- Reaction score
- 751
Σιγά βρε !! Μιλάς και εσύ !!!Φοβερο συστημα γιατρε μου, μου επεσαν τα σαγωνια !!!!
Σιγά βρε !! Μιλάς και εσύ !!!Φοβερο συστημα γιατρε μου, μου επεσαν τα σαγωνια !!!!
Τι τα θες τα σκληρά ? Spotify και καθάρισεςδεν βλεπω παντως ουτε Μακ ουτε PC .....δεν εχει --σκληρα αρχεια--να υποθεσω?????
μονο τσε ντε παιζεις????
Μα υπάρχει άλλο κριτήριο πέρα από το να σου αρέσει αυτό που ακούς ?Να γίνω λίγο προβοκάτορας μιάς και είμαι ευνοημένος από τις προηγούμενες αναζητήσεις σου
Με ποιό κριτήριο "ματσάρεις" ενισχυτή ;
Ψάχνοντας δεν βρήκα τεχνικά χαρακτηριστικά πέραν του οτι παίζει θεϊκά .Για τον ενισχυτή της εικόνας μιλάω .
Αν σε καλύπτει οτι σου κάθεται καλά στο αυτί σταματάω εδώ .
ΣκέτοΘεοδοση μεγειες και καλοακουστο το θεικο σου συστημα!!
Ασχετο, τον καφε σου πως τον πινεις;;
Σκέτο
Τάκη, ο Viva δεν έχει καμία σχέση με γλυκιά και στρογγυλή λάμπα.
Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η ζωντάνια και η αληθοφάνεια που έχει
σε συνδυασμό, βέβαια, με τις χάρες της λάμπας.
Σωστά, τα καλά συστήματα, όμως, οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους.Ξερω πως παιζει ο viva. Ειναι καταπληκτικος!!!!!!!!!
Παντως για τον καφε, εγω τον πινω μετριο, αλλος βαρυ γλυκο, αλλος με ολιγη ....... το θεμα ειναι πως αρεσει στον καθενα.
Τα σωστά συστήματα οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους .Σωστά, τα καλά συστήματα, όμως, οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους.
Κανένα δεν οφείλει να αρέσει.Τα σωστά συστήματα οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους .
Τα καλά οφείλουν να αρέσουν .
Τα περι καφε που εγραψα ειναι γιατι συμφωνω αλλα και υποστηριζω οτι το γουστο οπως πολυ καλα γραφεις ποιο πανω ειναι υποκειμενικο. Και εγω μαζι σου ειμαι!Σωστά, τα καλά συστήματα, όμως, οφείλουν να μοιάζουν μεταξύ τους.
Ευχαριστώ Χάρη,Συγχαρητήρια, πολύ όμορφος χώρος και πολύ όμορφες μηχανές.
Αν θυμάμαι καλά έφτιαχνες έναν ενισχυτή, τι απέγινε?