ncore και προενισχυτης

Reaction score
1.659
αντε να το πω και ας με σταυρωσετε.....................................................................................................................................................................................................................................................................................pdf ζηταω ο φουκαρας να δω αν ματσαρω μαζι της!:roflmao:
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η Ντίνα παρακολουθεί το site...

Reaction score
751
Αγαπητε φιλε μου δινεις μια ωραια πασα να πω τι ειπε ο bruno φετος στο Μοναχο. Αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν και οι φιλοι που ημασταν μαζι.
@Εμεις κατασκευαζουμε μηχανες που μετρανε εξαιρετικα ηλεκτρικα σηματα. Η αληθηνη μουσικη ειναι κατι αλλο. Υπαρχουν και αλλοι κατασκευαστες που διμιουργουν μηχανες να μιμουνται την μουσικη. Ειναι εξισου δυσκολο. Σωστο η λαθος αναλογα απο που το βλεπει κανεις. Η αγορα χωραει τους παντες.@

Ποσο ειλικρινης Θεε μου!
Αν το είπε αυτό ο Bruno ......... ε τότε ανέβηκε 10 σκαλοπάτια στην εκτίμησή μου !!! Ειλικρινά.

Εδώ μεσα, βέβαια, κάποιοι είναι βασιλικοτεροι του βασιλέως.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Μηπως να σταματησει το παραμυθι με το αρεστο και το μη αρεστο, να παμε για μπανιο να ηρεμησουμε.
Τα pdf ειναι ενας καλος τροπος να ξεκινησεις την αναζητηση για το στησιμο ενος συστηματος. Δεν λυνεις ολα τα προβληματα αλλα αν ξερεις οτι υπαρχουν πρεπει να εισαι εντελως καθυστερημενος για να μην τα χρησιμοποιεις.
Ποσο μαλλον να αποθαρυνεις τους αλλους για την χρησιμοποιηση τους.
Τα περισοτερα συστηματα που ακουμε, εχουν απο μικρα εως τεραστια προβληματα. Οποιος πει το αντιθετο καλυτερα να παει να ασχοληθει με το ψαρεμα. Μετα απο 25 χρονια στον χωρο, ακομα δεν καταλαβαινω τον οπαδισμο που επικρατει αναμεσα στις διαφορες σχολες. Σιγα τα καλσον ωρε μαντραχαλοι. Κανεις φανατικος δεν εχει στησει συστημα που να ακουγεται. Το θεμα ειναι να μαθαινεις απο ολους και να φιλτραρεις μεσα απο τις χιλιαδες αποψεις. Υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι τοσο ξεκαθαρα που απορω πως υπαρχουν διαφωνιες.
Στο παρον θρεντ βγηκαν οι σημαιοφοροι να σωσουν την πατριδα απο τους οχτρους. Τι νοημα εχει δεν το καταλαβαινω. 21 σελιδες και 400 απαντησεις. Τι εμαθε ο χομπιστας απο ολο αυτο το μπαχαλο?
Να σας πω εγω τι εμαθα. ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Αισίως φτάσαμε τα 400 ποστ........
bebe_bravo1.gif

Τα ουσιώδη ζήτημα είναι αν φτάνουν τα 100
Τα υπόλοιπα είναι η γνωστή ιστορία περί κολοκυθόπιττας ,ξεκατινιάσματα και θεαματικότητα . Και φυσικά κωλαράκια για chill out
Έπεσε και το απαραίτητο μπαν όπως γίνεται κάθε φορά που αναφέρονται τα ncore,metric και οι λοιποί συνήθεις ύποπτοι .
Η γνώμη μου είναι οτι τα τεχνικά θέματα οφείλουν να προστατεύονται από άσχετα και τρολλάρισμα .
Αλλά αυτή είναι απλά η γνώμη μου .Η επιλογή του moderation & admin γίνεται από άλλους .
Αυτοσυγκρατούμενος σταματάω εδώ .Και δεν προτίθεμαι να το συνεχίσω ακόμα και επί προσωπικού .

:hi:

Reaction score
1.720
Αν το είπε αυτό ο Bruno ......... ε τότε ανέβηκε 10 σκαλοπάτια στην εκτίμησή μου !!! Ειλικρινά.

Εδώ μεσα, βέβαια, κάποιοι είναι βασιλικοτεροι του βασιλέως.
ΑΚΡΙΒΩΣ. Μιλαμε οτι ειναι καταπληκτικος ανθρωπος με πολυ χιουμορ και με πολυ καλη μνημη! Μας ειδε μετα απο 2 μερες εκτος δωματιου [στους διαδρομους] και μεσα στο πληθος ηρθε και μας μιλησε με απιστευτη οικειοτητα λες και μας ηξερε χρονια.

Reaction score
3.332
Μηπως να σταματησει το παραμυθι με το αρεστο και το μη αρεστο, να παμε για μπανιο να ηρεμησουμε.
Τα pdf ειναι ενας καλος τροπος να ξεκινησεις την αναζητηση για το στησιμο ενος συστηματος. Δεν λυνεις ολα τα προβληματα αλλα αν ξερεις οτι υπαρχουν πρεπει να εισαι εντελως καθυστερημενος για να μην τα χρησιμοποιεις.
Τα περισοτερα συστηματα που ακουμε, εχουν απο μικρα εως τεραστια προβληματα. Οποιος πει το αντιθετο καλυτερα να παει να ασχοληθει με το ψαρεμα. Μετα απο 25 χρονια στον χωρο, ακομα δεν καταλαβαινω τον οπαδισμο που επικρατει αναμεσα στις διαφορες σχολες. Σιγα τα καλσον ωρε μαντραχαλοι. Κανεις φανατικος δεν εχει στησει συστημα που να ακουγεται. Το θεμα ειναι να μαθαινεις απο ολους και να φιλτραρεις μεσα απο τις χιλιαδες αποψεις. Υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι τοσο ξεκαθαρα που απορω πως υπαρχουν διαφωνιες.
Στο παρον θρεντ βγηκαν οι σημαιοφοροι να σωσουν την πατριδα απο τους οχτρους. Τι νοημα εχει δεν το καταλαβαινω. 21 σελιδες και 400 απαντησεις. Τι εμαθε ο χομπιστας απο ολο αυτο το μπαχαλο?
Να πάρετε καθηγητή ή κατα προτίμηση καθηγήτρια για ιδιαίτερα !

Να προτιμήσετε κύριε την κυρία που σας προτείνει ο Κορίνθιος !

:fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Εχεις απόλυτο δίκιο !
Αυτές οι εμμονές .....>:(:frown:

Reaction score
2.566
Τι εμαθε ο χομπιστας απο ολο αυτο το μπαχαλο?
Κακώς, θα έπρεπε να έχεις μάθει ότι οι ενισχυτές οφείλουν να παίζουν ανάλογα με τα γούστα του εκάστοτε κατόχου, καθώς και ότι τα σοβαρά μουσικά μηχανήματα παίζουν μουσική χωρίς να επεξεργάζονται ηλεκτρικά σήματα...και ότι όποιος φτιάχνει μηχανήματα με βάση αυτή τη "παλαιά" λογική είναι ηλίθιος...

Από ότι υποψιάζομαι επίσης, τα σοβαρά αυτά επαναστατικά μηχανήματα αντί της τάσης (V) και της έντασης (I) του ρεύματος, επεξεργάζονται κυρίως την ανοησία (Α) και τον παραλογισμό (P) μετατρέποντάς τα σε όμορφες και αισθαντικές ομορφομυρωδάτες κλ@νιές...

Reaction score
1.720
Διακρινω οτι μιλας σε πρωτο ενικο προσωπο.
Δεν διαφωνω οτι αυτο που λες ειναι σωστο. Ισως ολοι, οπως και εσυ φανταζομαι, αν ειχαμε ξεκινησει απο αυτη την βαση δεν θα ειχαμε χασει τουλαχιστον 20 απο 25 χρονια της αναζητησης.
Αν λοιπον η επιλογη γινεται εγωιστικα εχεις απολυτο δικιο .Αν παλι γινεται ψυχαναγκαστικα αλλα επειδη ετσι πρεπει να ειναι το σωστο και παλι ειναι λαθος εφοσον δεν ευχαριστει εμενα και ισως μερικους χιλιαδες ακομα. Λαθος; Λαθος! Σωστο; Ισως!

Reaction score
751
ΑΚΡΙΒΩΣ. Μιλαμε οτι ειναι καταπληκτικος ανθρωπος με πολυ χιουμορ και με πολυ καλη μνημη! Μας ειδε μετα απο 2 μερες εκτος δωματιου [στους διαδρομους] και μεσα στο πληθος ηρθε και μας μιλησε με απιστευτη οικειοτητα λες και μας ηξερε χρονια.
Τι να λέμε τώρα... Ο άνθρωπος τα είπε όλα σε δυο προτάσεις !!!

Πάντως τα ίδια γίνονται και στο ξένο φορουμ:
Ζήτησα ένα σχέδιο για bridged ncore και πέσανε να με φάνε με προσωπικές επιθέσεις κτλ. κτλ.

Reaction score
1.720
Τι να λέμε τώρα... Ο άνθρωπος τα είπε όλα σε δυο προτάσεις !!!

Πάντως τα ίδια γίνονται και στο ξένο φορουμ:
Ζήτησα ένα σχέδιο για bridged ncore και πέσανε να με φάνε με προσωπικές επιθέσεις κτλ. κτλ.
Απλα ο φανατισμος ειναι ασχημο πραγμα. Κατι σαν τον φονταμελισμο ενα πραμα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734
Μετα απο 25 χρονια στον χωρο, ακομα δεν καταλαβαινω τον οπαδισμο που επικρατει αναμεσα στις διαφορες σχολες. Σιγα τα καλσον ωρε μαντραχαλοι. Κανεις φανατικος δεν εχει στησει συστημα που να ακουγεται. Το θεμα ειναι να μαθαινεις απο ολους και να φιλτραρεις μεσα απο τις χιλιαδες αποψεις. Υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι τοσο ξεκαθαρα που απορω πως υπαρχουν διαφωνιες.
Eχουν βγαλει το emoticon με τα παλαμακια ή στραβωθηκα και δεν το βρισκω??
Πες τα ψηλε μου..

Reaction score
488
Παντως αρκετα χρησημα πραγματα ειπωθηκαν σε αυτο το thread τωρα εαν καποιοι δεν καταλαβαν τιποτα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και επειδη η απαντηση στο αρχικο ερωτημα δεν δωθηκε ακομα , διοτι κανενας απο τους δηθεν μορφωμενος η τους πραγματικα μορφωμενους η αυτους που εκρυβαν την αμαθεια τους η την ημιμαθεια τους με πολλους τροπους , δεν εδωσαν την απαντηση σε αυτο το ερωτημα , η οποια ειναι πολυ απλη και θα εξηγησω τι εννοω !! .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.904
...
Είσαι άδικος. Τώρα δηλαδή, έλεος! Αυτό το θέμα έχει απ' όλα, ηλεκτρισμό, ευλογίες, μπουζούκια, φιλοσοφία, γυναίκες, τί άλλο θες πια! Τα άπαντα του Adam Smith;

Άντε, να συμπληρώσω κάτι λίγα που λείπουν, έναν άγιο, λίγο καλό κρασί και λίγο ποδόσφαιρο, να κλείσει το θέμα.

Reaction score
8.905
Έχω μια απορία, ο τίτλος του θέματος είναι.... ncore και προενισχυτής...

Γιατί πρέπει κάθε φορά να μπαίνουν οι "αντίθετοι" και να κάνουν (πάντα) αναφορές περί γεύσης - άποψης - αρεστού κλπ...

Το αντίθετο συμβαίνει? πχ. εάν ανοίξει ένα θέμα με λάμπες... θα μπουν οι "αντίθετοι" να αρχίσουν τα "κατά" σχόλια...?

Reaction score
488
Κοιτωντας τα Data του ncore βλεπουμε οτι ο ενισχυτης αυτος εχει ενισχυση 25,8dB που σημαινει οτι εαν παρει ενα σημα π.χ 1 Vrms στην εισοδο του το ενισχυει κατα 19,49 φορες , αρα για να παρουμε τα 200W που λεει ο κατασκευαστης στα 8Ω χρειαζομαστε 2Vrms ( για την ακριβεια 2,05Vrms ) , αρα με δυο βολτ οδειγειται αυτος ο ενισχυτης , και μια επαληθευση 2,05 * 19,49 = περιπου 40Vrms συνεπαγεται η ισχυς στα 8Ω ειναι
40Vrms ^2 / 8Ω = 200W αυτα !! .

Last edited:

nima

Banned
Reaction score
618
Ερώτηση: (Βασίλη εντός θέματος) εντάξει ταιριάζουμε ncore με προενισχυτή, μετά τι κάνουμε;
α) μετράμε όλες τις συσκευές-σύστημα-χώρο και ακούμε
β) ακούμε και μετράμε όλες τις συσκευές-σύστημα-χώρο
γ) μετράμε όλες τις συσκευές-σύστημα-χώρο μόνο
δ) ακούμε μόνο
η σειρά στο α & β έχει σημασία, παρακαλώ απαντήστε και τεκμηριώστε την επιλογή σας.

Reaction score
1.145

Γιατί πρέπει κάθε φορά να μπαίνουν οι "αντίθετοι" και να κάνουν (πάντα) αναφορές περί γεύσης - άποψης - αρεστού κλπ...

Το αντίθετο συμβαίνει? πχ. εάν ανοίξει ένα θέμα με λάμπες... θα μπουν οι "αντίθετοι" να αρχίσουν τα "κατά" σχόλια...?
Το θέμα άλλαξε όταν άρχισε ένας καβγάς ανάμεσα σε κάποια άτομα, άσχετα από το θέμα. Μετά μετατράπηκε στο "γιατί να τσακωνόμαστε βρε παιδιά" κτλ.

Reaction score
751

Κοιτάτε ρε παιδιά ποιος μιλάει ! ! ! ! :lol: :lol: :lol:
Θα πηδηχτώ από το παράθυρο ! ! ! :party:

http://www.avsite.gr/forum/threads/f-o-Ενισχυτής-mosfet-από-τη-Σλοβενία.136948/page-8

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk