Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Έκανα εν αγνοία μου καρα black humor .
Συγγνώμη
Χρόνια Πολλά ρε!!!!
Έκανα εν αγνοία μου καρα black humor .
Συγγνώμη
Πάλι καλά που δεν μίλησε για υπερέκθεση στα καιρικά φαινόμενα ,για φόντο με τα χιονισμένα Γεράνια και για προοπτική ζημιών στην οικονομία της πόληςΕίναι και ο μεστός του λόγος. Η έννοια του για τον συνάνθρωπο, τον τουρίστα, τις γλάστρες...
πουρειντζερ ολκης εχω γινει Γιανναρε...........καλη χρονια κιολας βρε αγορι !!!!!Γειά σου ρε Βλάση , η αλήθεια είναι ότι έχεις φωτογένεια, ρε φιλαράκι.
ρε αστα διαλα και συ........τι ζηλεια Θεε μου.......επειδη πια εγινα τηλεοπτικος αστερας της πολης ......αρχισες τις κοροιδιες........Πάλι καλά που δεν μίλησε για υπερέκθεση στα καιρικά φαινόμενα ,για φόντο με τα χιονισμένα Γεράνια και για προοπτική ζημιών στην οικονομία της πόλης
Καλή χρονιά φιλαράκι. και ότι καλύτερο , ή μήπως καλυτερότερο? εύχομαι.πουρειντζερ ολκης εχω γινει Γιανναρε...........καλη χρονια κιολας βρε αγορι !!!!!
νασαι καλα ρε Γιαννο...και συ να εισαι καλα με το γυναικακι σου και να εχετε υγεια ρε φιλε......απο λεφτα --χεστα--δεν βαριεσαι ...ναμαστε καλα !!!!!!!!!Καλή χρονιά φιλαράκι. και ότι καλύτερο , ή μήπως καλυτερότερο? εύχομαι.
βαρεθηκα μεσα κλεισμενος ρε Σταθουλη και ειπα να παρω τους δρομους και να χτυπησω καμια ζορικη φωτο να περασει η ωρα μου.......οχι ρε συ....δεν ειναι δικο μου το σκαφιδι.....εγω εχω μηχανακι ρε φιλε....Τι κάνεις έξω στο αγέρι ; δικό σου είναι το ιστιοπλοϊκό;
δυστυχως για τον ατυχο ιδιοκτητη....Το έβγαλαν εξω σήμερα .
Η δεξιά πλευρά είναι ρημάδι (4 σημεία σπασμένα)
ε ρε πως φαινονται οι original σκαφατοι τυποι......Λίγο στοκάκι, λίγο fiberglass, λίγος πολυεστέρας, λίγο gelcoat, λίγη αλοιφούλα και λίγη μουράβια και θα γίνει τέλειο.