ncore και προενισχυτης

Reaction score
2.566
Φιλε Αλεξανδρε δεν ειναι λογια δικα μου, αλλα του κατασκευαστη. Οπως και η ερωτηση δεν εγινε απο εμας αλλα απο ασχετο ατομο. Εμεις απλα παρακολουθουσαμε την κουβεντα. Προφανως κατι ηθελε να πει ο ποιητης.
Προφανώς κάτι ήθελε να πει ο ποιητής, σε αυτούς που καταλαβαίνουν και σκέφτονται λογικά όμως...κάτι που αρχίζω να αμφισβητώ σιγά σιγά...όταν αρχίζετε τα "κάτι παραπάνω από ηλεκτρικά σήματα" και τα διάφορα μεταφυσικά και βγαίνετε από την σφαίρα της λογικής και της επιστήμης, και αυτό μάλιστα τον 21ο αιώνα, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω προσωπικά την κουβέντα...καλή επιτυχία με τις μεταφυσικές ανυσηχίες σας...και ελπίζω να μου φέρετε και κανένα σοβαρό μηχάνημα που δεν λειτουργεί με ηλεκτρικά σήματα μπας και ακούσουμε και καμιά μουσικούλα επιτέλους, γιατί έχουν πονέσει τα αυτιά μου στο σπίτι με αυτόν τον απαρχαιωμένο παλιοηλεκτρισμό...

Last edited:

Reaction score
650
και ελπίζω να μου φέρετε και κανένα σοβαρό μηχάνημα που δεν λειτουργεί με ηλεκτρικά σήματα μπας και ακούσουμε και καμιά μουσικούλα επιτέλους, γιατί έχουν πονέσει τα αυτιά μου στο σπίτι με αυτόν τον παλιοηλεκτρισμό...

Θα σου φέρω το καλύτερο: την ορχήστρα να παίξει μπροστά σου. Ούτε πόνο στ' αυτιά θα 'χεις, ούτε ανησυχίες για το gain τα dB τα SPL κλπ παραφερνάλια. Θα τα ξεχάσεις όλα. Α και θα σου μείνουν και λεφτά στη τσέπη.

Reaction score
2.566
Ευχαρίστως!!
Επίσης, για να σε βοηθήσω να αντιληφθείς πιο συγκεκριμένα το θέμα και να συμμετέχεις πιο ουσιαστικά, μιλάμε για τη σημασία ενός ουδέτερου ενισχυτή, καθώς και ότι τα μηχανήματα αναπαράγουν ηλεκτρικά σήματα (αν και κάποιοι διαφωνούν), κι εσύ μιλάς για την ανωτερότητα της λάιβ ορχήστρας...

Reaction score
13.548
μεχρι πεσει κατι αλλο στα χερια τους... και να λενε παλι για το τελειο αυτου του κοσμου..

Reaction score
650
Όχι ακριβώς.
Μιλώ για την αδυναμία οποιωνδήποτε ενισχυτών, μικροφώνων, ηχείων κλπ συσκευών να αποδώσουν το πραγματικό γεγονός της live performance. Και έχοντας σαν δεδομένο αυτό θεωρώ ότι ματαια προσπαθείτε να πείσετε για την αλήθεια των μηχανημάτων.

Reaction score
1.720
Προφανώς κάτι ήθελε να πει ο ποιητής, σε αυτούς που καταλαβαίνουν και σκέφτονται λογικά όμως...κάτι που αρχίζω να αμφισβητώ σιγά σιγά...όταν αρχίζετε τα "κάτι παραπάνω από ηλεκτρικά σήματα" και τα διάφορα μεταφυσικά και βγαίνετε από την σφαίρα της λογικής και της επιστήμης, και αυτό μάλιστα τον 21ο αιώνα, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω προσωπικά την κουβέντα...καλή επιτυχία με τις μεταφυσικές ανυσηχίες σας...και ελπίζω να μου φέρετε και κανένα σοβαρό μηχάνημα που δεν λειτουργεί με ηλεκτρικά σήματα μπας και ακούσουμε και καμιά μουσικούλα επιτέλους, γιατί έχουν πονέσει τα αυτιά μου στο σπίτι με αυτόν τον απαρχαιωμένο παλιοηλεκτρισμό...
Αλεξανδρε παψε να βλεπεις παντα υποπτα το καθετι που ποσταρω[ρουν] για τα σγκεκριμενα ενισχυτικα. Αυτο καποτε πρεπει να σταματησει. Τωρα αν ο Μπρουνο ειπε αυτα που ειπε απο ευγενεια η και διπλωματια ειναι κατι αλλο.
Εγω απο την πρωτη στιγμη που ξεκινησε αυτο το νημα καθομαι και διαβαζω ολες τις απαντησεις των φιλων πολυ προσεκτικα και διαπιστωνω οτι τελικα αυτο που που κερδιζει ειναι το αρεστο . Το αρεστο ειναι βεβαια ξεχωριστο για τον καθενα μας.
Μετα απο αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοια προκαταληψη.
Τα πραγματα για μενα ειναι πολυ απλα. ΑΝ εσενα ο καφες σου σου αρεσει σκετος εμενα μου αρεσει με ζαχαρι. Σε ευχαριστει; Ναι!
Με ευχαριστει΄η δικη μου επιλογη; Ναι!!
thats all.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Παντως ενας ωραιος αχλαδατος ....κωλος αρεσει σε ολους μας ......εχεις κανεις αντιρηση?????:D:D

εκει να δειτε τι ηλεκτροσωματικα σηματα δημιουργουνται στιγμιαια....σε ολους μας!!!!!!!:tongue::D:D:D:D

Γιατι να μην γινετα το ιδιο και με τις μηχανες και να εχουμε τα ιδια γουστα ενω με τον αχλαδατο ειμαστε ...ολοι συμφωνοι?????

Last edited:

Reaction score
488
Τα ηλεκτρικα σηματα ηταν ειναι και θα ειναι απαραιτητα για την αναπαραγωγη της μουσικης , εξαλλου live π.χ στο ολυμπιακο σταδιο χωρις αυτα δεν γινεται και ηλεκτρικη κιθαρα ακομα και στο σπιτι σου χωρις αυτα δεν γινεται :D .

Reaction score
1.720
Παντως ενας ωραιος αχλαδατος ....κωλος αρεσει σε ολους μας ......εχεις κανεις αντιρηση?????:D:D

εκει να δειτε τι ηλεκτροσωματικα σηματα δημιουργουνται στιγμιαια....σε ολους μας!!!!!!!:tongue::D:D:D:D
μπα μη το λες αυτο! ειναι λευκος΄; ειναι μαυρος; μετρηθηκε το πε χα του; εγινε βυθοσκοπιση; με πoσα g πιεση τρυπαει;;;:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
ξεχασα.............
μπα μη το λες αυτο! ειναι λευκος΄; ειναι μαυρος; μετρηθηκε το πε χα του; εγινε βυθοσκοπιση; με πoσα g πιεση τρυπαει;;;:roflmao:
δηλαδη θα πρεπει να τσεκαρουμε ολα αυτα οταν βλεπουμε ....αυτον??????????:dance2::dance2::dance2::taunt::taunt::lol::lol::lol::lol:

Attachments

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
κοιτα να δεις.......σφαιρα ολοι να ανοιξουν την φωτο............που εισαι ρε Μπρουνε να κανεις και εσυ τετοιες μηχανες..........:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
1.659
tελικα.........εδω που οι μαστορες γραφουν την μουσικη........

τι γινεται με τα ηλεκτρικα σηματα?????????
εχουμε ποιο πολλα λετε?????

:D:D:D:D:D
Αυτός Βλάση γράφει με λαμπατέρ!

Reaction score
1.659

Γιατι να μην γινετα το ιδιο και με τις μηχανες και να εχουμε τα ιδια γουστα ενω με τον αχλαδατο ειμαστε ...ολοι συμφωνοι?????
Συμπέρασμα: Tα NCore δεν είναι κώλος....

Reaction score
2.566
Αλεξανδρε παψε να βλεπεις παντα υποπτα το καθετι που ποσταρω[ρουν] για τα σγκεκριμενα ενισχυτικα. Αυτο καποτε πρεπει να σταματησει.
Μάλλον κάνεις λάθος, καθώς για να βλέπει κάποιος ύποπτα τις αναφορές για συγκεκριμένα προιόντα, πρέπει να υπάρχει λόγος, συμφέρον, κάτι...και δυστυχώς δεν έχω κανένα μερίδιο της χάυπεξ, αν και πολύ θα το θελα...αυτό που βλέπω ύποπτα αντιθέτως, είναι η εμμονή σας στη μεταφυσική, τις υπεκφυγές και τις προσωπικές αναφορές, όταν στριμώχνεστε από την λογική...και αυτό, όντως κάποτε πρέπει να το σταματήσετε...

Κατά τα άλλα, ναι, φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος για τις επιλογές του και αυτό ποτέ δεν το αμφισβήτησα άλλωστε, με γειά σας με χαρά σας... να μην ισχυρίζεστε όμως ότι οι επιλογές σας είναι το σωστό, το λογικό, το αντικειμενικό, αν δεν είναι! Είναι απλά το ΑΡΕΣΤΟ σε εσάς και εσείς πάτε το δικό σας να το προωθήσετε ως την πραγματική αλήθεια...όχι εγώ! Εγώ δυστυχώς έχω βρεθεί στη θέση να πρέπει να υποστηρίξω τα λογικά και αυτονόητα...

Last edited:

Reaction score
1.720
ξεχασα.............

δηλαδη θα πρεπει να τσεκαρουμε ολα αυτα οταν βλεπουμε ....αυτον??????????:dance2::dance2::dance2::taunt::taunt::lol::lol::lol::lol:
αντε να το πω και ας με σταυρωσετε.....................................................................................................................................................................................................................................................................................pdf ζηταω ο φουκαρας να δω αν ματσαρω μαζι της!:roflmao:

Reaction score
1.720
Μάλλον κάνεις λάθος, καθώς για να βλέπει κάποιος ύποπτα τις αναφορές για συγκεκριμένα προιόντα, πρέπει να υπάρχει λόγος, συμφέρον, κάτι...και δυστυχώς δεν έχω κανένα μερίδιο της χάυπεξ, αν και πολύ θα το θελα...αυτό που βλέπω ύποπτα αντιθέτως, είναι η εμμονή σας στη μεταφυσική, τις υπεκφυγές και τις προσωπικές αναφορές, όταν στριμώχνεστε από την λογική...και αυτό, όντως κάποτε πρέπει να το σταματήσετε...

Κατά τα άλλα, ναι, φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος για τις επιλογές του και αυτό ποτέ δεν το αμφισβήτησα άλλωστε, με γειά σας με χαρά σας... να μην ισχυρίζεται όμως ότι οι επιλογές του είναι το σωστό, το λογικό, το αντικειμενικό, αν δεν είναι! Είναι απλά το ΑΡΕΣΤΟ σε αυτόν!
τι να πω!!! μιλαω απλα για αρεστο . Οπως και εσυ το ιδιο. Δεν ζηταω δαφνες ουτε παλαμακια. Λεω απλα πραγματα. Τωρα περι μεταφυσικης .........δεν θα το σχολιασω απλα γιατι δεν συμφωνει η εξεδρα. Οποτε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256