Featured ΕΜΒΥΘΙΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ 7.2.4 ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.483
Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της "ποιότητας" (γιατί είναι πολύ σχετικό και θα μπλέξουμε), ο λόγος να προτιμήσεις μια τέτοια συσκευή είναι ξεκάθαρα η χρηστικότητα. Έχει να εξυπηρετήσει έναν συγκεκριμένο σκοπό και γι'αυτό όλος του ο σχεδιασμός είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα:
- Έχει το PC τηλεκοντρόλ για να το χειρίζεσαι απομακρυσμένα; Όχι.
- Θα πεις δεν έχει τηλεκοντρόλ, αλλά μπορείς να αγοράσεις. ΟΚ, αν αγοράσεις, είναι το ίδιο εύκολο να χειριστείς με τηλεκοντρόλ το περιβάλλον του Google TV σε σχέση με αυτό ενός PC (π.χ. Windows); Όχι.
- ΟΚ, θα πεις, αλλά μπορείς να εγκαταστήσεις ένα περιβάλλον που είναι φτιαγμένο για αυτόν τον σκοπό, π.χ. Kodi. Εντάξει, έβαλες Kodi, μπορείς μέσα από το Kodi να εγκαταστήσεις και να χειρίζεσαι όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζει το Android; Μπορείς π.χ. να βλέπεις Cinobo (τυχαίο παράδειγμα) μέσω Kodi; Αν μπορείς, γίνεται με ένα κλικ ή θέλει να κάνεις αλχημείες, που τις μισές φορές δεν δουλεύουν και τις υπόλοιπες χαλάνε εν καιρώ;
- Ακόμα και αν κάνεις τα παραπάνω και δουλεύουν σωστά, είναι τελικά αυτό το PC πολυχρηστικό; Ή είναι πλέον και αυτό απλά ένα media player;
- Μπορείς με ένα PC να ανοίξεις το κινητό, να ξεκινήσεις να παίζεις μουσική από την εφαρμογή που θες και με ένα κλικ να στείλεις τον ήχο (μέσω Bluetooth, Chromecast κλπ.) στο PC; Όχι.
- Είναι το PC τόσο αθόρυβο όσο ένα τέτοιο μηχάνημα; Έχει το PC οπτικές εξόδους; Έχει HDMI 2.1 και 8Κ ανάλυση; Αν ναι σε όλα τα παραπάνω, πόσο κάνει εν τέλει αυτό το PC; Είναι σίγουρα φθηνότερο από ένα media player;
(Βασικά πολλά από αυτά που λες γίνονται και με PC... δεν είναι όμως out of the box λύσεις, και θέλει και αυτό το κόστος του και τον τύπο να το σετάρει μέχρι αηδίας :D )

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.483
It's a matter of understanding them... όλα έχουν τον... γητευτή τους :D

( PC είναι και ο Trinnov... θαύματα κάνει ο άτιμος ;) )

Reaction score
4.490
Χτες παρελαβα τον Dune HD SOLO 8K.

Συσκευασια με τα τυπικα, βιβλιαρακι με τις οδηγιες χρησης, τηλεχειριστηριο, καλωδιο ρευματος και hdmi.
Η εταιρια εχει εδρα στην Σοφια Βουλγαριας, μου το εφερε ο ιδιοκτητης στην Ασπροβαλτα. Τιμη 500 ευρω.

Μιλησαμε και για το χομπυ μας.
Αυτος εξυπακουεται οτι ειναι φουλ χαινετας, οπαδος το δικαναλου (φυσιολογικο αφου ειναι και καποιας ηλικιας! :headbang: ), οπαδος του βινυλιου πρωτιστως, δευτερευοντως του σιντι και τους σκληρους δισκους τους εχει για τα παιδακια! (ακουνε εκεινα τα παιδακια οι EAR & Dimi ?). ΕΙναι γεγονος οτι η εταιρια του εχει πανακριβα μηχανηματα, οπότε οι αποψεις του ιδιοκτητη αντιπροσωπευουν και το προσωπικο του επαγγελματικο κομματι.

Αφου γυρισα στο σπιτι, εκανα γρηγορα κι αναιμακτα τις συνδεσεις, ειχα θεμα με το τηλεχειρηστηριο το οποιο δεν δουλευει. Λεει οτι πας πατας παρατεταμενα οποιοδηποτε πληκτρο προς το παλιυερ και θα παιξει. Τριχες κατσαρες! Ευτυχως, το τηλεχειρηστηριο της τηλεορασης συνεργαζοταν τέλεια κι εκανα τις πρωτες ρυθμισεις μ αυτο. Στην συνεχεια κατεβασα και το απ της εταιριας στο κινητο οποτε καπου εκει εκλεισε το θεμα του τηλεχειρηστηριου.

Και παμε στο δια ταυτα. Εξυπακουεται οτι ολη η αγωνια ειναι πως θ ακουστουν τα ατμος.

Αμεσως μπηκε η ταινια "MIDWAY"
1764479941758.png

Φυσικα η ενταση ηταν τσιμπημενη προς τα πανω. Και ....χαμος! Η ταινια εχει μπολικο μπασο αλλα και πολυ ηχο απ τα ατμος. Εδω το μηχανακι πηρε ΑΡΙΣΤΑ!!
Για την εικονα δεν ειχα την παραμικρη αμφιβολια για την ποιοτητα αυτης, οποτε ειναι περιττο να γραψω το οτιδηποτε.

Αμεσως μετα περασα και στα πολυκαναλα μουσικα αρχεια. Με δυο προβληματα απ τα αποδυτηρια ( ακομη δεν εχω περιστρεψει τα τουιτερ των Α77, και χωρις να εχει ρυθμιστει το dirac)

Τα ατμος ζωγραφιζαν. Τελικα εχει κι εκει πανω αρκετη μουσικη πληροφορια. Ισως καποτε αντικατασταθουν τα Τ7 με τα Α77Χ. Μικρα παιδια ειμαστε, εχουμε και υπομονη και το χρονο με το μερος μας.

Βεβαια εγω τα εχω αδικησει (οπως εχω γραψει στα ατμος εχω τα ADAM Τ7V). Χαρακτηριστικα τα Τ7V εχουν ενα επταιντσο γουφερ που οδηγειται απο εναν ενισχυτη 50 βατ και τα Α77Χ εχουν δυο επταιντσα που οδηγουνται απο δυο ενισχυτες των 100 βατ εκαστο!

Πως λειτουργησε ο χωρος? Νομιζω οτι ολα πηγαν πολυ καλα μεχρις ωτου σε μια ακουστικη κιθαρα τα ραφια που καθοταν τα ηχεια δημιουργουσαν μια μικρη δονηση (σε μεγαλες εντασεις). Αν κι εχω παρει προσφατα φελλο τριων χιλιοστων που θα κολησει στα τοιχωματα στα ραφια και ρικοφον που θα μπει πανω απ τον φελο και περιμετρικα απ το ηχειο, ακομη δεν τα εχω τοποθετησει. Εχω ακομη δουλιτσα εντος του δωματιου.

Παντως οπως και ναχει εχουμε ξεκινησει κι απολαμβανουμε τους κοπους μας με την καινουρια κατασκευη.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.780
Members
38.609
Νεότερο μέλος
PeterPsn