε Amperes , τοσο πιο πολυ ωρα θα εχουμε ατμιστικο αποτελεσμα.
Το οτι η Samsung εχει σχεδον 1000mAh λιγοτερα , δεν σημαινει οτι ειναι και μικροτερη.
Εμεις θελουμε απο την μπαταρια να μας δινει ρευμα εως τα 3.3 Volts.
Απο 'κει και κατω 5000mAh να εχει μια μπαταρια , αφου δεν θα εχουμε δυναμη με τις αντ/σεις που κανουμε , ειναι περιττα.

Οι λιθιου μπαταριες , εχουν ζωη και καλη υγεια , αν αποφορτιζονται μεχρι 3.3 - 3.5 Volts .
Απο 'κει και κατω , ειναι κατι περιττο αφου ουτε δυναμη θα εχουμε , ουτε θα ειναι καλο και για την μπαταρια.

Κοιταξτε αυτο το συγκριτικο και πατηστε πανω απο τον πινακα που εχει στο τελος , το 3Α και το 5Α.

http://www.dampfakkus.de/akkuvergleich.php?akku1=141&akku2=490&akku3=0&akku4=0&akku5=0&akku6=0

Αυτοι οι αριθμοι ειναι τα Amperes αποφορτισης. Οσο μεγαλυτερα Amps τραβαμε , τοσο πιο αδυναμη γινεται μια μπαταρια με λιγα Amperes και προσεξτε το οτι εκει που η Panasonic πιανει την Samsung , ειναι και η ωρα να πανε για φορτισμα. Αρα απο 'κει και κατω , οτι και οσο και αν εχει , ειναι αχρηστο.
Εδω ομως δεν μετραει και τις απωλειες του μοντ. Αν η μετριση ηταν σε ατμ/τη , το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο και η διαφορα των μπαταριων θα ηταν ακομα μεγαλυτερη , γιατι θα επαιζε μεγαλο ρολο και το οτι απο την Panasonic , οταν θα ηταν στο 3.6 V το αποτελεσμα θα ηταν ασθενικο σαν ατμος λογο μεγαλυτερων απωλειων , ενω η Samsung με την χαμηλη εσωτερικη αντ/ση και τα πολλα Amps , θα εδινε ικανοποιητηκα αποτελεσματα ακομα και στα 3.3 Volts......

Reaction score
46
Kαλημερα να ρωτησω κατι.
Αυτες οι μπαταριες βγαινου και σε 18350 και 18490;
Στο αλλο φορουμ ξανα δεν μπαινεις,το ξεσκισαν οι π@@@@ρες

profi

Reaction score
1.438
τα δυο πρώτα νούμερα είναι η διάμετρος (18) τα δυο επόμενα το μήκος (35-49)....εδώ καταλαβαίνω οτι απαντάω σε ανύπαρκτη ερώτηση οπότε...:D
πάμε στην κανονική...οχι σε 18650.
γιατί ρωτάς?μπορεί να μην σου χρειάζεται μπαταρία με τέτοιες προδιαγραφές.

profi

Reaction score
1.438
Hλια http://prntscr.com/3oddwm
για τετοιες διαστασεις ρωταω με το σκεπτικο της διαρκειας
αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς αντιστάσεις μικρότερες από 1ohm οι μπαταρίες που δείχνεις είναι από τις καλύτερες.είναι γνωστής εταιρίας απλά τεσταρισμένες κ rebranded απο τον Andrew Wan (AW) .κ άλλες είναι πολύ καλές(EH,efest...δεν θυμάμαι άλλες)
αυτά που λέγαμε παραπάνω είναι η ψείρα της ψείρας...ποιές μπαταρίες λειτουργούν καλύτερα όταν πιέζονται αρκετά από μια μειοψηφία ατμιστών.εγώ δεν είμαι σε αυτούς γι'αυτό κ ρώτησα τον shadockan.
αν ρωτάς για την φυσιολογική διάρκεια σε ενδιαφέρουν τα mΑh,όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο...αλλά στα δύο μεγέθη που λες δεν βγαίνουν κ πολύ μεγάλες(που να λένε οτι είναι τόσα mah κ όντως να είναι τόσα).

υπάρχει αυτή με δελεαστικότατη χωρητικότητα

αλλά είναι μόνο για μηχανικά...δεν κάνει για ηλεκτρονικά >:( (δεν ξέρω γιατί )

techie techie nice...για τον αυριανό πρωινό καφέ.

βρήκα κ το γιατί...από την provape η εξήγηση
"
Some protected batteries have higher mAh rating compared to the high drain batteries that we recommend. Surely this higher mAh rating means the battery will last longer, right? Well, actually, this is not the case at all.

The Provari's microprocessor uses a boost circuit to create extra power to provide higher voltage vaping than a regular 3.7v mod can make. The IMR batteries are specially designed for extra bursts of power drains (hence the term high drain) for the Provari to do just that. An IC battery would struggle to do the same thing, and its higher mAh would in effect drop trying to keep up.

Another problem with protected batteries is the protection circuit built in the battery will cut off the power drain once it reaches 2 amps in most cases causing the ProVari to turn off."

τα 2 amps δεν αρκούν.

Last edited:

Reaction score
60
Oι ΕΗ 1200 εχουν με το ζορι 700 mAh. Δεν ειναι ομως ουτε IMR ουτε εδειξαν κατι καλο ωστε να εχουν και την αναλογη αποδωχη απο το ατμιστικο κοινο.
Καλες μπαταριες απο αυτη την εταιρια ειναι οι :
ΕΗ 1600 30Α (SONY)
EH 2100 30A (SONY)
EH 2250 10A (Panasonic)
EH 2500 20A (LG - Samsung)
EH 3100 5.9A (Panasonic)
EH 3400 6.5A (Panasonic)

Aυτη τη στιγμη οι AW ειναι μονοδρομος στα μεγεθη 18350 -18490/500

Σαν αντιπαλοι ειναι oι :
Efest 18350 10.5 A
http://www.atmistique.gr/el/mpatari...page_images.tpl&product_id=698&category_id=40

Efest 18500 15 A
http://www.atmistique.gr/el/mpatari...page_images.tpl&product_id=699&category_id=40

Sanyo 18500
http://www.atmorama.gr/index.php?route=product/product&path=63_72_166&product_id=358

Panasonic 18500
http://www.atmorama.gr/index.php?route=product/product&path=63_72_166&product_id=432

Aυτο που λενε οτι ειναι μονο για μηχανικα , ειναι το εξης:
Αυτες οι μπαταριες εχουν προστασια αποφορτισης. Αυτο το chip που εχει στον αρνητικο πολο και δεν επιτρεπει αποφορτιση της μπαταριας κατω απο τα 3.3 V.
Οταν λοιπον ειναι σε μηχανικο , δεν θα δωσει ρευμα κατω απο αυτο το οριο και δεν θα εχουμε ουτε (θεωριτικα) καταστροφη της μπαταριας λογο αποφορτισης , ουτε θα εχουμε μεγαλη θερμοκρασια λογο καταπωνησης της μπαταριας.
Αν καποιος φτιαχνει αντ/σεις και κατι δεν κανει σωστα , μπορει να εχει καποιο βραχυκυκλωμα. Εκει λοιπον η προστασια θα επεμβει και δεν θα δωσει ρευμα η μπαταρια. Ετσι δεν θα εχουμε συνεπειες ασχημες.
Ακομα και οι αντ/σεις κατω του 1.2 Ωμ , θεωριτικα ειναι βραχυκυκλωμα. Αυτος ειναι και ο λογος που κατω απο αυτα τα Ωμ αυτες οι μπαταριες δεν δινουν ρευμα.

Στα VV/VW δεν τις βαζουμε γιατι οταν ειναι γεματη (4.20V) και ρυθμησουμε το μοντ στα 4V θα μας δωσει ρευμα. Ομως μετα απο λιγο , αφου θα εχει πεσει λιγο η ταση της μπαταριας , το κυκλωμα θα διαβαζει βιαια αποφορτιση (βραχυκυκλωμα) και θα κοβει το ρευμα .
Θα πρεπει λοιπον καθε λιγο και λιγακι να κατεβαζουμε Volts στο μοντ , ωστε να ειμαστε κατω απο το Voltage εκεινης της στιγμης της μπαταριας .
Ενας αλλος λογος ειναι οτι επειδη εχει chip προστασιας ειναι και λιγο μεγαλυτερη απο τις διαστασεις της σειρας και ετσι μπορει να μην χωρανε στα μοντακια. Ειτε σε υψος , ειτε σε φαρδος.

Profi......
εχεις δικιο σε οτι λες. Ουτε εγω ατμιζω σε τετοια Ωμ , απλα οτι εκανα το εκανα για δοκιμες και μετρισεις για την αποδωση της μπαταριας σε χρηση.
Καλο ειναι να ξερουμε οσο γινεται πιο πολλα πραγματα.
Γενικα ομως οταν η μπαταρια εχει πολλα Amperes , ειναι πιο αποδωτικη , δεν κουραζεται και δεν ανεβαζει θερμοκρασια σχεδον ποτε με σωστη χρηση.

Reaction score
60
Και κατι που ξεχασα ειναι οτι οι πλακετες των VV/VW εχουν κι αυτες καποιες προδιαγραφες ρευματος.
Π.χ. Provari.
Η πλακετα του ειναι 3.5 Α . Αν βαλουμε μεσα μια μπαταρια των 2 Α , τοτε θα τραβηξει κατευθειαν ολο το ρευμα της μπαταριας και θα διαβασει αδυναμια μπαταριας.
Αρα το μοντ δεν θα δωσει ρευμα.
Το DNA 20 εχει πλακετα των 7 Αmps και το DNA 30 των 10 Αmps.
Για το DNA που θελει πολυ ρευμα και ανεβαζει πολλα Volts/Watts, ειναι καλυτερες οι μπαταριες με τα πολλα Amperes , ωστε να μπορεις να παρεις το ατμιστικο αποτελεσμα που θελεις για πολυ ωρα....

Κατι αλλο που ηθελα να γραψω και πιο πανω ειναι οτι οι IMR εχουν καλυτερα ρευματα και η κατασκευη τους , τους επιτρεπει να δινουν ολο το ρευμα που εχουν χωρις να υπαρχει προβλημα.
Το ιδιο κανουν και ολες οι μπαταριες χωρις προστασια , αλλα εδω εχουμε και το θεμα ασφαλεια αν δεν ειναι IMR.

Γενικα οι απροστατευτες εχουν καλυτερο ρευμα , αλλα θα πρεπει να ξερει καποιος τι κανει και πως , ωστε να μην εχουμε καποιο κακο συμβαν..........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Όσο και αν κάνει εντύπωση σε πάρα πολλούς ποτέ δεν θα έβαζα protected μπαταρία σε κανένα mod,μηχανικό ή ηλεκτρονικό.
Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός.Δεν είναι IMR δηλαδή ασφαλούς χημείας.Τι σημαίνει αυτό;Ότι στη στραβή η IMR απλά θα κάνει εκτόνωση με διαφυγή αερίων(βίαιη ή ήπια,συνήθως τη δεύτερη) ενώ οι υπόλοιπες ΜΠΑΜ,σε μεγαλύτερη πιθανότητα.
Οι proteceted είναι μια πατέντα από τους φακούς(εξάλλου από εκεί έχουν εκκίνηση όλες οι μπαταρίες που χρησιμοποιούμε) όταν οι IMR ήταν στα σπάργανα και είχαν σχετικά συχνά εκκενώσεις αερίων.
Όσο για τα κυκλώματα προστασίας που έχουν επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για την αποτελεσματικότητα τους.Η οικονομία χτυπάει και εδώ,οπότε προτιμητέο είναι κάποιο αυτόνομο σύστημα προστασίας όπως ελατήριο ή ασφάλεια τύπου PTC(θερμική).
Εξ όσων έχω δει σε forum με φακούς περισσότερα ατυχήματα είχαν με protected παρά με IMR,καθότι πολλές φορές η αίσθηση ασφαλείας,σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχαν τα απαραίτητα ρεύματα,οδηγούσαν σε πουσάρισμα με κακά αποτελέσματα.
Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε το αντίθετο η τεχνολογία δεν έχει αλλάξει οπότε ποτέ μια 18350 δεν μπορεί κοντράρει μια 18650.Όπως ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1000 κυβικών δεν μπορεί έναν 2000 κυβικών.
Είπαμε:
Ακολουθούμε απλούς κανόνες.
1)Ποτέ κάτω από 1Ohm με 18350/18490/18500 μπαταρίες.Απλή φυσική είναι.Δεν είναι μλκες όσοι φτιάχνουν ηλεκτρονικά mod που κόβουν σε,σχεδόν,αυτή την αντίσταση το chip τους με αυτού του τύπου τις μπαταρίες
2)Ποτέ κάτω από 0,5-0,6 με 18650.Ακόμα και οι υψηλού ρεύματος φτάνουν στα όρια τους.Μόνο αν έχετε ηλεκτρονικό με πλακέτα που ο κατασκευαστής δηλώνει ότι αντέχει(τα οποία συνήθως έχουν διπλές 18650,άρα δουλεύουν στα 7,4V).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Ακομα και οι αντ/σεις κατω του 1.2 Ωμ , θεωριτικα ειναι βραχυκυκλωμα. Αυτος ειναι και ο λογος που κατω απο αυτα τα Ωμ αυτες οι μπαταριες δεν δινουν ρευμα.

.
1,2 ή 0,2;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Mε 1Ωμ αντ/ση στα 10 Watts , απο την μπαταρια τραβας 3.1 Amperes. Για τις μπαταριες αυτες , ειναι ευκολο να σου δοσουν τοσα Amperes , αρα θα '' ξελιγωθουν'' πολυ πιο αργα απο καποια με λιγοτερα Amps.
Όχι,το πότε θα τελειώσει είναι θέμα χωρητικότητας εφόσον είσαι μέσα στο όριο amperes της μπαταρίας:

Κοιτάξετε τις παραπάνω εικόνες(link γενικό).
Μέχρι και τα 5A,όριο της Πανασονικ,έχει το προβάδισμα λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας.Physics,physics,physics...
Aυτό που ίσως να αλλάζει είναι η αίσθηση αμεσότητας στο αμπεραζ που θα πάει στην αντίσταση του ατμοποιητή,βάση της εσωτερικής αντίστασης της μπαταρίας.Όσο πιο μικρή τόσο πιο βίαιο το ρεύμα και γρήγορη η θέρμανση της αντίστασης,δηλαδή κάτι σα το slew rate που λένε οι Κωστάδες(Κου-Φου,Κ.Κ.,Ear) του forum.
Mην ξεχνάτε ότι η μπαταρία είναι ο ενισχυτής μας!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Διάλειμμα:

Holy fu..ing smoke!!!
Ό,τι πιο ευχάριστο έχω δοκιμάσει σε υγρό,μαζί με τα Five Pawns.
Δεν ξέρω γιατί γράφουν sugar,πάντως εμένα που έρχονται γεύσεις δαμάσκηνο/σοκολάτα/βανίλια με κάποια μπαχαρικά(κανέλα; ),πολύ ήπια καπνικό και φυσικά η υποψία μενθόλης(που μάλλον έχουν όλα τα Halo).

Tο δοκίμασα παράλληλα με το Tribeca και όντως μοιάζει πάρα πολύ.
Αρνητικό του:Μάλλον αφήνει πολλά κατάλοιπα στην αντίσταση,τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω(κυρίως DIY από Totally Wicked).

Kαι πάμε στα Totally:
1)Μανταρίνι
Μαζί με ελάχιστο Virginia μου άρεσε πάρα πολύ.Αναμένω 2-3 ημέρες ακόμα για την ωρίμανση.
2)Μπανάνα
Φοβερή!Πολύ ωραίο συμπληρωματικό για μίξεις
3)Σοκολάτα.
Δεν είναι ούτε bitter ούτε γλυκιά.Εν αναμονή της ωρίμανσης
3)Βανίλια.
Τα ίδια με την μπανάνα
4)Strawbery Shortcake.
M αρέσει η φραουλίτσα που ΄χει αλλά με χαλάει κάτι άλλο που δεν μπορώ να το βρώ ακριβώς(μπισκότο; )
5)Goosbery
Η BigBabool σε άρωμα.Προσωπικά το βρήκα ωραίο για εναλλαγή γεύσεων
6)Green Apple.
Εδώ έπαθα την πλάκα μου.Μάλλον το απόλυτο συμπληρωματικό σε καπνικές γεύσεις και λογικά εξαιρετικό σε συνδυασμό με μενθόλη.Ρωτήστε και τον Zizik.

Και ................παγωτό πεπόνι.Περιμένω πως και πως να έρθει..

profi

Reaction score
1.438
disclaimer
τα παρακάτω ( κ λίγο πιο πάνω ) είναι κουβέντα να γίνεται,σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται κάποιος να τα γνωρίζει ακριβώς για να ξεκινήσει να ατμίζει χαρούμενα κ με ασφάλεια

θεωρητικά 1,2
γι'αυτό κ το provari πάει μέχρι εκεί ( σε συνδυασμό με το ότι επέλεξαν να έχουν προστασία σε περίπτωση που μπεί ανάποδα η μπαταρία)
το DNA δεν έχει προστασία για την πολικότητα της μπαταρίας το οποίο του επιτρέπει να έχει καλύτερο έλεγχο της υγείας της μπαταρίας.
γίνεται να τα έχεις κ τα δύο αλλά μετά μεγαλώνει το μέγεθος της πλακέτας,κ η κατανάλωσή της.
τώρα για τα διαγράμματα ... νομίζω ο shadockan μιλάει για μπαταρίες με ίδια mAh αλλά διαφορετικό όριο σε amperes.anyhow...κουβέντα να γίνεται.

για τα υγρά τώρα που όντως είναι πιο ευχάριστο θέμα (because i hate batteries :D )
o_O:confused:o_O...τόσες δοκιμές?
θα είχα τελειώσει ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα :D
five pawns?παραγγελία απ'έξω ή ελληνικό κατάστημα?

Καλό μήνα,έκλεισα κ 3 μήνες.(οι αντιστάσεις μου έκλεισαν 2 μήνες ...lazy boy:D)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Δοκιμή σε ελληνικό κατάστημα,είχαν 2 (δικά τους) και ψάρευαν αντιδράσεις.
Δεν πήρα γιατί η ατάκα ήταν :
''Κάνουμε παραγγελία οπότε αν θέλετε μας λέτε να φέρουμε''
Ερώτηση δικιά μου:
''Δηλαδή πλέον θα τα έχετε μόνιμα;''
Απάντηση:
''Ε,προς το παρόν με παραγγελία''.
''Καλά,άμα αποφασίσετε να τα φέρετε κανονικά θα αγοράσω''

Στα υπόψιν ότι είναι κατάστημα που έχω κάνει σχεδόν όλες τις αγορές μου..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.264
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti