- Reaction score
- 6.483
Φουλ εγγλεζικο καστινγκ ..
Άρa 10 στον Turing, 5 στην ταινία, συμφωνούμε...και το 5 λόγω Keira δηλαδή...και εδώ συμφωνούμε!Τεχνικά η ταινία δεν είναι τέλεια, δεν είναι για 10 δηλαδή, όπως έγραψα ο σκηνοθέτης την ταλαιπωρεί και αδικεί την ιστορία κυρίως με τα ανεπιτυχή μπρος-πίσω στο χρόνο. Θα μπορούσε να ήταν πιο σφιχτή η ροή και να σε κρατάει στην τσίτα σε όλη τη διάρκεια της, νομίζω ότι απέτυχε να δώσει την πίεση που νοιώθουν τέτοιες ομάδες και να αναδείξει τη λύτρωση της ώρας του bloody eureka moment. Την ερμηνεία του David τη βρήκα υπερβολικά επιτηδευμένη, της καλής μου Keira (Alex μην πεις τίποτα ) απλά καλή ενώ εξαιρετική νομίζω ήταν του πιτσιρικά που έπαιζε τον μαθητή Alan.
Το δικό μου 10 είναι για το θέμα της, τη συμβολή στην ιστορία και για το μήνυμα αλήθειας που εκπέμπει, όπως αντίστοιχα ήταν και το 10αρι για το wiplash.
εμείς και να διαφωνήσουμε θα... συμφωνήσουμε στο τέλος άσε που δεν σου χαλάω χατίρι εν όψει "της αυριανής ταινίας", δεν είναι και λίγο να παίζουν οι κομπάρσοι με τους πρωταγωνιστές;Άρa 10 στον Turing, 5 στην ταινία, συμφωνούμε...και το 5 λόγω Keira δηλαδή...και εδώ συμφωνούμε!
Τα "προσεχώς" και τα trailer είναι για διαφημιστικούς σκοπούς και δύναται να παραπλανήσουν τον θεατή. Ειδικά τον μη ψυλλιασμένο! Πας για ρομαντική κομεντί και σου βγαίνει ντοκυμαντέρ με τίγρη!εμείς και να διαφωνήσουμε θα... συμφωνήσουμε στο τέλος άσε που δεν σου χαλάω χατίρι εν όψει "της αυριανής ταινίας", δεν είναι και λίγο να παίζουν οι κομπάρσοι με τους πρωταγωνιστές;
9'71 (2014) βαθμός 7/10, πολύ καλή ταινία που αποδίδει ισσοροπημένα μια σκληρή ιστορία στο Belfast το 1971 την εποχή του Bloody Sunday.
Αξίζει!
Εννοείται ότι κάνουμε και πειράγματα στο thread αυτό. Μην το κάνουμε σαν τα πολιτικά και αρχίσουν οι παρεξηγήσεις.Απόσπασμα από άλλη επίκαιρη ταινία.