- Reaction score
- 117
Νομίζω ότι η όποια εξέλιξη είναι πάντα αγχωτική και ποτέ ταχεία... Όμως τι θα άξιζε το οτιδήποτε εάν χτυπούσαμε το ραβδάκι και το είχαμε εκεί σε μια στιγμή.Αφού το θέμα ρέπει προς την φιλοσοφία... ...κάποιοι άνθρωποι βιώνουν την απόλαυση μέσα από μια συνεχή πορεία προς μια καλύτερη κατάσταση, είτε αυτή είναι στον επαγγελματικό, είτε στον μη επαγγελματικό τομέα, ενώ βιώνουν απουσία απόλαυσης με τη στασιμότητα και την έλλειψη προσπάθειας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν ικανοποιημένος με το σύστημά μου, αν αυτό ακουγόταν όπως το 2008, όπως δεν θα μουν ικανοποιημένος αν από το 2008 ως σήμερα δεν είχα καμία προσωπική εξέλιξη σε άλλους τομείς της ζωής. Φυσικά και αυτή η απαίτηση για εξέλιξη και πρόοδο δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική και ταχεία, αλλιώς όντως σε κάνει δυστυχισμένο, καθώς δεν σου επιτρέπει να χαρείς το καλό, παρά μόνο να επιζητάς το καλύτερο. Και εδώ καταλαβαίνω τον λόγο που ο Παντελής λέει ότι λέει. Όμως και η πλήρη απουσία της, μπορεί ναι μεν να είναι επιφανειακά αγχολυτική, όμως σίγουρα δεν επιφέρει ποτέ τη βελτίωση και τελικά, την επίτευξη μεγαλύτερης ικανοποίησης και χαράς!