Εγώ πάλι γιατί θα πω ότι στην έκθεση άκουσαν το 33,33% από τις δυνατότητές του.... ε?Όσοι το άκουσαν στην έκθεση με ανοιχτά ώτα, ξέρουν.
δηλαδή το 1/3 θέλω να πω....
Εγώ πάλι γιατί θα πω ότι στην έκθεση άκουσαν το 33,33% από τις δυνατότητές του.... ε?Όσοι το άκουσαν στην έκθεση με ανοιχτά ώτα, ξέρουν.
Ειναι ενας συμβιβασμός για χάρη της εμπορικοτητας.Σαν "συμβιβασμός" μου ακούγεται αυτό.
τι θες να πεις δηλαδη....οτι ειναι αντιρρησιας σχεδον σε ολα?ντροπη σου........Να μοιάζει σε ATC να αρέσει του βλαμμένου του Β.........
Χμ.......................Ειναι ενας συμβιβασμός για χάρη της εμπορικοτητας.
συγνώμη για την διόρθωση κύριε μοντερατορα, μπατ είναι αντροπή το ορθόν, με το συμπάθειο κ πάλι...τι θες να πεις δηλαδη....οτι ειναι αντιρρησιας σχεδον σε ολα?ντροπη σου........
Είτε ενεργό είτε παθητικό λίγο έχει να κάνει, ο συνδυασμός ενός 8'' woofer με 1'' tweeter είναι ένας σχεδιαστικός συμβιβασμός που γίνεται στα δύδρομα ηχεία για χάριν της εκτεταμένης έκτασης του χαμηλού.Χμ.......................
Αν δεν ηταν ενεργο, με ψηφιακους, και με την ακριβως αντιθετη στο lifestyle εμφανιση/καμπινα, θα το δεχομουν.
Μαλλον για "ψαγμένους" ηταν το tagret group, γι' αυτο και η απορια μου.
Απάντηση: 2-way or 3-way, WHY?
Στο παραπάνω video και στο site της ATC κάνουν λόγο για ένα πολύ συγκεκριμένο κανόνα που χρησιμοποιούν (και το υποστηρίζουν και ερευνητικά / θεωρητικά) :
Δίδρομο: mid-bass driver <= 6,5 inches, με λίγα λόγια υποστηρίζουν ότι πάντα θα έχεις πρόβλημα με μεγαλύτερο mid-bass driver.
..και νομίζω αυτή είναι και η άποψη / εμπειρία του ChrisHat για τα near-field studio monitors..
..από το νήμα «Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις»
Απάντηση: Re: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.
Τον ίδιο μικρό ήχο θα έχουν και τα οκτάρια αλλά με ... οκτάρι woofer.
Όλα σχεδόν τα ηχεία με 8ρια είναι λάθος. Δεν είναι δυνατόν να έχεις δέσιμο στο tweeter και στο 8ρι woofer. Τα μεσαία έχουν τρύπα.
Αυτά τα ηχεία βγαίνουν μόνο για εντυπωσιασμό σε πιτσιρικάδες που εντυπωσιάζονται απο τα μπάσσα-πρίμα.
Πρέπει πάντα να ψάχνουμε ηχεία με τονική ισσοροπία και χαμηλές παραμορφώσεις ανεξαρτήτως μεγέθους woofer αν θέλουμε ποιότητα.
Τα Focal που προαναφέρθηκαν σε ίδια στάθμη έχουν πολύ μεγαλύτερο ήχο απο τα 8ρια (όχι δυνατότερο-μεγαλύτερο) παρόλο που έχουν 4ρι γιατί δεν έχουν τρύπες στο φάσμα. Επίσης ακούς καθαρά το χαμηλό στις πάνω αρμονικές και μέχρι και τα 70-80HZ
Πιο χαμηλά θέλεις sub αλλά καλύτερα να έχεις ωραίο ήχο και λιγότερο μπάσο, παρά μικρό ήχο όπως τον περιέγραψες με μουμπουνητά στο μπάσο.
Το αστείο είναι οτι και τα 8ρια θέλουν sub αν θές την τελευταία οκτάβα
Ένοιωθα μοναξιά και είπα να γράψω 2 κουβέντες
κάθε ποστ έχει 4 parrot points
Στους 60.000 πόντους έχει δώρο ένα stand μικροφώνου
συγνώμη για την διόρθωση κύριε μοντερατορα, μπατ είναι αντροπή το ορθόν, με το συμπάθειο κ πάλι...
Εμένανε θα με πάρει πληντύργιο και τηλεόργαση...πάλι σέριξε ο παπαγαλοπατέρας!
Τελευταία ξαναβλέπω κενηματόγραφο, ειδικά τις μέρες που χτυπάει κόκκινο η κούραση, δεν έχω κουράγιο να αλλάξω μουσικούλες και "χτυπάω" μπλουρέγηα.
Αλλά -ρε φούστη μου- και να θες, δε μπορείς ν' αγιάσεις!
Εκεί λοιπόν που έδωσα το ραπόρτο ότι τέλος με τα γ2μοσυστήματα τώρα που έκατσε το τρίτο μεγάφωνο και ο τρίτος δρόμος, το τρίτο στεφάνι, το τρίτο το μακρύτερο κ.ο.κ.....νάσου και η φάσηηηηη!
Χρησιμοποιώντας τα Grimm σαν front(να τα βάλω SR να ησυχάσω?) ακούγεται (...ο ήχος στο HC) σαν ηχώ σε καθεδρικό ναό.
Αυτό συνέβη μόλις κοτσάρησα τα σαμπ.
Πι τού σας ρε παληοτουλίπες, τι με κάνετε??
Μπαίνω στις ρυθμίσεις του LS1 (να αλλάξω και λίγο την προσφώνηση, έχει καταντήσει αηδία..) και επιλέγω OFF στη φάση.....και τσούπ, έρχονται όλα ισιάδι!!!
Τι είν' τούτο τώρα τέτοια ώρα, με λές?
Άλλη φάση το LS1, άλλη τα λοιπά...
Πως άλλαξε η φάση όταν πρόσθεσα τα σαμπ?
Tα 8ιντσα ποτέ δεν προσφέρονταν για mid drivers. Μόνο κάτι τελειωμένοι αμερικάνοι τα χρησιμοποιούν για mid.
O ChrisHat αναφερόταν σε συμβατικές συζεύξεις 8ιντσων με tweeter.Η υλοποίηση των Grimm απέχει παρασάγγες από τα συνήθη πρότυπα.
Προσπαθεί να συμβιβάσει τις χρήσεις ως μόνιτορ τόσο στο εγγύς προς μέσο όσο και στο άπω πεδίο.Σαν "συμβιβασμός" μου ακούγεται αυτό.