Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Φιλε μου , το med8er 600 απ'οτι ειδα, κινειται στα160 Ε. Αλλα μπορω να ανεβω και λιγο ψηλοτερα.Συμφωνώ με τον gbeg. Αν το budget σου κινείται κοντά στα 100 θα πρότεινα med8er. Αν σκοπεύεις να ανέβεις λίγο ψηλότερα κοιτάς για dune & oppo.
Φίλε αφου έχεις το Dune (ειλικρινά έτσι όπως το διάβασα νόμιζα ότι κοιτάς για Dune) δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγοράσεις med8er....σε καλύπτει μια χαρά σαν player. Γιατί θέλεις να το αντικαταστήσεις;Φιλε Γιωργο ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Συμφωνω με την αποψη σου για τα HTPC , οποτε παω για med8er η oppo. Η OPPO βγαζει σκετα Media players ? Εγω ηξερα για br +media players μαζι,οποτε πληρωνω και BR Player,που δεν χρειαζομαι, και για αυτο δεν ασχοληθηκα.Νομιζεις οτι OPPO η med8er θα παιξουν καλυτερα απο το dune που εχω ?
Αφου σου εχω πει τι θα βελτιωσει την εικονα σου ακομα ψαχνεσαι ?Και μια και δεν εφυγα ακομα απο το πληκτρολογιο, να ρωτησω και κατι ακομα.Αυτο το Darbee λεει τιποτα ? Ακουγεται πολυ, οτι βελτιωνει την εικονα. Ισχυει ?
υποθέτω χωρίς να το έχω ακούσει το oppo 105 (αφού για μένα και το 103 που έχω μια χαρά παίζει, αλλά εγώ είμαι κουφός )Ποιο mp εχει τον καλυτερο ηχο ανεξαρτητως τιμης;