Εκθεση Ηxos Εikona Show 2014

STNET

Επαγγελματίας
Reaction score
277
α ξέχασα τα QUAD ότι πιο μουντό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια, απογοήτευση

Reaction score
6.582
Δυστυχως δεν παρακολουθησα την εκθεση, αλλα αφου ειχε και MAGNEPAN, μπορω να φανταστω πιο δωματιο θα μου αρεσε.

Reaction score
25
Ωραία η έκθεση φέτος αν και δεν είμαι ο πλέον ειδήμον, αλλά θεωρώ ότι ήταν πλούσια

Μερικά δωμάτια είχαν πολύ ζεστή και ζαλιζόσουν με τόσο κόσμο.

Από ήχο κάτι διαφορετικό και πανάκριβο μεν τα ηχεία της γερμανικής MBL 101 E MK II, Τα ADAMS που για την τιμή τους δεν έχουν εύκολα αντίπαλο, τα νεα Proac 148 πολύ ευχάριστος ήχος, το οικονομικό home audio set της crystal Audio καθώς και η ηχομπαρες τους, ο ασύρματος BENQ που έπαιζε αρρύθμιστος, όλες οι 4k tv LG , Samsung κλπ. To περιπτερο LAB 12, ελληνικη συμμετοχη. Τα Magnepan ΜG 12 όσο πρόλαβα να ακούσω .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τώρα θα επέμβει ο Βλάσης στην φωτό και θα βάλλει ένα ξεγυρισμένο ηλιοβασίλεμα από πίσω για φόντο και μια σάπια βάρκα δίπλα στο υποβαθύφωνο να σας πεταχτούν τα μάτια όξω ρε γκρινιάρηδες :acute:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
ρε βλασση επειδή εισαι μοδερειτορ σου βγαινουν κιτρινες ή εβαλες στο manual το white balance και τα εκανες ποτ@να?
στο auto ειχα το white balance χωρις flash την ειχα ρε συ.....το φλας δεν το ειχα μαζι μου....

Reaction score
30.455
ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ SHOW , ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΖΙ, ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΤΩ,ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ ,ΔΙΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΑ,ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ 4Κ ,ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΙΝΤΣΩΝ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΤΩ.

ΥΠΕΡΟΧΑ DACS,ΛΥΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.,ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ,ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΗ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΦΦΑΛΜΩΝ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ,ΣΑΝ ΤΟ BOLLERO TOY RAVEL,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΚΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ,ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΥΠΥΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ,ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ,ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ, ΝΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ.

.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΧΟΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ,ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ .ΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΧΟΜΠΙ,ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ,,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ,ΘΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΟΛΛΥΡΙΟ .

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ,,ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΩΣΤiΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΣΕΠΗ,ΕΞΑΛΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ,ΟΣΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΙΝΕΤΣΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΗΣ MD..
Τα σκυλάδικα επιτελούν κοινωνικό έργο .
Τα ηχοσυστήματα κοινωνιολογικό :rolleyes:
Kαι το av site ψυxoθεραπευτικό...:whistling:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.304
Wilson Audio, Jadis & Genesis.
Απίστευτος ήχος. Ήρεμος και ήσυχος, από τα καλύτερα,

Reaction score
650
Οι εντυπώσεις μου από την επίσκεψή μου στην έκθεση:

Τα Jadis & Genesis κλασσικό λαμπάτο ηχόχρωμα που όμως δεν είναι του γούστου μου.

Τα Grimm πολύ καλύτερα από πέρισι. Τα sub κάναν τη διαφορά ίσως και η φροντίδα του χώρου. Δεν έχουν όμως αυτή τη μεγαλοπρέπεια στον ήχο που θα συναρπάσει.

Τα mbl πολύ καλά, όπως και τα Wilson με Devialet. Και τα Cabasse δεν ήταν καθόλου άσχημα.

Tsakiridis με geometric harmony δεν μου άρεσαν.

Τα Raidho καθαρά μεν αλλά σε τέτοιο χώρο? Χάθηκαν.

Τα μεγάλα audio physic με burmester καλά και αυτά.

Πολύ καλά και τα Adam με gato.

Reaction score
1.173
Πολύ καλή έκθεση και η φετινή με "πλούσια" συστήματα και μπόλικο ενδιαφέρον.

Είδα και άκουσα τα περισσότερα δωμάτια και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Σχεδόν όλα τα δωμάτια είχαν πολύ καλό ήχο μέχρι και τα crystal audio τα τετράγωνα κουτιά για τα λεφτά τους τα σπάσανε.....:D

Ένα σύστημα που ήταν χάρμα οφθαλμών και τρομερό για τα αυτιά μου αλλά ασύλληπτο όνειρο ήταν το tidal πακέτο.... έτυχε και δεν υπήρχε κανένας στο δωμάτιο όταν μπήκαμε. Έπαιζε μουσική από αυτά τα κλαψωμ......ικα.....:D. Το λοιπόν μπαμ σταματάει η μουσικήηηηη, βρε που είναι ο υπεύθυνος, βρε που είναι ο αντιπρόσωπος -- ΟΥΔΗΣ. Βάλαμε και εμείς ένα σιντάκι με ανατολίτικα και λαούτα και έγινε της Ανατολής. Απίστευτος ήχος..... Θα πάρω δυο τρία να έχω και για το εξοχικό....:dance2:

Η ελληνική παρουσία τρομερή, πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, το μόνο που χρειάζεται είναι υποστήριξη από την ελληνική αγορά. Τα μηχανάκια στην ακουστική Κρήτης, οι ιδιοκατασκευές τις άκουσε κανείς; πολύ όμορφα και καλοκατασκευασμένα. Τα άκουσα και είχα ήδη πονοκέφαλο(από τις ακροάσεις) παρόλα αυτά με άρεσαν πάρααα πολύ.

Τα zingali με άρεσαν αν και πλέον ότι και να άκουγα μου φαινόταν το ίδιο στον 3ο όροφο.

Τα willson που άκουσα νομίζω ότι με τα ενισχυτικά τους δεν είχαν πολλούς αντιπάλους. Και έπαιζαν κλασική.......

Ένα ευχαριστώ στους διοργανωτές για την ευκαιρία μαζικής ακρόασης "οπτικοακουστικού υλικού" που ούτε στα όνειρά μας μαζεμένο δεν το βλέπεις.

Reaction score
324
Δυστηχώς αυτό το τριήμερο ήμουν εκτός Ελλάδας και δεν μπόρεσα να έρθω στην έκθεση. Να ρωτήσω για όσους πήγαν Από τους ελληνικούς ενισχυτές τι εντυπώσεις είχατε?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.346
αυτες οι εικαστικες παρεμβασεις παντως στις φωτο , πολυ μ αρεσουν.....

εγινε Α/Μ προς sepia...:o

ok... περι γουστου κ ορεξεως ....

:D;)

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads