vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.707
δεν προσεξες ομως κατι........δεν εχει βαλλει ακομα τελεια η θαυμαστικο.......αρα εχουμε μελλον μπροστα μας!!!σας τάλεγα, είναι να μην πάρει φόρα αυτό το πιντί!!
δεν προσεξες ομως κατι........δεν εχει βαλλει ακομα τελεια η θαυμαστικο.......αρα εχουμε μελλον μπροστα μας!!!σας τάλεγα, είναι να μην πάρει φόρα αυτό το πιντί!!
εννοεις και συ κατι αλλο περα απο το προφανες?δεν προσεξες ομως κατι........δεν εχει βαλλει ακομα τελεια η θαυμαστικο.......αρα εχουμε μελλον μπροστα μας!!!
Πολύ θετικούς σας βρίσκω σήμερα....μου χαλάτε το θέμα που με τόσο ιδγώτα έστησα...σας έχουν βάλει "οι άλλοι", το αντελήφθην.
some aspects of loudspeaker performance do improve (sometimes dramatically) with current drive. I'm using a mixture in the LS1.
τι σημαίνει mixture?
αλλάζει "το μαγειρεμα" οταν μπαίνουν τα sub?
μεχρις εδω... τα αλλα μονοι σας...
Ομοίως και του...Bruno,αφού το νεφελώδες ΄΄μίγμα΄΄ σημαίνει ότι η αμιγής προσαρμογή του σήματος από την ενισχυτική μονάδα στο παρεχόμενο ρεύμα αντί της τάσης για την οδήγηση των μετατροπέων ηλεκτρικής σε ηχητική ενέργεια είναι μέχρι στιγμής ανεφάρμοστη.Διευκολύνεται όμως περισσότερο όποτε η απόκριση προς τα κάτω για τη μονάδα μεσαίων-χαμηλών θ'αποκόπτεται σε ανώτερες οκτάβες...Η θέση μου δύσκολη...
Αυτα...
Με την σύνδεση του μεγαφώνου χαμηλών και την μετατροπή του ηχείου σε τρίδρομο, βλέπω στις ρυθμίσεις του συστήματος ότι:Ομοίως και του...Bruno,αφού το νεφελώδες ΄΄μίγμα΄΄ σημαίνει ότι η αμιγής προσαρμογή του σήματος από την ενισχυτική μονάδα στο παρεχόμενο ρεύμα αντί της τάσης για την οδήγηση των μετατροπέων ηλεκτρικής σε ηχητική ενέργεια είναι μέχρι στιγμής ανεφάρμοστη.Διευκολύνεται όμως περισσότερο όποτε η απόκριση προς τα κάτω για τη μονάδα μεσαίων-χαμηλών θ'αποκόπτεται σε ανώτερες οκτάβες...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mu_(negative)
Γιατί σου δίνει και τη λύση σαν δίδρομου αν δεν έχεις τα χρήματα ή αν ο χώρος σου είναι 25 τμ που χου.Και ιδου η απορία................
Αν ο σχεδιασμος της Γριμ, ηταν εξαρχής τριδρομου, μηπως θα πηγαινε σε μεσαιο θολου?
ή παλι σε κωνου αλλα μικρότερης διαμετρου? (5'' ή 6'')
Αν ήταν δε και ξάπλα, θα έμοιαζε με αυτό του άλλου του βαρεμένου του Βετ.....Να μοιάζει σε ATC να αρέσει του βλαμμένου του Β.........
μην το λες έτσι το παιδί, δεν κάνει!Αν ήταν δε και ξάπλα, θα έμοιαζε με αυτό του άλλου του βαρεμένου του Βετ.....
Σαν "συμβιβασμός" μου ακούγεται αυτό.Γιατί σου δίνει και τη λύση σαν δίδρομου αν δεν έχεις τα χρήματα ή αν ο χώρος σου είναι 25 τμ που χου.
Όσοι το άκουσαν στην έκθεση με ανοιχτά ώτα, ξέρουν.
Αν ήταν δε και ξάπλα, θα έμοιαζε με αυτό του άλλου του βαρεμένου του Βετ.....
έτσ'.μην το λες έτσι το παιδί, δεν κάνει!
Να μοιάζει σε ATC να αρέσει του βλαμμένου του Β.........
εμένα σαν ευελιξία, αλλά δεν έχει καμμία σημασία.Σαν "συμβιβασμός" μου ακούγεται αυτό.
Σωστος!!!εμένα σαν ευελιξία, αλλά δεν έχει καμμία σημασία.
Την ολοκλήρωση κάθε προτζεκτ την αναλαμβάνει κάποιος για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
Αν ο πράττων γνωρίζει -ειλικρινώς- γιατί πράττει, όλα οκ!
έ?