Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σωστος, λαθος απο κεκτιμενη ταχυτητα...29-30/10? μεσοβδόμαδα?? μήπως εννοείς 29-30/11?
Δύο.Μία έκθεση αντί δύο δηλαδή όχι μία έκθεση στο inter, ok.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, Δύο.Μία έκθεση αντί δύο δηλαδή όχι μία έκθεση στο inter, ok.
Να γινόταν 1 και από τα 2 περιοδικά, αυτό ήθελε ο διοργανωτής του intercontinental.Δύο.
Και αυτό μόνο λογικό ακούγεται.Να γινόταν 1 και από τα 2 περιοδικά, αυτό ήθελε ο διοργανωτής του intercontinental.
Κάποιοι από εμάς είναι αρχαίοι.Αλλά μάλλον δεν θα γίνει ποτέ γιατί είμαστε νεοΈλληνες.
Η ένστασή μου έχει περισσότερο να κάνει με τους ανθρώπους κι όχι τόσο με τα προϊόντα. Οι πυροβολημένοι που ανέφερα έχουν συνήθως τάσεις θαψίματος και δήθεν ξεμπροστιάσματος εταιρειών και αντιπροσώπων, προώθησης μόνο φίλων εκθετών με το αζημίωτο, επίδειξης απροσδιόριστων γνώσεων με ύφος πρύτανη και, όλως περιέργως, έχουν όλοι τέλεια ακοή.Αντιθέτως εγώ δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να υπάρχει διαχωρισμός σε high-end και μη.
Α, σε αυτό συμφωνούμε 110% !!!Η ένστασή μου έχει περισσότερο να κάνει με τους ανθρώπους κι όχι τόσο με τα προϊόντα. Οι πυροβολημένοι που ανέφερα έχουν συνήθως τάσεις θαψίματος και δήθεν ξεμπροστιάσματος εταιρειών και αντιπροσώπων, προώθησης μόνο φίλων εκθετών με το αζημίωτο, επίδειξης απροσδιόριστων γνώσεων με ύφος πρύτανη και, όλως περιέργως, έχουν όλοι τέλεια ακοή.
Και γενικά βαριέμαι όλους αυτούς τους τύπους που το χόμπι τους βασίζεται περισσότερο στο στήσιμο των "εργαλείων" παρά στη χρήση τους. Είτε μιλάμε για αυτοκίνητα, είτε για ήχο, είτε για εικόνα, είτε, είτε...
Η μεγάλη χρησιμότητα της τεχνολογίας έγκειται στην προσφορά συσκευών που απλά παίζουν και μας αφήνουν όλον τον χρόνο για να χαρούμε τη λειτουργία τους. Αυτό όμως δεν αφήνει περιθώρια για τον εγωισμό των πυροβολημένων που ανέφερα. Πώς θα δείξουν ότι είναι "γνώστες"; Πώς θα το παίξουν σύμβουλοι;
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό.........δεν νομίζω πως θα γίνει η έκθεση του Hi-Fidelity.
Λείπει όμως από την αρχική η 'Projecting & Sounding ART'.....'εκ παραδρομής' η' την κάναμε Βαγγελάκηhttp://www.fullhd.gr/news/events/item/17425-hes-2014-3rd.html
hxos eikona show 2014 - H λίστα μεγαλώνει...
Σαράντα μέρες πριν από την μεγάλη μας έκθεση η λίστα των εκθετών όπως έχει διαμορφωθεί είναι ήδη μακροσκελής και έπεται συνέχεια..