ncore και προενισχυτης

nima

Banned
Reaction score
618
Φήμες λένε ότι στα μουσικά όργανα θα ενσωματωθούν ncore για να φύγει επιτέλους αυτό το αναλογικό πέπλο και να γίνει ευκολότερη η δουλειά των ηχοληπτών.

Reaction score
8.905
Φήμες λένε ότι στα μουσικά όργανα θα ενσωματωθούν ncore για να φύγει επιτέλους αυτό το αναλογικό πέπλο και να γίνει ευκολότερη η δουλειά των ηχοληπτών.
κλείσε το κουτάκι.....:whistling: :prankster:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Eσυ δεν αποχωρησες πριν 2-3 σελιδες???????????????????
Εννοούσα οτι δεν θα αναφερθώ ξανά στα περί moderation .
Αλλά και αλλιώς να το πάρεις έχεις δίκιο .Τσάμπα ασχολούμαστε .
Σε ευχαριστώ για την υπόμνηση :thumbsup:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.793
Αν το βλέπεις Rose γλυτώνεις από δω και πέρα τα €υρώ της επαγγελματικής ρύθμισης!:rolleyes:

Μη σου πω ότι θα αγοράζεις πλέον ασπρόμαυρους βιντεοπροβολείς! :)

Reaction score
13.548
αραγε ποσες high end εταιρειες εχουν κλεισει απο τοτε που βγηκαν τα ncore στην πιατσα? ξερει κανενας ...

Reaction score
126
ασχετο τα ncore τα εχει ακουσει κανεις, δηλαδη αν ειναι καποιος λαμπακιας παει και αγορασει αυτο το πραμα του διαολου τι διαφορες θα ακουσει.

θελω να πω τα χαρακτηριστικα.....πως μετραφραζονται ακουστικα
θα σταματήσει να γεμίζει τα συρτάρια με 12ax7,θα ακούσει και άλλες μουσικές εκτός από κραλ,θα πληρώσει λιγότερο δεη,θα πέσει σε σε κατάθλιψη σκεπτόμενος ποσα χρήματα έχει σπαταλήσει σε λαμπατα μηχανάκια....

Reaction score
30.453
Αισίως φτάσαμε τα 400 ποστ........ View attachment 38829
Τα ουσιώδη ζήτημα είναι αν φτάνουν τα 100
Τα υπόλοιπα είναι η γνωστή ιστορία περί κολοκυθόπιττας ,ξεκατινιάσματα και θεαματικότητα . Και φυσικά κωλαράκια για chill out
Έπεσε και το απαραίτητο μπαν όπως γίνεται κάθε φορά που αναφέρονται τα ncore,metric και οι λοιποί συνήθεις ύποπτοι .
Η γνώμη μου είναι οτι τα τεχνικά θέματα οφείλουν να προστατεύονται από άσχετα και τρολλάρισμα .
Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου .Η επιλογή του moderation & admin γίνεται από άλλους .
Αυτοσυγκρατούμενος σταματάω εδώ .Και δεν προτίθεμαι να το συνεχίσω ακόμα και επί προσωπικού .

:hi:
Εννοούσα οτι δεν θα αναφερθώ ξανά στα περί moderation .
Αλλά και αλλιώς να το πάρεις έχεις δίκιο .Τσάμπα ασχολούμαστε .
Σε ευχαριστώ για την υπόμνηση :thumbsup:
Nα μιλήσω και μια φορά σοβαρά...
Το "χέσιμο" ενός τεχνικού θέματος δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ευκαιρία των άσχετων όπως η αφεντομουτσουνάρα μου να συμμετέχουν σε αυτό όχι με απορίες που θα ήταν το φυσιολογικό και υγιές, αλλά με αστειάκια ,τρολάρισμα και επιχειρήματα του τύπου "τι σου είπα τώρα δικέ μου...σε τάπωσα!" .
Το δυσάρεστο όμως είναι πως οι 5-6-10-15... που έχουν τις γνώσεις να κρατήσουν την κουβέντα σε ένα επίπεδο ,όχι μόνο δεν την προστατεύουν από εμάς τους "παρείσακτους" ,αλλά συχνά με τις επιπέδου "ξεκατινιάζομαι" διαφωνίες τους μας προσκαλούν...
Και αυτό δε νομίζω πως είναι θέμα moderation μόνο...

Reaction score
126
θα σταματήσει να γεμίζει τα συρτάρια με 12ax7,θα ακούσει και άλλες μουσικές εκτός από κραλ,θα πληρώσει λιγότερο δεη,θα πέσει σε σε κατάθλιψη σκεπτόμενος ποσα χρήματα έχει σπαταλήσει σε λαμπατα μηχανάκια....
Σοβαρά τώρα νομίζω ότι ο λαμπακιας θα εκτίμηση περισσότερο τα ncore απο τον τρανζιστορακια,εαν και εφόσον άκουγε νέου τύπου λαμπατες υλοποίησης και όχι παλαιού τύπου μηχανάκια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan