vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.713
απο βδομαδα καλη μου παμε να τα ακουσουμε και να σχολιασουμε--αρνητικα--στο φαγητο ...μετα!!!!!!![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)
![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)
Μακάρι να τα πούμε πάλι από κοντά, εάν δεν τα καταφέρεται θα κατεβούμε εμείς... θα πάρω και τους ξενέρωτουςαπο βδομαδα καλη μου παμε να τα ακουσουμε και να σχολιασουμε--αρνητικα--στο φαγητο ...μετα!!!!!!![]()
Σε καρδιογράφημα που έχω δεί τέτοιες γραμμές, τελικά υπέκυψε ο ασθενής...
Να τα χαίρεσε ρε μπαγάσα τα παιχνίδια σου...
Αλλά να δώ... όταν σιάξεις εντελώς το τσαρδί σου... και σε τρώει ο λωλός σου.... με τί θα παίζς'; Θα πιάσεις τα τσιμπούκια;
![]()
![]()
Να παίρνεις τα χάπια σου τακτικά .Όταν τα ξεχνάς έχεις παραισθήσεις........ Βλάση δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα οποία "αρνητικά" σχόλια, αρκεί να στηρίζονται "κάπου" έτσι ώστε μέσα από αυτά να "βελτιωνόμαστε"!
Μην τσιμπας βρε.......με τα Sony.....δεν γινεται να υπαρχουν αρνητικα σχολια......ειναι σαν τα Sansui ενα πραμα!!!!!!!!!!Μακάρι να τα πούμε πάλι από κοντά, εάν δεν τα καταφέρεται θα κατεβούμε εμείς... θα πάρω και τους ξενέρωτουςαπό εδώ μέσα μαζί μου...
Βλάση δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα οποία "αρνητικά" σχόλια, αρκεί να στηρίζονται "κάπου" έτσι ώστε μέσα από αυτά να "βελτιωνόμαστε"!
Εσένα δεν σου μιλάω.... γιατί ότι ενεργό νομίζεις ότι παίζει και καλά.....Να παίρνεις τα χάπια σου τακτικά .Όταν τα ξεχνάς έχεις παραισθήσεις![]()
Ε όχι και Sansui....τα δικά μου παίζουν με καβλώδια ενώ τα Sansui και χωρίς....Μην τσιμπας βρε.......με τα Sony.....δεν γινεται να υπαρχουν αρνητικα σχολια......ειναι σαν τα Sansui ενα πραμα!!!!!!!!!!![]()