Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.543
Αναφέρομαι στον kayfun lite plus. Το χτύπημα του και η γεύση του είναι είναι πολύ μπροστά. Άλλο ενα θεμα που εχω με τον expromizer (χωρίς να έχω επιβεβαιώσει οτι πρόκειται η όχι για αστοχία παραγωγης του δικού μου συγκεκριμενα) ειναι οτι πρόκειται για εναν ρευματοφαγο ατμοποιητη. Ανα 2 εισπνοές πέφτει και 0,1v...
μιας και θαχεις δοκιμασει 2πλες αντιστασεις και στους δυο....
...τι διαφορα ειδες με την μια αντισταση ?

Reaction score
620
Οι διπλές αντιστάσεις είναι γενικά too much για μένα. Τελευταια δε ειμαι στο να σταματήσω και το ηλεκτρικό τσιγάρο γιατί βιωσα τις επιπτώσεις που έχει και αυτό και λέω να κόψω τα παντα να ηρεμησω.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Ο καϊφούνης παίρνει 4.5ml και έχει ας πούμε ότι έχει ποιο "δυσκίνητη" όχι όμως χειρότερη - ρύθμιση αέρα και επίσης ο καϊφούνης είναι ποιο "αδύνατος"....:)
Καλά,γέμισε τον εσύ τέρμα τον kayfun και άμα σου δουλέψει σωστά..
εμένα χωράει 6ml,τον γεμίζω πάντα τέρμα κ δεν έχω κανένα θέμα ;)

ποσο καλυτερος ? και για ποιον kayfun μιλας ?

το λεω γιατι ο mini nautilus ειναι καλυτερος απο τον exp με το υγρο που κανω (liqua turkish)
Κώστα θεωρώ πως δεν έχει νόημα να τρελαίνεσαι με την γεύση ακόμα,το χτύπημα κ ο ατμός είναι πιο σημαντικά.
ως φρέσκος ατμιστης η γεύση σου θέλει λίγο χρόνο να καλιμπραριστεί(κ δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό :p:p)
κάνω το ίδιο υγρό από τότε που άρχισα,κ μόνο αυτό.κ μου φαίνεται να αλλάζει με τον καιρό.προσωπική άποψη τα παραπάνω κ εμπειρία αλλά νομίζω έχει μια λογική.
αλλά γενικότερα,κάνε ό,τι σε ευχαριστεί φυσικά :)

Οι διπλές αντιστάσεις είναι γενικά too much για μένα. Τελευταια δε ειμαι στο να σταματήσω και το ηλεκτρικό τσιγάρο γιατί βιωσα τις επιπτώσεις που έχει και αυτό και λέω να κόψω τα παντα να ηρεμησω.
για ποιές επιπτώσεις λέμε??

Reaction score
620
Όλες οι ερευνες καπνισμα vs ηλεκτρικό αφορούν τον ιδιο αριθμο εισπνοων. Κατι το οποίο καθιστά αυτομάτως αναξιόπιστη την έρευνα διότι απέχει απο την πραγματικότητα. Στο ηλεκτρικό τσιγάρο ο αριθμός εισπνοων είναι πολλαπλάσιος, αφού απουσιάζει το CO2 που υπαρχει στον καπνο του τσιγαρου και ετσι δυσκολα επερχεται κορεσμος. Στο κλασικο τσιγαρο απο τα 20mg νικοτινης λαμβανεις το 1mg. Στο ηλεκτρικο εχουμε χασει λιγο το τι γινεται.
Στο ηλεκτρικο τσιγαρο λοιπον γλιτωνεις απο πολλες καρκινογονες ουσιες του τσιγαρου αλλα μενει να προσεξουμε την υπερχρηση αλλων ουσιων καθως και της νικοτινης.
Οπως εχω συζητησει με πολλους συναδελφους γιατρους μια απο τις επιπτωσεις του ηλεκτρικου ειναι οι εκτεταμενες ζημιες στον οισοφαγο (απο παλινδρομηση)λογω χαλάρωσης του οισοφαγικου στομιου του στομαχιού εξαιτίας της υπερβολικης ληψης νικοτινης. Η λιστα βεβαια συνεχιζεται με επιπτωσεις και σε αλλα συστηματα του οργανισμου.
Η μεγαλη αληθεια βρισκεται δηλαδη στην υπερχρηση του ηλεκτρικου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.788
Πόση νικοτίνη βάζεις;

Οπως εχω συζητησει με πολλους συναδελφους γιατρους μια απο τις επιπτωσεις του ηλεκτρικου ειναι οι εκτεταμενες ζημιες στον οισοφαγο (απο παλινδρομηση)λογω χαλάρωσης του οισοφαγικου στομιου του στομαχιού εξαιτίας της υπερβολικης ληψης νικοτινης.
Θα ήθελα ν' αναφέρεις κι άλλες.

Reaction score
620
Τωρα πια 2%. Ειχα ξεκινησει το 2010 με 18% μετα 12% 9% 6%. ( τα τελευταια 2 χρονια) και εδω και 3 μηνες 1-2%

Μπορείς απλα να δεις πως επηρεάζει η νικοτίνη τον οργανισμό και να υπολογίσεις οτι λαμβάνουμε αρκετή...

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.788
Έχουμε μέλος που ατμίζει γύρω στα 5 χρόνια και κάνει νομίζω 2,4% νικοτίνη.

Αν μας διαβάζει, ας γράψει αν έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Last edited:

Reaction score
620
Abcd το να μας γράψει αν έχει κάποιος ενοχλήσεις η όχι καλό ειναι αλλα δεν λεει και τιποτα. Δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι. Καλό είναι στα θέματα της υγειας μας να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μέτρο. Χαμένοι δεν θα βγούμε.

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.788
Σωστά γιατρέ μου.

Συμφωνώ ότι δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι,

απλά θα ήθελα να μάθω από κάποιον που ατμίζει πολύ νικοτίνη και αρκετά χρόνια αν έχει κάποιο πρόβλημα.

profi

Reaction score
1.438
Οπως εχω συζητησει με πολλους συναδελφους γιατρους μια απο τις επιπτωσεις του ηλεκτρικου ειναι οι εκτεταμενες ζημιες στον οισοφαγο (απο παλινδρομηση)λογω χαλάρωσης του οισοφαγικου στομιου του στομαχιού εξαιτίας της υπερβολικης ληψης νικοτινης. Η λιστα βεβαια συνεχιζεται με επιπτωσεις και σε αλλα συστηματα του οργανισμου.
Η μεγαλη αληθεια βρισκεται δηλαδη στην υπερχρηση του ηλεκτρικου.
υπάρχουν κάπου οι αντίστοιχες έρευνες προς ανάγνωση?

Reaction score
620
Για την επιδραση της νικοτίνης σε αυτά που αναφέρω υπαρχουν χιλιαδες ερευνες. Ειναι δεδομενη και γνωστη η επιδραση της νικοτινης. Στο ποση νικοτίνη παίρνουμε εμεις φιλε μου..σκοταδι..

Reaction score
15.543
Κώστα θεωρώ πως δεν έχει νόημα να τρελαίνεσαι με την γεύση ακόμα,το χτύπημα κ ο ατμός είναι πιο σημαντικά.
ως φρέσκος ατμιστης η γεύση σου θέλει λίγο χρόνο να καλιμπραριστεί(κ δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό :p:p)
κάνω το ίδιο υγρό από τότε που άρχισα,κ μόνο αυτό.κ μου φαίνεται να αλλάζει με τον καιρό.προσωπική άποψη τα παραπάνω κ εμπειρία αλλά νομίζω έχει μια λογική.
αλλά γενικότερα,κάνε ό,τι σε ευχαριστεί φυσικά :)
τι να σου πω....θα δειξει !!!!

αυτο που γουσταρω απο το ατμισμα ειναι η γευση....τα αλλα τα θεωρω δευτερευον δεν μου λενε κατι ....

εχω ξεχασει και ποτε εκοψα το τσιγαρο..!!!

και ενα πολυ ωραιο μοντακι για τον subtank(και οχι μονο)που λεγαμε πιο πριν...

αυτο ειναι κλωνος βεβαια(και το οποιο δεν παιζει καλα μαλλον αποτι ειδα)αλλα ειναι ιδιο μεγεθος ....για να παρετε μια ιδεα πως καθετε..
zero.jpg

profi

Reaction score
1.438
ε τότε μια χαρά,καθώς δεν σε νοιάζει να γίνεις γευσιγνώστης υγρών αλλά απλά να τα απολαμβάνεις.
νόμιζα πως ψάχνεις κάτι που να αποδίδει την γεύση με ακρίβεια γι'αυτό το είπα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Μόνο επαγγελματίες γευσιγνώστες μπορούν.Οπότε μην το κουράζεις.Πάρε κάτι που να σε ευχαριστεί και σε κανά 3μηνο το αλλάζεις με κάτι που θα σου αρέσει περισσότερο..

Υ.Γ.Κεφάλα μην το σκεφτείς καν για το κλωνάρι που έβαλες.Πολλά προβλήματα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti