Eπιστρέφει το Fiat 124 Spider

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.554
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΣΟΚ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 124 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ.
ΤΑ ΑΛΦΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΚΑΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ.
ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΥΣΗ.
ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΟΣΚΟΠΙΟ ΡΥΘΜΙΖΕΣ ΓΩΝΙΑ ΝΤΟΥΕΛ 48 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ 7 ΜΟΙΡΕΣ ΑΒΑΝΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5.
ΖΕΣΤΟ ΠΑΝΤΑ.
ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
ΠΛΗΝ ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΔΑ GOLDENLODGE MΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ Η ΨΥΧΡΟΤΕΡΑ.
ΠΧ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ Ν3G H N4G (ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΑΚΙΔΑ).
Βρήκα κάτι σημειώσεις, γωνία ντούελ 46 μοίρες , και 8 μοίρες αβάνς. Μονοξείδιο 2,7. Με άλλη ρύθμιση έπεφτε στο 2,1 . Πήγαινε καλύτερα , αλλά όχι πάντα. Με τα μπουζί , είχα καταλήξει στα δύο νούμερα ψυχρότερα το καλοκαίρι , ένα νούμερο το καλοκαίρι.
Τα τετράκιδα όταν τα δοκίμασα , δεν μου άρεσαν, αμέσως. έφαγα ταλαιπωρεία για να βρώ ποια του πήγαιναν . Φόραγε άλλο πολλαπλασιαστή υψηλότερης τάσης. Ετρωγε τα μπουζί για πλάκα. Μέχρι να καταλάβω, ότι αυτές οι μαλακίες με το υψηλό βολτάζ το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τα μπουζί σε χρόνο dt, έφαγα μήνες από την ζωή μου και του μοτέρ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.554
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ.
ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΥΣΗ.
ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Είχα ανοίξει τρύπες στην εισαγωγή του κάθε κυλίνδρου ξεχωριστά και μετρούσα υποπίεση ξεχωριστά. Επίσης είχα βάλει και Jetάκια στην έξοδ κάθε κυλίνδρου ξεχωριστά και μέτραγα καυσαέρια. Μόνο έτσι μπορούσα να μετρήσω και να φέρω το καύσιμο εκεί που ήθελα .
Από κεί βγήκαν και οι δεκαεξάδες των ζιγκλέρ. Ο κάθε κύλινδρος έιχε κατά το δυνατόν το δικό του καύσιμο.
Κάποτε μεγάλωσα και τα έκανα αυτά στο HONDA VTR μου. Με μία σημαντική διαφορά όμως. KEIHIN FCR 41mm mechanic carburators.
Ακόμα τα σκαλίζω που και που , τρώω κανένα καπάκι , βρίζω τα κιλά μου και τη μαλακία μου και συνεχίζω. Για vtr χωρίς το νίτρο 156 άλογα καλά είναι.

Reaction score
26.163
Βρήκα κάτι σημειώσεις, γωνία ντούελ 46 μοίρες , και 8 μοίρες αβάνς. Μονοξείδιο 2,7. Με άλλη ρύθμιση έπεφτε στο 2,1 . Πήγαινε καλύτερα , αλλά όχι πάντα. Με τα μπουζί , είχα καταλήξει στα δύο νούμερα ψυχρότερα το καλοκαίρι , ένα νούμερο το καλοκαίρι.
Τα τετράκιδα όταν τα δοκίμασα , δεν μου άρεσαν, αμέσως. έφαγα ταλαιπωρεία για να βρώ ποια του πήγαιναν . Φόραγε άλλο πολλαπλασιαστή υψηλότερης τάσης. Ετρωγε τα μπουζί για πλάκα. Μέχρι να καταλάβω, ότι αυτές οι μαλακίες με το υψηλό βολτάζ το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τα μπουζί σε χρόνο dt, έφαγα μήνες από την ζωή μου και του μοτέρ.
ΧΕ-ΧΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΑΝ ΟΛΟΙ.
48 ΜΟΙΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΩΓΟΤΑΝ Η ΠΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ.
ΣΤΟ ΑΒΑΝΣ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΕΝΤΖΙΝΑΣ.
Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ...:D:p
Η GTAM ΕΙΧΕ 8 ΜΠΟΥΖΙ 4 ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ 4 ΨΥΧΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΩΜΑΤΑ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΕΛΥΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΟ ΚΑΙ ΦΕΡΑΡΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΑΓΑΝ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.509
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59