JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.315
Θα πάω και εγώ, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς.
Τι έκανες και σου πέρασε ο εθισμός? για πες μας και μας που το παλεύουμε τόσα χρόνια και δεν μπορούμε.Ακόμα είσαι στο στάδιο του μεγάλου εθισμού .
Πήγα χθες , είδα φιλαράκια , μιλήσαμε , γελάσαμε, πήρα ενα 7'' και δυο cd συλλογές απ τον Greg Vaios και όλα καλά.
Πόσα χρόνια ?για πες μας και μας που το παλεύουμε τόσα χρόνια και δεν μπορούμε.
ΝαιΠόσα χρόνια ?
2?
Μου συνέβη τυχαίως: Ήμτανε σε γνωστό χαϊεντομαγαζί εξοπλισμένο με πολύ καλά ηχεία, απ' εκείνα τα ψυχρά με τα ξυστά τα πρίμα, κι έβαλα στο πικάπι το Stray cat strut, ορίτζιναλ 7ιντσο (αγορασμένο από το Blow Up στη Θεσσαλονίκη, όταν πρωτοκυκλοφόρησε). Και μετά το έβαλα και σε φλακ, και μονομιάς μονολόγησα "δε με χ.ζετε κι εσείς και τα βινύλιά σας"...Τι έκανες και σου πέρασε ο εθισμός? για πες μας και μας που το παλεύουμε τόσα χρόνια και δεν μπορούμε.
ειστε σιγουροι ότι εγινε;Μακάρι να μπορούσα (ή να το μάθαινα πιο νωρίς...)!
Να πας και να μας πεις πως πέρασες!
ειστε σιγουροι;
Παρεξήγηση, δεν έχω εθισμό με τα βινύλια, έχω με την μουσική γενικότερα. Βασικά έχω πιο πολλά cd's απ'οτι βινύλια. Και σε υπολογιστή ακόμα πιο πολλά. Αλλα να σου πω την αλήθεια απο υπολογιστή μου είναι δύσκολο να ακούσω. Απο cd ακούω αποκλειστικά απο ακουστικά και σοβαρές ακροάσεις απο βινύλιο το οποίο τουλάχιστον στο σύστημα μου είναι μια κλάση καλύτερο απο κάθε ακρόαση άλλου format. ΟΜΩΣ, αν και δεν είμαι φανατικός του hi-end ήχου, μπορώ να συμβιβαστώ και με σημαντικά χειρότερη απόδοση, εκεί που ειναι αδιαμφισβήτητη η υπέροχη του βινυλίου ειναι στο εικαστικό κομμάτι, το οποίο θεωρώ σημαντικό, όχι το σημαντικότερο βέβαια, αλλα σημαντικό και μέρος της τρέλας μου (μας). Και επι του πρακτέου τώρα, ως πρεσβιωξ, μόνο στα βινύλια πλέον μπορώ να διαβάσω τα γράμματα.Μου συνέβη τυχαίως: Ήμτανε σε γνωστό χαϊεντομαγαζί εξοπλισμένο με πολύ καλά ηχεία, απ' εκείνα τα ψυχρά με τα ξυστά τα πρίμα, κι έβαλα στο πικάπι το Stray cat strut, ορίτζιναλ 7ιντσο (αγορασμένο από το Blow Up στη Θεσσαλονίκη, όταν πρωτοκυκλοφόρησε). Και μετά το έβαλα και σε φλακ, και μονομιάς μονολόγησα "δε με χ.ζετε κι εσείς και τα βινύλιά σας"...
Αφού πήγαν και πήραν και δίσκους...ειστε σιγουροι;
λυπάμαι που το λεω αλλα ο Παναγιώτης από τον Ιμαντα στη Σαρρη, μου ειπε να μην παω γιατι η εκθεση αλλαξε ημερομηνιαΑφού πήγαν και πήραν και δίσκους...