Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
BARRY MANILOW - COULD IT BE MAGIC (1973)

Monsignor Georges με ολο το συμπαθειο που ξερεις ότι εχω για σενα, με συγχωρεις αλλα λαικ σε Barry Manilow δεν προκειται να κανω ΠΟΤΕ. Οι λογοι πολλοι.

1. Εχω φανταστεί τον εαυτο μου σκ@τογερα σε lobby ξενοδοχείου, τυφλα στο μεθυσι, να μιλαει με πλουσια πουρα και στην ερωτηση "τι μουσικη ακους? " να απανταει Barry Manilow.
2. Το ονομα του περιεχει την λεξη bar.
3. Το επιθετο του, με λαθος ορθογραφια, σημαινει λιγα χρηματα.
4. Ηταν ο αγαπημενος τραγουδιστης της πρωτης γκομενας που εφαγα χυλοπιτα.
5. Δεν μου αρεσει ούτως η αλλως, τα τραγουδια του είναι σαν να τρως παιδακια με μαρμελαδα και ζαχαρη

:lolsign: Παμε γερα!

Reaction score
6.582
Monsignor Georges με ολο το συμπαθειο που ξερεις ότι εχω για σενα, με συγχωρεις αλλα λαικ σε Barry Manilow δεν προκειται να κανω ΠΟΤΕ. Οι λογοι πολλοι.

1. Εχω φανταστεί τον εαυτο μου σκ@τογερα σε lobby ξενοδοχείου, τυφλα στο μεθυσι, να μιλαει με πλουσια πουρα και στην ερωτηση "τι μουσικη ακους? " να απανταει Barry Manilow.
2. Το ονομα του περιεχει την λεξη bar.
3. Το επιθετο του, με λαθος ορθογραφια, σημαινει λιγα χρηματα.
4. Ηταν ο αγαπημενος τραγουδιστης της πρωτης γκομενας που εφαγα χυλοπιτα.
5. Δεν μου αρεσει ούτως η αλλως, τα τραγουδια του είναι σαν να τρως παιδακια με μαρμελαδα και ζαχαρη

:lolsign: Παμε γερα!
Εχεις απολυτο δικιο φιλε cosmarpan, αλλα εγω το ειπα απο την αρχη οτι σε αυτο το νημα θα βαζω και θα βγαζω τα απωθημενα μου. Τα τραγουδια δηλαδη που ακουγα πιτσιρικας στα "κλαμπζ".
Τοτε δηλαδη που δεν ηξερα.... αλλα και δεν ρωταγα.
George.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Εχεις απολυτο δικιο φιλε cosmarpan, αλλα εγω το ειπα απο την αρχη οτι σε αυτο το νημα θα βαζω και θα βγαζω τα απωθημενα μου. Τα τραγουδια δηλαδη που ακουγα πιτσιρικας στα "κλαμπζ".
Τοτε δηλαδη που δεν ηξερα.... αλλα και δεν ρωταγα.
George.
Ναι ρε Georges φυσικά, πλάκα έκανα και θα κάνω και άλλες πολλές, αν δεν λέμε και καμμία μακακια δεν γίνεται δουλειά, θα σαλταρουμε. Πόσταρε και Περπινιαδη no problem :)

Reaction score
6.582
Ναι ρε Georges φυσικά, πλάκα έκανα και θα κάνω και άλλες πολλές, αν δεν λέμε και καμμία μακακια δεν γίνεται δουλειά, θα σαλταρουμε. Πόσταρε και Περπινιαδη no problem :)
Eννοειται φιλε casmarpan.
Παντως απο αυτα που πηρες απο το παζαρι δισκων γουσταρω πιο πολυ αυτους τους Ισπανους.

PAN & REGALIZ - ONE MORE DAY (1971)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Eννοειται φιλε casmarpan.
Παντως απο αυτα που πηρες απο το παζαρι δισκων γουσταρω πιο πολυ αυτους τους Ισπανους.

PAN & REGALIZ - ONE MORE DAY (1971)

Ναι Γκρουπαρα, το έχω σε cd το έχω σε unofficial επανέκδοση από δεκαετία 90, και τώρα το βρήκα στην official επανέκδοση της wah-wah gatefold cover που ειναι και deleted, ήταν και σε καλή τιμή και το τσιμπησα. :focus:

Reaction score
6.582
Έτσι μπράβο, σειρά τώρα cornflake zoo, αν το έβλεπα θα το τσιμπαγα το έχω σε κάτι ξεχασμένες λίστες χρόνια τώρα :download:
View attachment 40919

View attachment 40920

Aν και το προτιμώ έτσι...

Hey Conductor - Sonny Flaharty and the Mark V
ΙΔΕΑ.

Nα κανουμε και ενα νημα για σπανιους δισκους?

Εδω ειναι ραδιοφωνο. Δε κολλαει.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Παζάρι δίσκων "Vinyl is back" part II
Πήγα ξανά το πρωί να τελειώσω την δουλειά που άφησα την μέση από χτες :D Επανέρχομαι αργότερα το απόγευμα με λίστα no2 και εντυπώσεις.
Σημερινές αγορές

Turkey bones & the wild dogs "No way before the weekend" original UK
Mickey Jupp "Juppanese" original UK
Louis Tillet "A cast of aspersions"
Min Bul "Min Bul"
Alice "Arretez le monde"
Alice "Alice"
Code III "Planet of man"
Brigitte Fontaine "est..."
Brigitte Fontaine "Comme a la radio"
The Blues right off "The blues right off"
Andrew Loyd Weber "Jesus Christ Superstar" original US (BOX) 2LP
George Harrison and friends "Concert for Bangladesh" original US (BOX) 3LP
Θετικά
1. Βρίσκεις πολλά και καλά πράγματα
2. Βλέπεις παλιούς φίλους που έχεις να δεις και χρόνια ακόμα
3. Τα καμένα άτομα που μπορεί κάποιος να δει σε τέτοιου είδους παζάρια. :lolsign: Είδα άτομο γύρω 70 χρόνων με 3 γυαλιά πρεσβυωπίας, 1 στο κούτελο, 1 τα φόραγε κανονικά και 1 πιο κάτω στην μύτη και αναλόγως τι ήθελε να δει κούναγε το κεφάλι του κάποιες μοίρες :D και στο τέλος μύριζε τον δίσκο :focus:
Αρνητικά
1. Χρειάζεται μεγαλύτερος χώρος η πιο πολλές μέρες ειναι πάντα γεμάτο και δεν μπορείς να ψάξεις η πρέπει να περιμένεις.
2. Χρειάζεται περισσότερος επιμέρους χώρος στον κάθε πάγκο, η κούτες ήταν η μια πίσω από την άλλη και μου βγήκε η κήλη να δω τις δεύτερες κούτες και σε κάποιους πάγκους και τις τρίτες, ίδιο αποτέλεσμα σαν να είχα πάει στον Προκρούστη :roflmao:
3. Το γνωστό θέμα κάποιων, κυρίως ιδιωτών, που ήρθαν για να κονομήσουν πουλώντας κάτι απίστευτες σαβούρες ελληνικής έκδοσης σε άθλια κατάσταση στην προνομιακή τιμή των 5 και 10 ευρώ. Φανταστείτε best of του Barry Manilow σε ελληνική έκδοση αρχών δεκαετίας 80 για 10 ευρώ.
4. Επίσης το γνωστό θέμα μπόχας :D που δυστυχώς συνοδεύει πολλούς από αυτούς που ασχολούνται με το χόμπι. 2 φορές έφυγα άρον-άρον μην αντέχοντας την :roflmao:
Άντε και του χρόνου

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.332
Jon Bon Jovi - Blaze Of Glory

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.332