Ο κακός μας ο καιρός

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Είναι και ο μεστός του λόγος. Η έννοια του για τον συνάνθρωπο, τον τουρίστα, τις γλάστρες...
Πάλι καλά που δεν μίλησε για υπερέκθεση στα καιρικά φαινόμενα ,για φόντο με τα χιονισμένα Γεράνια και για προοπτική ζημιών στην οικονομία της πόλης :rolleyes:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Γειά σου ρε Βλάση , η αλήθεια είναι ότι έχεις φωτογένεια, ρε φιλαράκι.
πουρειντζερ ολκης εχω γινει Γιανναρε...........καλη χρονια κιολας βρε αγορι !!!!!:D:D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Πάλι καλά που δεν μίλησε για υπερέκθεση στα καιρικά φαινόμενα ,για φόντο με τα χιονισμένα Γεράνια και για προοπτική ζημιών στην οικονομία της πόλης :rolleyes:
ρε αστα διαλα και συ........τι ζηλεια Θεε μου.......επειδη πια εγινα τηλεοπτικος αστερας :dance2::dance2:της πολης ......αρχισες τις κοροιδιες........:lol::lol::king::king::king:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.379
πουρειντζερ ολκης εχω γινει Γιανναρε...........καλη χρονια κιολας βρε αγορι !!!!!:D:D
Καλή χρονιά φιλαράκι. και ότι καλύτερο , ή μήπως καλυτερότερο? εύχομαι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Καλή χρονιά φιλαράκι. και ότι καλύτερο , ή μήπως καλυτερότερο? εύχομαι.
νασαι καλα ρε Γιαννο...και συ να εισαι καλα με το γυναικακι σου και να εχετε υγεια ρε φιλε......απο λεφτα --χεστα--δεν βαριεσαι ...ναμαστε καλα !!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Τι κάνεις έξω στο αγέρι ; δικό σου είναι το ιστιοπλοϊκό;:laugh::lolsign:
βαρεθηκα μεσα κλεισμενος ρε Σταθουλη και ειπα να παρω τους δρομους και να χτυπησω καμια ζορικη φωτο να περασει η ωρα μου.......οχι ρε συ....δεν ειναι δικο μου το σκαφιδι.....εγω εχω μηχανακι ρε φιλε....:D:D:D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το έβγαλαν εξω σήμερα .
Η δεξιά πλευρά είναι ρημάδι (4 σημεία σπασμένα)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.025
Λίγο στοκάκι, λίγο fiberglass, λίγος πολυεστέρας, λίγο gelcoat, λίγη αλοιφούλα και λίγη μουράβια και θα γίνει τέλειο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Λίγο στοκάκι, λίγο fiberglass, λίγος πολυεστέρας, λίγο gelcoat, λίγη αλοιφούλα και λίγη μουράβια και θα γίνει τέλειο.
ε ρε πως φαινονται οι original σκαφατοι τυποι......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.