- Reaction score
- 15.543
o νεος V4 ειναι καλυτερος ?
Δεν τον έχω δει, δοκιμάσει αυτον.o νεος V4 ειναι καλυτερος ?
μιας και θαχεις δοκιμασει 2πλες αντιστασεις και στους δυο....Αναφέρομαι στον kayfun lite plus. Το χτύπημα του και η γεύση του είναι είναι πολύ μπροστά. Άλλο ενα θεμα που εχω με τον expromizer (χωρίς να έχω επιβεβαιώσει οτι πρόκειται η όχι για αστοχία παραγωγης του δικού μου συγκεκριμενα) ειναι οτι πρόκειται για εναν ρευματοφαγο ατμοποιητη. Ανα 2 εισπνοές πέφτει και 0,1v...
Ο καϊφούνης παίρνει 4.5ml και έχει ας πούμε ότι έχει ποιο "δυσκίνητη" όχι όμως χειρότερη - ρύθμιση αέρα και επίσης ο καϊφούνης είναι ποιο "αδύνατος"....
εμένα χωράει 6ml,τον γεμίζω πάντα τέρμα κ δεν έχω κανένα θέμαΚαλά,γέμισε τον εσύ τέρμα τον kayfun και άμα σου δουλέψει σωστά..
Κώστα θεωρώ πως δεν έχει νόημα να τρελαίνεσαι με την γεύση ακόμα,το χτύπημα κ ο ατμός είναι πιο σημαντικά.ποσο καλυτερος ? και για ποιον kayfun μιλας ?
το λεω γιατι ο mini nautilus ειναι καλυτερος απο τον exp με το υγρο που κανω (liqua turkish)
για ποιές επιπτώσεις λέμε??Οι διπλές αντιστάσεις είναι γενικά too much για μένα. Τελευταια δε ειμαι στο να σταματήσω και το ηλεκτρικό τσιγάρο γιατί βιωσα τις επιπτώσεις που έχει και αυτό και λέω να κόψω τα παντα να ηρεμησω.
Θα ήθελα ν' αναφέρεις κι άλλες.Οπως εχω συζητησει με πολλους συναδελφους γιατρους μια απο τις επιπτωσεις του ηλεκτρικου ειναι οι εκτεταμενες ζημιες στον οισοφαγο (απο παλινδρομηση)λογω χαλάρωσης του οισοφαγικου στομιου του στομαχιού εξαιτίας της υπερβολικης ληψης νικοτινης.
υπάρχουν κάπου οι αντίστοιχες έρευνες προς ανάγνωση?Οπως εχω συζητησει με πολλους συναδελφους γιατρους μια απο τις επιπτωσεις του ηλεκτρικου ειναι οι εκτεταμενες ζημιες στον οισοφαγο (απο παλινδρομηση)λογω χαλάρωσης του οισοφαγικου στομιου του στομαχιού εξαιτίας της υπερβολικης ληψης νικοτινης. Η λιστα βεβαια συνεχιζεται με επιπτωσεις και σε αλλα συστηματα του οργανισμου.
Η μεγαλη αληθεια βρισκεται δηλαδη στην υπερχρηση του ηλεκτρικου.
τι να σου πω....θα δειξει !!!!Κώστα θεωρώ πως δεν έχει νόημα να τρελαίνεσαι με την γεύση ακόμα,το χτύπημα κ ο ατμός είναι πιο σημαντικά.
ως φρέσκος ατμιστης η γεύση σου θέλει λίγο χρόνο να καλιμπραριστεί(κ δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό )
κάνω το ίδιο υγρό από τότε που άρχισα,κ μόνο αυτό.κ μου φαίνεται να αλλάζει με τον καιρό.προσωπική άποψη τα παραπάνω κ εμπειρία αλλά νομίζω έχει μια λογική.
αλλά γενικότερα,κάνε ό,τι σε ευχαριστεί φυσικά