Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Y

Yiannis_B

Guest
Όλο λόγια. Στα μηχανάκια, δε πα να αναλύεις επί ώρες το V της κορώνας, βγαίνει μπροστά το χωματερό και μένεις μ@λάκας. Τι μ@λακοχόμπυ είναι και αυτό με τα ηχητικά...:rolleyes:

...έφαγα χοντρή ήττα...:whistling:

Reaction score
8.905
Καταρχήν εγώ και o Βλάσης Σ., ο Γιάννης (musiclo) & ο Νίκος (kogni) δεν είμαστε ριβιούερς ούτε κάναμε μετρήσεις.... απλά εκθέτουμε την άποψη το τι μας άρεσε και μόνο και όλα αυτά στον χώρο μου... αλλού μπορεί κάποιος να πάρει διαφορετικό αποτέλεσμα!

Y

Yiannis_B

Guest
....μπλα...μπλα...

πάρτε κάτι για να στανιάρετε..

Thanks wizzy! :)...έχω φάει χοντρό κόλλημα...

Last edited by a moderator:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
αρχισαμε παλι τα μισολογα......ρε μιληστε ρε.........τα συκα συκα και η σκαφη συκα.......ποιο ακουστηκε καλλιτερα μετα ξυ των δυονε κονβερτορονε?

Reaction score
8.905
Άντε να πω κάτι....! ;)

Όπως είπα το χθεσινό τεστ αφορούσε άλλο.... το Vega μόνο του η μέσω ενός Primare pre.
Η ομόφωνη απόφαση ήταν ότι το Vega μόνο του πάνω στα μονομπλόκ μου... άρεσε περισσότερο σε όλους! :)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Απο την μια ο Μ και απο την αλλη ο ΝΚ.
Στομα εχουν και μιλια δεν εχουν τα χρυσουλια μου. Δυσκολη η ακροαση.
Προσωπικα στην 4η ακροαση εκανα λαθος. Δεν μου εμοιαζε με την 2.
Μπορει να φταιει το γεγονος οτι σηκωθηκα και ξανακαθησα. Μπορει να μου εβαλαν ελαττωματικο τσιπακι.
Ισως οι 5 ποντοι διαφορα στην θεση ακροασης να παιζουν ρολο.
Τεραστιες διαφορες δεν ακουσα. Για εμενα, ολα τα ακουσματα ηταν κοντα .

Reaction score
3.332
Πρεπει να πούμε οτι σε τραγουδι με μια μονο φωνη χωρίς μουσικά οργανα το αυραλικ ήταν πιο ανοικτό πιο διάφανο
Με τον πριμαρε επανω ηταν πιο γεμάτο θα έλεγα και λίγο μπασαριστο (φυσικο ηταν αφού έμπαινε άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα)

Το αυραλικ είναι πολύ σοβαρό μηχάνημα και θέλει και την ανάλογη προσοχή στις ρυθμίσεις.
Τελικά δεν είναι πονοκέφαλος θέλει δυο πραγματα και είσαι Οκ.

Ο πιο αδύναμος κρίκος ηταν το λάπτοπ του ΜΗ το οποίο δεν επαιξε κανένα τραγουδι χωρίς διακοπές πανω στο αυραλικ .
το εξηγεί ο άνθρωπος στο μανιουαλ οτι θέλει καλό PC .

Ας παίξω λίγο με την κόρη μου και επανερχομαι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Άντε να πω κάτι....! ;)

Όπως είπα το χθεσινό τεστ αφορούσε άλλο.... το Vega μόνο του η μέσω ενός Primare pre.
Η ομόφωνη απόφαση ήταν ότι το Vega μόνο του πάνω στα μονομπλόκ μου... άρεσε περισσότερο σε όλους! :)
άκυρο το τεστ
δεν χρησιμοποιήσατε το καλό καλώδιο μεταξύ των 2 συσκευών :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.279
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.