Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
3 στόχοι επιτεύχθηκαν με το δαχτυλίδι ιμάντων του πλατώ:

- 1. Εντελώς σταθερή περιστροφή των ιμάντων (δεν ειναι ενας, ειναι 5 μην το ξεχνάμε...) και μεγαλύτερη πρόσφυση τους στο πλατώ, αρα περισσότερο δέσιμο του πλατώ με το flywheel.
- 2. Αύξηση της περιστροφικής ενέργειας ολου του συστήματος, λογω της αύξησης της διαμέτρου που "τρέχουν" στο πλατω οι ιμαντες. Συγκεκριμένα τα +9.4mm OD του πλατώ, έδωσαν +10RPM στο flywheel (από 330 στα 340RPM).
- 3. Απομόνωση του (εστω και λιγου) θορύβου των ιμάντων (λογω τριβής) από το πλατώ λόγω των 3 σειρών απο μονωτική ταινια που μπήκε στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού για να φορεθεί τελείως σφιχτά επάνω στο πλατώ (υπάρχει 0,25mm clearance που έπρεπε να καλυφθεί)....
Κι ενα τελευταίο, προσπαθώντας να εξηγήσω αυτη την ησυχία που εχω παρατηρησει σε σχέση με πριν:
- 4. Με την απομόνωση των ιμάντων από το πλατώ (στοχος 3), εχει μειωθεί στο ελάχιστο και η ανάπτυξη στατικού ηλεκτρισμού επάνω στο πλατώ και στο δισκο λόγω τριβης των 5 ιμαντων, με αποτέλεσμα πιο ήσυχη αναπαραγωγή... 8-)

Θελω να κανω καποια μαζωξη για ακρόαση, αλλα πρωτον δεν ξερω αν θα ενδιεφερε καποιους απο τους φιλους και δευτερον αυτη τη περιοδο ειναι στη τελική ευθεια τα παιδια για πανελλήνιες και μου ειναι λίγο αβολα τώρα, ισως τελη Ιουνίου να κάνω κάτι... να 'μαστε καλά...:)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κεφάκια ειχε σήμερα το μεσημέρι η τάση - 228 Volts - και το σύστημα κεντούσε.... :o

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Που ησουν εσυ καλη μου τοσον καιρο??????

Εμαθα οτι το εχεις ριξει στο download ......ειναι αληθεια????:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
8.864
Πάλι αλλαγή κεφαλής ειχα προχθες.....

Μολις στρωσει, θα κανω meeting.....
ρυθμιση vta εκανες? το ρωταω γιατι πολλοι δεν κανουν ,το θεωρουν ανευ ουσιας:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.645
Χρήστο οι πανελλαδικές τελείωσαν! :whistling:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
abcdefghijkl ..... ακριβως αυτο που υπονοεις συζητουσαμε σημερα με το Βασίλη και το Χρήστο...... :redface:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.645
Ωωωωωωω...:thumbsup:

Π0υτ@ν@! :p

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ελαβα εκβιαστικό μήνυμα στο κινητο μου:
- "Οι 1,4,5,6,7,8 θα στα κάνουν όλα πουτάνα!"

Να παρω την αντιτρομοκρατική?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Το Σαββατο 2 Αυγουστου θα εχω σπιτι μια συγκεντρωσουλα..... Καπου εστειλα PM, καποιοι εστειλαν PM, απο καποιους περιμενω απαντηση..... παντως ειμαστε σε καλό δρόμο...... :hi:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon