- Reaction score
- 21.741
Οχι δεν ειναι ετσι. Ειναι πολυ πιο προσεγμενες απο οσο φανταζομαστε.Πρώτα βγαίνει η ταινία και μετά κάνουν τη μεταγλώτιση,μπα ότι νάναι βάζουν δεν τους ενδιαφέρει και πολύ να μοιάζει του εκάστοτε πρωταγωνιστή η φωνή.Αρκεί να είναι στη γλώσσα τους.
Καλά βέβαια,εννοείτε ότι δε θα βάλουν και το γερμανό ζαχαράτο να ντουμπλάρει τη φωνή του σβατζενέγκερ!
Μεγάλη βαθμολογία νομίζω έβαλες.
Έχεις ξεσαλώσει τελευταία. Έξοδοι μετά το μεσημέρι, ταινίες....The Monuments Men
δυσκολη ταινια στην εικονα αλλα παρα πολυ καλη σε ολα τα πλανα αν εχεις το καταλληλο μεσο απεικονισης.....ειδικα τα νυχτερινα σκοτωνουν.....πολυ καλη δουλεια...
βαρεθηκα ....
Θα έβαζα και παραπάνω αν είχε άλλο τέλος.Μεγάλη βαθμολογία νομίζω έβαλες.
Δεν φταίει ο Freeman...ικανοποιητικές ερμηνείες (εκτός του freeman που ήταν εμφανές ότι ο άνθρωπος δεν είχε ακουμπήσει ποτέ πληκτρολόγιο υπολογιστή από τον τρόπο που άφηνε τα χέρια του πάνω σε αυτό ).
μάλλον δεν θα έχει ούτε αυτός δει πληκτρολόγιοΔεν φταίει ο Freeman.
Ο σκηνοθέτης φταίει!
Εγώ σε παλαιότερο post του είχα βάλει 2/10... Μεγάλη μάπα...
το είδαμε κύριος το post σου με το ξερό διπλό γιατί νομίζεις έτσι έκατσα και την είδα, αν είχες βάλει 7-8 ούτε που θα ακούμπαγαΕγώ σε παλαιότερο post του είχα βάλει 2/10... Μεγάλη μάπα...
Τζάμπα καίει η λάμπα (στον προβολέα)...το είδαμε κύριος το post σου με το ξερό διπλό γιατί νομίζεις έτσι έκατσα και την είδα, αν είχες βάλει 7-8 ούτε που θα ακούμπαγα
ουουου ρε, πάρε τη γυναίκα και έλα να δούμε καμιά ταινίαΤζάμπα καίει η λάμπα (στον προβολέα)...