Καλη ταινια, καλη εικονα

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.721
Πράγματι, δεν το είχα προσέξει! Ο πιτσιρικάς είναι πολύ ταλαντούχος, ελπίζω μόνο να μην παίξει και σε τρίτη ανάλογη ταινία, γιατί θα... του κολλήσει και μόνο αυτό το ρόλο θα του δίνουν πλέον. :p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

NIGHTCRAWLER(2014)

Για να κοψεις μια μεγαλη ιστορια σε μικρη, οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι, καταλαβαινετε πως για να αξιωθω και να τσακιστω να βρω pc και να ποσταρω ποσο πρεπει να εντυπωσιαστηκα απο το nightcrawler.
Η αληθεια ειναι πως απο την πρωτη κιολας σκηνη νομιζεις πως μπροστα σου παιζει μια γραφικη απεικονιση ενος φωτισμενου νυχτερινου δρομου μιας δηθεν αμερικανικης μεγαλουπολης. Οταν αντιληφθεις πως η "απεικονιση" ειναι η ωμη πραγματικοτητα δοσμενη αριστα απο την πρωτη σκηνοθετικη αποπειρα του Dan Gilroy, ειναι πολυ αργα πλεον...
Η αλλη αληθεια ειναι πως εχω καιρο να θυμηθω τον εαυτο μου να μενει με ανοιχτο στομα.
Να ηταν ο τελεια ισσοροπημενος μεταξυ παρανοιας και ευφυιας ρολος του πρωταγωνιστη, ερμηνευμενος αριστα απο τον Jake Gyllenhaal?
Η μηπως το απροσμενο σεναριο που σου ανοιγει τα ματια σε ολη εκεινη την βρωμα, καποιες φορες πολυ αποδοτικη οπως μαθαινουμε, που ερπει με την δυση του ηλιου υποσκαπτωντας τα θεμελια της ανθρωπινης υποστασης?
Η εκεινες οι πανεμορφες βραδυνες ληψεις, νοτισμενες απο γρηγορα αυτοκινητα, βια, σκεψεις στον βωμο του ευκολου χρηματος, σπονδες στις θεοτητες του καπιταλιστικου συστηματος της μητροπολης?
Ακομα και εκεινη η γερασμενη, και παραμορφωμενη απο τις διορθωτικες πλαστικες, Ρενε Ρουσω ερμηνευει αριστα κλεινοντας μας καταμουτρα την πορτα σε οποιες αμφιβολιες , πεθαμενες πριν καν την γεννηση τους, μπορει να δημιουργηθηκαν σχετικα με την εμφανιση της.

Ανακεφαλαιωνουμε λοιπον.
Τι θελετε?
Δραση?Την εχετε!
Καλη εικονα? θα γινει αναφορα, ειδικα στις βραδυνες ληψεις.
Ηχο? Δωσε γκαζια!
Ερμηνειες? Μεχρι και απο τις δευτεραντζες.
Σεναριο? Για Οσκαρ :)
Σκηνοθεσια?Αριστη!
Προσθετουμε ως bonus τις σκεψεις που σε κατατρεχουν την επομενη ημερα και το 8.0 του IMDB φανταζει πολυ λιγο.

Διακρισεις:http://www.imdb.com/title/tt2872718/awards?ref_=tt_awd

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
NIGHTCRAWLER
Την ειδα προχθες και την βρηκα εξαιρετικη - συμφωνωντας σε ολα με τον Ανδρεα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.517

NIGHTCRAWLER(2014)

Για να κοψεις μια μεγαλη ιστορια σε μικρη, οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι, καταλαβαινετε πως για να αξιωθω και να τσακιστω να βρω pc και να ποσταρω ποσο πρεπει να εντυπωσιαστηκα απο το nightcrawler.
Η αληθεια ειναι πως απο την πρωτη κιολας σκηνη νομιζεις πως μπροστα σου παιζει μια γραφικη απεικονιση ενος φωτισμενου νυχτερινου δρομου μιας δηθεν αμερικανικης μεγαλουπολης. Οταν αντιληφθεις πως η "απεικονιση" ειναι η ωμη πραγματικοτητα δοσμενη αριστα απο την πρωτη σκηνοθετικη αποπειρα του Dan Gilroy, ειναι πολυ αργα πλεον...
Η αλλη αληθεια ειναι πως εχω καιρο να θυμηθω τον εαυτο μου να μενει με ανοιχτο στομα.
Να ηταν ο τελεια ισσοροπημενος μεταξυ παρανοιας και ευφυιας ρολος του πρωταγωνιστη, ερμηνευμενος αριστα απο τον Jake Gyllenhaal?
Η μηπως το απροσμενο σεναριο που σου ανοιγει τα ματια σε ολη εκεινη την βρωμα, καποιες φορες πολυ αποδοτικη οπως μαθαινουμε, που ερπει με την δυση του ηλιου υποσκαπτωντας τα θεμελια της ανθρωπινης υποσταση?
Η εκεινες οι πανεμορφες βραδυνες ληψεις, νοτισμενες απο γρηγορα αυτοκινητα, βια, σκεψεις στον βωμο του ευκολου χρηματος, σπονδες στις θεοτητες του καπιταλιστικου συστηματος της μητροπολης?
Ακομα και εκεινη η γερασμενη, και παραμορφωμενη απο τις διορθωτικες πλαστικες, Ρενε Ρουσω ερμηνευει αριστα κλεινοντας μας καταμουτρα την πορτα σε οποιες αμφιβολιες , πεθαμενες πριν καν την γεννηση τους, μπορει να δημιουργηθηκαν σχετικα με την εμφανιση της.

Ανακεφαλαιωνουμε λοιπον.
Τι θελετε?
Δραση?Την εχετε!
Ηχο? Δωσε γκαζια!
Σκηνοθεσια?Αριστη!
Προσθετουμε ως bonus τις σκεψεις που σε κατατρεχουν την επομενη ημερα και το 8.0 του IMDB φανταζει πολυ λιγο.

:thumbsup:

Μέχρι που σκέφτομαι να σου δωρίσω laptop για να γράφεις συχνότερα...:whistling: :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
NIGHTCRAWLER
Πάνω που είχα ψηθεί με την κριτική του Ανδρέα, διάβασα ότι σου άρεσε και οπισθοχώρησα... :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
NIGHTCRAWLER
Πάνω που είχα ψηθεί με την κριτική του Ανδρέα, διάβασα ότι σου άρεσε και οπισθοχώρησα... :D
Προχωρα βρε, δεν ειναι...αισθηματικια:)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Ο αντίλογος...

Nightcrawler (2014)

tumblr_inline_nhejgipluK1ryva51.jpg

Το ολοκλήρωσα χθες. Το είδα με τον παλιό τρόπο της κινηματογραφικής αίθουσας, δηλαδή με ενδιάμεσο διάλειμμα. Μόνο που το δικό μου κράτησε 24 ώρες. Κατάλαβα τελικά γιατί άρεσε τόσο στους σινεφίλ: Το ίδιο περιεχόμενο με άλλο περιτύλιγμα. Τι θέλω να πω; Ηθοποιία, μηνύματα, μεγάλο βάρος στο σενάριο και σκηνοθεσία που να ταιριάζει στη (μαύρη) ατμόσφαιρα που δημιουργούν όλα τα προηγούμενα. Γι' αυτόν το λόγο, η υποτυπώδης δράση και τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να ξεγελάσουν το θεατή που ψάχνει μία απλή αστυνομική περιπέτεια.

Το Nightcrawler είναι κουλτούρα, φτιαγμένο για βραβεύσεις και κουβεντούλα με θέματα όπως "πού έχει φτάσει ο κόσμος σήμερα", "για τα λεφτά τα κάνεις όλα", "οι τρελοί ζουν ανάμεσά μας", "στο Αμέρικα σκοτώνονται για πλάκα", "τι ωραία που δείχνει το μαύρο σε ...μαύρο φόντο", "δέστε έναν τσιμεντόλιθο στο λαιμό μου και πετάξτε με στη θάλασσα", "πότε έπαθε θυρεοειδικό εξόφθαλμο ο Τζίλενχαλ;", "πώς ένας πρώην κλέφτης ...κλέβει την παράσταση και την καρδιά της Ρουσό" κλπ. Ουάου!!! :D

Ήθελα να ήξερα ποιος έδωσε υπολογιστή στον Ανδρέα... 8-)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
"πότε έπαθε θυρεοειδικό εξόφθαλμο ο Τζίλενχαλ;"
Βλεπω πως εντρυφησες καλα στο θεμα;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.517

NIGHTCRAWLER(2014)

Η μηπως το απροσμενο σεναριο που σου ανοιγει τα ματια σε ολη εκεινη την βρωμα, καποιες φορες πολυ αποδοτικη οπως μαθαινουμε, που ερπει με την δυση του ηλιου υποσκαπτωντας τα θεμελια της ανθρωπινης υποστασης?

Ανακεφαλαιωνουμε λοιπον.
Τι θελετε?
Δραση?Την εχετε!
Ηχο? Δωσε γκαζια!
Σκηνοθεσια?Αριστη!

Ο αντίλογος...

Nightcrawler (2014)

View attachment 44263

Το ολοκλήρωσα χθες. Το είδα με τον παλιό τρόπο της κινηματογραφικής αίθουσας, δηλαδή με ενδιάμεσο διάλειμμα. Μόνο που το δικό μου κράτησε 24 ώρες. Κατάλαβα τελικά γιατί άρεσε τόσο στους σινεφίλ: Το ίδιο περιεχόμενο με άλλο περιτύλιγμα. Τι θέλω να πω; Ηθοποιία, μηνύματα, μεγάλο βάρος στο σενάριο και σκηνοθεσία που να ταιριάζει στη (μαύρη) ατμόσφαιρα που δημιουργούν όλα τα προηγούμενα. Γι' αυτόν το λόγο, η υποτυπώδης δράση και τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να ξεγελάσουν το θεατή που ψάχνει μία απλή αστυνομική περιπέτεια.

Το Nightcrawler είναι κουλτούρα, φτιαγμένο για βραβεύσεις και κουβεντούλα με θέματα όπως "πού έχει φτάσει ο κόσμος σήμερα", "για τα λεφτά τα κάνεις όλα", "οι τρελοί ζουν ανάμεσά μας", "στο Αμέρικα σκοτώνονται για πλάκα", "τι ωραία που δείχνει το μαύρο σε ...μαύρο φόντο", "δέστε έναν τσιμεντόλιθο στο λαιμό μου και πετάξτε με στη θάλασσα", "πότε έπαθε θυρεοειδικό εξόφθαλμο ο Τζίλενχαλ;", "πώς ένας πρώην κλέφτης ...κλέβει την παράσταση και την καρδιά της Ρουσό" κλπ. Ουάου!!! :D

Ήθελα να ήξερα ποιος έδωσε υπολογιστή στον Ανδρέα... 8-)
Αυτό ακριβώς μου 'χει λείψει. :wink:

Ανδρέα, όποτε θες, πες μου...:D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

BIRDMAN(2014)

Πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω κατι σχετικα με προηγουμενο αντιλογο.
Δεκτες ολες οι γνωμες, αλλως τε ως γνωστον η πληθωρα γνωμων ειναι αντιστοιχη με την υπαρξη...εχμ....καποιων οπων στο ανθρωπινο σωμα. :)
Παρ' ολα αυτα στον καθενα απο εμας η θεαση μιας ταινιας, και δη μιας καλης ταινιας, προυποθετει ξεχωριστη ιεραρχεια.
Για παραδειγμα ο γραφων δεν μπορει να διανοηθει διακοπη της μεθεξης ειτε για ενα 24ωρο, ειτε με το να χτυπουν κινητα, σταθερα κλπ, ειτε με το να του παιζουν οι κορες του τουμπερλεκι και εκεινος να λικνιζει το αιθεριο σωμα του στους ηχους προσπαθωντας να μην χασει στιξη.
Σαφως, εαν και εγω ειχα τις αναλογες διακοπες θα εκρινα τον π.χ. Renoir ισο και ομοιο με τον σκιτσογραφο της "Μικρης Λουλους"
Ετσι οπως τα καταφεραν οι πολιτικοι μας, δεν μας αφησαν πολλες απολαυσεις.
Ας μην χασουμε και αυτη...

Παμε στο σημερινο μας feature λοιπον.
Η αληθεια ειναι πως περιμενα πως και τι να την δω.
Το αντιπαλον δεος του Μεγαλου Ξενοδοχειου της Βουδαπεστης.
Υποψηφια για εννεα Οσκαρ.

Και τωρα τι να σας γραψω?
Η αληθεια ειναι πως καθε φορα που αποφασιζω να στρωσω τον...πωπουλη μου και να σας περασω δυο γραμμουλες απο τις εντυπωσεις που αποκομισα , εχω ηδη σχηματισει μια περιληψη στο μυαλο μου και την αναπτυσσω.
Σημερα ομως τζιφος.
Ακομα και αυτη την στιγμη που πληκτρολογω δεν ξερω τι να πω.
Το σιγουρο ειναι πως ο xfader και ο abcd καλα θα κανουν να την προσπερασουν.
Οι λατρεις της δρασης γενικα.
Τους υπολοιπους τους περιμενει πολυυυυ σκεψη.
Ω, σιγουρα το cast των ερμηνευτων ειναι απο τα καλυτερα, εαν οχι το καλυτερο, που εχετε δει τα τελευταια χρονια. Και οταν λεω το cast εννοω σχεδον ολοι οσοι ερμηνευουν σε αυτη.
Η σκηνοθεσια πολυ ιδιαιτερη , σε αφηνει με την εντυπωση πως ολη η ταινια ειναι γυρισμενη one shot. Διχως διακοπες!
Το σεναριο πρωτοποριακο. Α, ναι? (μιλαει ο διαβολακος μεσα μου)
Απο ποτε οι φωνες στον εγκεφαλο των παρακμιακων ειναι πρωτοτυπες?
Ισως και να ειναι.(μιλαει το αγγελακι μεσα μου)
Ουφ, καταφερε και με διχασε παλι.

Θεατρικο ανεβασμα στο Μπροντγουεη.Ωραιο θεμα.Ποιος νοιαζεται?
Για κατσε, αυτο εχει ενδιαφερον.
Το θεατρο ειναι το παραπετασμα.
Ισως η εσωτερικη παλη...
Μισο, μισο, ποτε ειναι το θεατρικο εργο και ποτε η αληθεια?
Υπαρχει σαφης διαχωρισμος?
Οχι, εγω παλι πρεπει να βγαλω τα καστανα απο την φωτια.
Τωρα καταλαβα!Καποιας μορφης διαδραστικη ταινια, ε?

Ακομα βασανιζομαι.
Ας με λυτρωσει καποιος!
Ισως εαν συνεχισω να παρακολουθω ως το τελος.
Και τι τελος!
Οταν μια απλη ματια, διχως λογια, σε κανει και καταλαβαινεις.
Καταλαβες?

Εαν επρεπε να συνοψισω σε μια αραδα, ενας ακατεργαστος πολυτιμος λιθος ο οποιος περιμενει την δικη μας συνεισφορα για να ολοκληρωθει.
Θα τα καταφερετε?

IMDB βαθμολογια:8,3(127η στις 250 κορυφαιες)
Διακρισεις: http://www.imdb.com/title/tt2562232/awards?ref_=tt_awd

(Ξερω, δεν εγραψα τιποτα για το θεμα εικονας και ηχου.Οσοι , μετα απο τα παραπανω , αποφασισετε να την δειτε δεν θα απογοητευτειτε καθολου. Και αυτο το soundtrack! ειδικα εαν απομονωσει κανεις τα εκνευριστικα drums)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οταν την ειδα (μερικες μερες πριν) ομολογω: στην αρχη μου ηταν μαλλον απωθητικη, "παλι με... ψυχακια θα μπλεξουμε;" , ειπα, και την αφησα. Οταν ομως την ξαναπιασα και την ολοκληρωσα (χωρις διαλειμμα;)), ημουν σχεδον γοητευμενος. Και απο τον τροπο γυρισματος (πεντε μονοπλάνα!) και απο τις ερμηνειες, ολων μα, βεβαιως, κυριως του Κιτον. Το θεμα της μου θυμισε την αυτοβιογραφικη του Μπομπ Φοσι ("All that jazz"; νομιζω) που κι εκεινη ειναι πολυ καλη. Οι "δραστικοι" απο μακρια οι λοιποι οπωσδηποτε!

Reaction score
1.457

BIRDMAN(2014)

Πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω κατι σχετικα με προηγουμενο αντιλογο.
Δεκτες ολες οι γνωμες, αλλως τε ως γνωστον η πληθωρα γνωμων ειναι αντιστοιχη με την υπαρξη...εχμ....καποιων οπων στο ανθρωπινο σωμα. :)
Παρ' ολα αυτα στον καθενα απο εμας η θεαση μιας ταινιας, και δη μιας καλης ταινιας, προυποθετει ξεχωριστη ιεραρχεια.
Για παραδειγμα ο γραφων δεν μπορει να διανοηθει διακοπη της μεθεξης ειτε για ενα 24ωρο, ειτε με το να χτυπουν κινητα, σταθερα κλπ, ειτε με το να του παιζουν οι κορες του τουμπερλεκι και εκεινος να λικνιζει το αιθεριο σωμα του στους ηχους προσπαθωντας να μην χασει στιξη.
Σαφως, εαν και εγω ειχα τις αναλογες διακοπες θα εκρινα τον π.χ. Renoir ισο και ομοιο με τον σκιτσογραφο της "Μικρης Λουλους"
Ετσι οπως τα καταφεραν οι πολιτικοι μας, δεν μας αφησαν πολλες απολαυσεις.
Ας μην χασουμε και αυτη...

Παμε στο σημερινο μας feature λοιπον.
Η αληθεια ειναι πως περιμενα πως και τι να την δω.
Το αντιπαλον δεος του Μεγαλου Ξενοδοχειου της Βουδαπεστης.
Υποψηφια για εννεα Οσκαρ.

Και τωρα τι να σας γραψω?
Η αληθεια ειναι πως καθε φορα που αποφασιζω να στρωσω τον...πωπουλη μου και να σας περασω δυο γραμμουλες απο τις εντυπωσεις που αποκομισα , εχω ηδη σχηματισει μια περιληψη στο μυαλο μου και την αναπτυσσω.
Σημερα ομως τζιφος.
Ακομα και αυτη την στιγμη που πληκτρολογω δεν ξερω τι να πω.
Το σιγουρο ειναι πως ο xfader και ο abcd καλα θα κανουν να την προσπερασουν.
Οι λατρεις της δρασης γενικα.
Τους υπολοιπους τους περιμενει πολυυυυ σκεψη.
Ω, σιγουρα το cast των ερμηνευτων ειναι απο τα καλυτερα, εαν οχι το καλυτερο, που εχετε δει τα τελευταια χρονια. Και οταν λεω το cast εννοω σχεδον ολοι οσοι ερμηνευουν σε αυτη.
Η σκηνοθεσια πολυ ιδιαιτερη , σε αφηνει με την εντυπωση πως ολη η ταινια ειναι γυρισμενη one shot. Διχως διακοπες!
Το σεναριο πρωτοποριακο. Α, ναι? (μιλαει ο διαβολακος μεσα μου)
Απο ποτε οι φωνες στον εγκεφαλο των παρακμιακων ειναι πρωτοτυπες?
Ισως και να ειναι.(μιλαει το αγγελακι μεσα μου)
Ουφ, καταφερε και με διχασε παλι.

Θεατρικο ανεβασμα στο Μπροντγουεη.Ωραιο θεμα.Ποιος νοιαζεται?
Για κατσε, αυτο εχει ενδιαφερον.
Το θεατρο ειναι το παραπετασμα.
Ισως η εσωτερικη παλη...
Μισο, μισο, ποτε ειναι το θεατρικο εργο και ποτε η αληθεια?
Υπαρχει σαφης διαχωρισμος?
Οχι, εγω παλι πρεπει να βγαλω τα καστανα απο την φωτια.
Τωρα καταλαβα!Καποιας μορφης διαδραστικη ταινια, ε?

Ακομα βασανιζομαι.
Ας με λυτρωσει καποιος!
Ισως εαν συνεχισω να παρακολουθω ως το τελος.
Και τι τελος!
Οταν μια απλη ματια, διχως λογια, σε κανει και καταλαβαινεις.
Καταλαβες?

Εαν επρεπε να συνοψισω σε μια αραδα, ενας ακατεργαστος πολυτιμος λιθος ο οποιος περιμενει την δικη μας συνεισφορα για να ολοκληρωθει.
Θα τα καταφερετε?

IMDB βαθμολογια:8,3(127η στις 250 κορυφαιες)
Διακρισεις: http://www.imdb.com/title/tt2562232/awards?ref_=tt_awd

(Ξερω, δεν εγραψα τιποτα για το θεμα εικονας και ηχου.Οσοι , μετα απο τα παραπανω , αποφασισετε να την δειτε δεν θα απογοητευτειτε καθολου. Και αυτο το soundtrack! ειδικα εαν απομονωσει κανεις τα εκνευριστικα drums)
Με προβληματίσατε... Πάω να φάω ένα donut. :D
Ηρθαμε Alex!:D:D:D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728

WHIPLASH(2014)

Εχουμε και λεμε:
Υποψηφια για 5 Οσκαρ, 38η υψηλοτερη βαθμολογια στο IMDB, 8,6 συνολο βαθμολογιας!

Η αιωνια αντιπαραθεση δασκαλου-μαθητη αποκτα εδω αλλες διαστασεις καθως ο διδασκων αποκτα, μεσω του σεναριου βεβαιως-βεβαιως, σχεδον υπερφυσικες διστασεις τις οποιες προσπαθει με τον δικο του τροπο να μεταφερει στον μαθητη του.
Θα τα καταφερει?
Ε καλα, μην περιμενετε να σας τα πω και ολα.

Εδω μιλαμε, πρωτα απο ολα, οχι για καποιο τυχαιο μαθημα πατριδογνωσιας αλλα για μουσικη.
Εδω μιλαμε για το καλυτερο ωδειο της χωρας, ισως και του κοσμου.
Εδω μιλαμε για jazz μουσικη και ο ηρωας μας ειναι ντραμερ, μελος μιας would be ορχηστρας.

Ομολογω πως δεν πεταω το καπελακι μου για jazz, για την ακριβεια δεν μου αρεσει καθολου.
Ομως αλλο η ταινια και αλλο το υποβαθρο, ετσι δεν ειναι?
Εν ολιγοις και ετουτη απευθυνεται σε ενα ιδιαιτερο κοινο.
Κλειστοφοβικη, με μινιμουμ εξωτερικες σκηνες, δραματικη στα ορια της υπερβασης ακονιζει χαρακτηρες και εξαγει, βιαια ομολογουμενως, συναισθηματα.
Συναισθημα:το Α και το Ω του σωστου μουσικου/καλλιτεχνη.
Του θεατη ομως?
Ειστε διατεθειμενοι να γυρισετε κουρασμενοι απο την δουλεια σας και να ακουτε επι μιαμιση ωρα drums η να εστιασετε στο παιχνιδι γατας-ποντικου μεταξυ δασκαλου και μαθητη?
Αυτο εξαρταται απο εσας και μονο.
Στην δικη μου περιπτωση θα αποσπουσε μια ιδιαιτερα υψηλη βαθμολογια, σε καμμια περιπτωση ομως αυτη που αποσπασε στο imdb.
Γουστα, γνωμες, και χαρακτηρες....

Διακρισεις:http://www.imdb.com/chart/top?tt2582802&ref_=tt_awd

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ηθελα να σου γραψω να την αποφυγεις γιατι εχει...ντραμς:) (βλ. σχετικο σχολιό σου στο Birdman) μα "πηγα" αλλου!
Πλην της ερμηνειας του Σιμμονς, δε νομιζω οτι προκειται για καμια "ιστορικη" ταινια - μαλλον το αντιθετο: συναισθηματα και μονον, και παλι... Δεν την ξαναβλεπω με τιποτα...

Περι τζαζ Ανδρεα, κι εγω μεχρι πριν λιγα ετη το ιδιο ελεγα - μα τωρα πια το μετανοιωνω κι αναρωτιεμαι αν θα προλαβω να ακουσω και να την "γνωρισω". Οποτε...εχεις μια 10ετια+ απο μενα να μην κανεις το ιδιο λαθος;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof