Τι είδαμε, τι θα δούμε

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.197
Πρώτα βγαίνει η ταινία και μετά κάνουν τη μεταγλώτιση,μπα ότι νάναι βάζουν δεν τους ενδιαφέρει και πολύ να μοιάζει του εκάστοτε πρωταγωνιστή η φωνή.Αρκεί να είναι στη γλώσσα τους.
Καλά βέβαια,εννοείτε ότι δε θα βάλουν και το γερμανό ζαχαράτο να ντουμπλάρει τη φωνή του σβατζενέγκερ!:D
Οχι δεν ειναι ετσι. Ειναι πολυ πιο προσεγμενες απο οσο φανταζομαστε.
Συνηθως η ιδια φωνη ακολουθει τον ηθοποιο για πολλα χρονια ,
ο σβατζ δηλαδη εχει παντα την ιδια μεταγλωτισμενη φωνη.

Reaction score
15.543
The Monuments Men

δυσκολη ταινια στην εικονα αλλα παρα πολυ καλη σε ολα τα πλανα αν εχεις το καταλληλο μεσο απεικονισης.....ειδικα τα νυχτερινα σκοτωνουν.....πολυ καλη δουλεια...

βαρεθηκα ....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.517
The Monuments Men

δυσκολη ταινια στην εικονα αλλα παρα πολυ καλη σε ολα τα πλανα αν εχεις το καταλληλο μεσο απεικονισης.....ειδικα τα νυχτερινα σκοτωνουν.....πολυ καλη δουλεια...

βαρεθηκα ....
Έχεις ξεσαλώσει τελευταία. Έξοδοι μετά το μεσημέρι, ταινίες....:D

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Μεγάλη βαθμολογία νομίζω έβαλες. :)
Θα έβαζα και παραπάνω αν είχε άλλο τέλος.
Γενικά τα science fiction movies ακροβατούν μεταξύ του να γίνουν τελείως παιδικά παραμυθάκια και του άλλου άκρου να είναι δυσνόητα αν μπουν σε τεχνικές λεπτομέρειες. Τούτο δω νομίζω ότι κατάφερε εύκολα να δώσει μια πειστική εικόνα για το μέλλον χωρίς μεγάλες υπερβολές. Αν μάλιστα δεν τελείωνε με την κλισέ νίκη του ανθρώπινου παράγοντα λόγω της συναισθηματικής του φύσης θα της έβαζα και μεγαλύτερο βαθμό. Τεχνικά τη βρήκα καλογυρισμένη και με ικανοποιητικές ερμηνείες (εκτός του freeman που ήταν εμφανές ότι ο άνθρωπος δεν είχε ακουμπήσει ποτέ πληκτρολόγιο υπολογιστή από τον τρόπο που άφηνε τα χέρια του πάνω σε αυτό :D ).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.805
..ικανοποιητικές ερμηνείες (εκτός του freeman που ήταν εμφανές ότι ο άνθρωπος δεν είχε ακουμπήσει ποτέ πληκτρολόγιο υπολογιστή από τον τρόπο που άφηνε τα χέρια του πάνω σε αυτό :D ).
Δεν φταίει ο Freeman.

Ο σκηνοθέτης φταίει! :)

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Εγώ σε παλαιότερο post του είχα βάλει 2/10... Μεγάλη μάπα...
το είδαμε κύριος το post σου με το ξερό διπλό γιατί νομίζεις έτσι έκατσα και την είδα, αν είχες βάλει 7-8 ούτε που θα ακούμπαγα :p

Reaction score
1.253
Εγώ είδα το θρίλερ the ring 2002 το οποίο ήταν βαρετό 3/10 και δεν είχε καμία ιδιαίτερα "απότομη" σκηνή να τιναχτώ λιγάκι.
Γενικά στα θρίλερ,έχω φάει πολύ σκουπίδι μέχρι να πετύχω κάποιο καλό (πχ sinister,insidious 1,dead silence).

Επίσης είδα το saw 2004 το οποίο από τρέϊλερ νόμιζα ότι θα ήταν ανωμαλιάρικο και πολύ σαδιστικό γενικά,αλλά ήταν η μεγάλη έκπληξη και βγήκε εργάρα 9/10 με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ,το απόλυτο αστυνομικό θρίλερ.
Θύμιζε το seven 1995.
Όταν δε είδα οτι παίζει και ο Danny Glover,τότε χάρηκα διπλά...

Reaction score
87
το είδαμε κύριος το post σου με το ξερό διπλό γιατί νομίζεις έτσι έκατσα και την είδα, αν είχες βάλει 7-8 ούτε που θα ακούμπαγα :p
Τζάμπα καίει η λάμπα (στον προβολέα)...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof