"Vinyl is Back"

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Μόλις επέστρεψα, δεν εκατό πολύ, 1-2 ώρες, πολύς κόσμος πολυ τσιγαριλα, αποπνικτική ατμόσφαιρα. Ελαφρά λιγότεροι πάγκοι απο το προηγούμενοι, ο κόσμος κυρίως έβλεπε και δεν έπαιρνε. Μίλησα με 2-3 γνωστούς που είχαν πάγκο, και μου έλεγαν το ίδια. Οι πωλητές πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν καλύτερες τιμές, μερικοί είναι πραγματικά στον κόσμο τους, βάζουν ότι θέλουν. Βέβαια είναι και το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσουν για τον πάγκο που ανέρχεται σε 300 ευρώ για το τριήμερο, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Ας το κοιτάξουν κι αυτό μαζί με τους διοργανωτές, γιατί στο τέλος κινητό το έξοδο μετά κυλά σίγουρα σε εμάς.
Κατα τα αλλα, όλα καλά, γνωστές φάτσες συλλεκτών, αρρωστακια, υλικό αρκετό.
Εγώ τσίμπησα 19 βινύλια, ήδη ετοιμάζω την λίστα για την επόμενη αγορά :)

1. Saint Just - Saint Just
2. Pangea - Pangea
3. Dragon - Dragon
4. In Gowan Ring - The Glinting Spade
5. Pierrot Lunaire - Pierrot Lunaire
6. Standard - Stimmung
7. Actualla - La Terra
8. Actualla - Aktualla
9. Semool - Essais
10. Red Noise - Sarcelles-Locheres
11. Mahogany Brain - With (Junk-Saucepan) When (Spoon-Trigger)
12. Χωρίς Περιδέραιο - Χωρίς Περιδέραιο
13. Zoo - Hard Times, Good Times
14. Cos - Pasteolian Train Robbery
15. The Astronauts - In Defence Of Compassion
16. Blues Section - Blues Section
17. The Painted Brush -The Painted Brush
18. Jess And The Ancient Ones - Jess And The Ancient Ones
19. Byzantium - Seasons Changing

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Ακόμα είσαι στο στάδιο του μεγάλου εθισμού .
Πήγα χθες , είδα φιλαράκια , μιλήσαμε , γελάσαμε, πήρα ενα 7'' και δυο cd συλλογές απ τον Greg Vaios και όλα καλά.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Ακόμα είσαι στο στάδιο του μεγάλου εθισμού .
Πήγα χθες , είδα φιλαράκια , μιλήσαμε , γελάσαμε, πήρα ενα 7'' και δυο cd συλλογές απ τον Greg Vaios και όλα καλά.
Τι έκανες και σου πέρασε ο εθισμός? για πες μας και μας που το παλεύουμε τόσα χρόνια και δεν μπορούμε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.048
Τι έκανες και σου πέρασε ο εθισμός? για πες μας και μας που το παλεύουμε τόσα χρόνια και δεν μπορούμε.
Μου συνέβη τυχαίως: Ήμτανε σε γνωστό χαϊεντομαγαζί εξοπλισμένο με πολύ καλά ηχεία, απ' εκείνα τα ψυχρά με τα ξυστά τα πρίμα, κι έβαλα στο πικάπι το Stray cat strut, ορίτζιναλ 7ιντσο (αγορασμένο από το Blow Up στη Θεσσαλονίκη, όταν πρωτοκυκλοφόρησε). Και μετά το έβαλα και σε φλακ, και μονομιάς μονολόγησα "δε με χ.ζετε κι εσείς και τα βινύλιά σας"...

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Μου συνέβη τυχαίως: Ήμτανε σε γνωστό χαϊεντομαγαζί εξοπλισμένο με πολύ καλά ηχεία, απ' εκείνα τα ψυχρά με τα ξυστά τα πρίμα, κι έβαλα στο πικάπι το Stray cat strut, ορίτζιναλ 7ιντσο (αγορασμένο από το Blow Up στη Θεσσαλονίκη, όταν πρωτοκυκλοφόρησε). Και μετά το έβαλα και σε φλακ, και μονομιάς μονολόγησα "δε με χ.ζετε κι εσείς και τα βινύλιά σας"...
Παρεξήγηση, δεν έχω εθισμό με τα βινύλια, έχω με την μουσική γενικότερα. Βασικά έχω πιο πολλά cd's απ'οτι βινύλια. Και σε υπολογιστή ακόμα πιο πολλά. Αλλα να σου πω την αλήθεια απο υπολογιστή μου είναι δύσκολο να ακούσω. Απο cd ακούω αποκλειστικά απο ακουστικά και σοβαρές ακροάσεις απο βινύλιο το οποίο τουλάχιστον στο σύστημα μου είναι μια κλάση καλύτερο απο κάθε ακρόαση άλλου format. ΟΜΩΣ, αν και δεν είμαι φανατικός του hi-end ήχου, μπορώ να συμβιβαστώ και με σημαντικά χειρότερη απόδοση, εκεί που ειναι αδιαμφισβήτητη η υπέροχη του βινυλίου ειναι στο εικαστικό κομμάτι, το οποίο θεωρώ σημαντικό, όχι το σημαντικότερο βέβαια, αλλα σημαντικό και μέρος της τρέλας μου (μας). Και επι του πρακτέου τώρα, ως πρεσβιωξ, μόνο στα βινύλια πλέον μπορώ να διαβάσω τα γράμματα. :lolsign:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Σιγά μην έγινε.
Ολοι εμείς που πήγαμε είδαμε το ίδιο όνειρο.

Χαχαχαχαχ , τα είπαμε , τα ληγμένα δεν κάνουν τίποτα.

Reaction score
999
Σημερα οργιασα λιγο αφου ειχα καιρο να ψωνισω δισκακια... Τελικα μια βολτα στο μοναστηρακι και στην εκθεση οδηγησαν στο παρακατω αποτελεσμα.

12 δισκοι και μια κασετινα με.5 jazz albums. budget:δυο πενηνταρικα ..

Attachments

Reaction score
145
Αφού πήγαν και πήραν και δίσκους...
λυπάμαι που το λεω αλλα ο Παναγιώτης από τον Ιμαντα στη Σαρρη, μου ειπε να μην παω γιατι η εκθεση αλλαξε ημερομηνια

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.777
E, τότε ο Παναγιώτης σου είπε ψέμματα (μπορεί από δική του παραπληροφόρηση ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο).

Πάντως, για να απαντήσω και στο αρχικό σου ερώτημα, προσωπικά δεν θα μπορούσα να γνωρίζω εάν έγινε η έκθεση ή όχι, διότι ζω στο εξωτερικό και απλώς ενημέρωσα το forum με την σχετική πληροφορία.

Αλλά, από ότι φαίνεται η εκδήλωση έγινε κανονικά.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ