ncore και προενισχυτης

Reaction score
8.905
Άνοιξε το παράθυρο και πήδα... Σου μάζεψα όλα τα σχόλιά μου.... ψάξε να βρεις ένα ίχνος φανατισμού στα γραπτά μου.....:welcome:

Άμα ακούγεται έτσι μπροστά σε ένα λαμπάτο... δηλαδή είναι για πέταμα ο FO...:whistling: :prankster:
Βρε και εγώ έχω λάμπα, για να βλέπω το πικάπ και το πληκτρολόγιο...:roflmao:

Γιατί άραγε όσα έχω ακούσει όλο και "κάτι" έχουν....:D
Χαρακτήρα, ακόμα και στα "όμοιά" τους "ακούς" την διαφορετικότητα!

Sorry για τα off topic! Καλή συνέχεια με τον FO! ;)
:offtopic: με ποιες λάμπες παίζει "σωστά" το σύστημα... με τις φ, τις χ, τις ψ, η τις ω....:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Να μου πεις στο τρίτο μάθημα και από ποια χώρα λάμπες παίζει "σωστά" το σύστημα... με τις φ, τις χ, τις ψ, η τις ω....:prankster:

Σοβαρά τώρα, κάνε μας και μια παρουσίαση να χαζέψουμε...;)

Reaction score
8.883
ασχετο τα ncore τα εχει ακουσει κανεις, δηλαδη αν ειναι καποιος λαμπακιας παει και αγορασει αυτο το πραμα του διαολου τι διαφορες θα ακουσει.

θελω να πω τα χαρακτηριστικα.....πως μετραφραζονται ακουστικα

nima

Banned
Reaction score
618
Ρε δεν αφήνετε τα πηδήματα;
τελικά πηδηχτείτε (από το παράθυρο) αφήστε την εξώπορτα ανοιχτή. :p
sorry για το :offtopic:.

Reaction score
2.566
Πώς να του ακουστούν...αν δεν έπαιζε τουλάχιστον και με σοβαρές λάμπες δεν θα ξέρει τί του γίνεται...πώς έφυγαν 5 πέπλα, από που βρέθηκε όλη αυτή η πληροφορία, η καθαρότητα, η ακρίβεια κλπ...φυσικά όλα αυτά θα τα μεταφράσει σαν κλινικότητα, μονιτορίλα, υπερανάλυση, μη μουσικότητα κλπ...τα γνωστά...

Reaction score
8.883
Πώς να του ακουστούν...αν δεν έπαιζε τουλάχιστον και με σοβαρές λάμπες δεν θα ξέρει τί του γίνεται...πώς έφυγαν 5 πέπλα, από που βρέθηκε όλη αυτή η πληροφορία, η καθαρότητα, η ακρίβεια κλπ...φυσικά όλα αυτά θα τα μεταφράσει σαν κλινικότητα, μονιτορίλα, υπερανάλυση, μη μουσικότητα κλπ...τα γνωστά...

α ακριβως αυτο ρωταω.........τι σημαινει για το μεσο αυτι ενος χομπιστα η λεξη ncore

nima

Banned
Reaction score
618
ασχετο τα ncore τα εχει ακουσει κανεις, δηλαδη αν ειναι καποιος λαμπακιας παει και αγορασει αυτο το πραμα του διαολου τι διαφορες θα ακουσει.

Το βρήκες :thumbsup:, σαν να ακούς από ακουστικά, σοβαρολογώ!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μια άλλη ηχογράφηση..............

Με αυτά που ακούς θα τα λατρέψεις

Reaction score
2.566
Αυτό που ηχογραφήθηκε τέλοσπάντων κι όχι αυτό που ο εκάστοτε κατασκευαστής λυχνιακών ενισχυτών θεώρησε ότι αποτελεί τον αρεστό τρόπο παρουσίασης του μουσικού δρώμενου...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
.....για το μεσο αυτι ενος χομπιστα.......
Αυτός ο όρος είναι τεχνητός για να πουλάνε σαβούρες πανάκριβα κάποιοι επιτήδειοι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αυτό που ηχογραφήθηκε τέλοσπάντων κι όχι αυτό που ο εκάστοτε κατασκευαστής λυχνιακών ενισχυτών θεώρησε ότι αποτελεί τον αρεστό τρόπο παρουσίασης του μουσικού δρώμενου...
οχι μόνο λυχνιακών......
υπάρχουν και τρανζιστοράτα λέλουδα:sneaky:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256