"Vinyl is Back"

ryk

Reaction score
925
Αλλά, από ότι φαίνεται η εκδήλωση έγινε κανονικά.
Ακριβώς!
Κατέβηκα τελικά Κυριακή λόγω κάποιων υποχρεώσεων.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει να κάτσω πολύ ώρα στο παζάρι, γιατί δεν θα υπάρχει ούτε εισιτήριο για το μετρό μετά!:D
Cash, Elvis, Clash, Bowie είχε το ρεπερτόριο. Αν με άφηνα θα οργίαζα.....

ryk

Reaction score
925

Reaction score
134
Για εμας που μπριζονωμαστε να μπουμε στον χωρο του βινυλιου εδω και χρονια και καθε φορα το σωνουμε την τελευταια στιγμη τετοιες εκδηλωσεις δεν κανουν καθολου καλο 8-)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
D.J. Sets

Στη διάρκεια του τριημέρου στο Vinyl is Back στα decks θα είναι οι:
Petros Bratakos disco Barbarella: Σάββατο 4-6 μ.μ., Κυριακή 6-8 μ.μ.
Geo Vanakos Remember the Future – Friends Of Art: Παρασκευή 11.12, 4-6 μ.μ. και Σάββατο 12.12, 6-8 μ.μ.
Coalminers: Σάββατο 2-4 μ.μ., Κυρ. 2-4 μ.μ.
Σάββας Συνοδινός: Παρασκευή 11.12, 6-8 μ.μ.
Γιάννης Παναγόπουλος: Σάββατο 12.12, 12-2 μ.μ.
Πέτρος Αδάμ: Κυριακή 13.12, 12-2 μ.μ.
The Wanderers (Pure Vinyl Record Hop): Κυριακή 4-6 μ.μ.

Oπως καταλαβαίνετε Σάββατο η Κυριακή 2-4 θα πάω.

Reaction score
1.685

Προσωπικη εκτιμηση : καθε περισυ και καλυτερα !

Λιγοτερα 'περιπτερα'.
Λιγοτερο υλικο, ακριβοτερο και μεσαιας προς χαμηλης ποιοτητας (εκτος αν εξαιρεσεις τον Δημητρη).
Πολυ δυνατος ηχος απο τα decks, σε βαθμο ζαλης...

Last edited:

Reaction score
195

Προσωπικη εκτιμηση : καθε περισυ και καλυτερα !

Λιγοτερα 'περιπτερα'.
Λιγοτερο υλικο, ακριβοτερο και μεσαιας προς χαμηλης ποιοτητας (εκτος αν εξαιρεσεις τον Δημητρη).
Πολυ δυνατος ηχος απο τα decks, σε βαθμο ζαλης...
πήγα πριν λίγο,
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, σε οσα ανεφερες

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
IMG_20151212_133902.JPG

IMG_20151212_133923.JPG

IMG_20151212_133940.JPG

Επειδή είμαι ανάποδος:p , αρκετός κόσμος σήμερα , ωραίες μουσικές. πήρα και 2 ωραιότατα 45άρια .
IMG_20151212_172644.jpg

Συνάντησα πολλά φιλαράκια , τα είπαμε και περάσαμε ενα όμορφο μεσημέρι

Reaction score
1.147
Ωραια εκδηλωση ισως για ...ειδικο κοινο 50 Μαιων και βαλε ,αξιζει μια βολτα.
Πολυ υλικο για ολα τα γουστα και βαλαντια. Η rega ειναι εκει και η riaa της ifi μου αρεσε πολυ.3 ευρω εκαστο .
20151212_200031.jpg

Reaction score
1.685
Εχοντας αφιερωσει και στα προηγουμενα 5 παζαρια 10 ωρες για καθε μια απο τις 2 μερες που διαρκουσαν, μπορω να εκφρασω την προσωπικη μου εκτιμηση για τις διαφορες.

Φετος ηταν κατι τελειως διαφορετικο.
Υπηρχαν μονο 3 μαγαζια σε σχεση με τα 12 περισυ.
Οι αλλοι, οι γνωστοι ιδιοι 'ιδιωτες΄'..

Τι περιμενει ο καθενας και γιατι παει σε ενα τετοιο παζαρι, σιγουρα ειναι διαφορετικο.
Συνηθως πηγαινεις για να βρεις τον ιδιωτη, μηπως και παρεις κατι που στα μαγαζια δεν το βρισκεις, σε καλη κατασταση αλλα να το παρεις και σε καλη τιμη (περισυ μου εφεραν απο το σπιτι τους την επομενη αυτα που ζητησα).
Οταν ομως βλεπεις να σου πουλαει (τα πιασαρικα δισκακια - οχι αυτα που και να τα χαρισει δεν θα τα παρει κανεις) οσο πουλαει και το καταστημα και σε κατασταση χειροτερη, τοτε νομιζω πως δεν αρεσει.

Απο την αλλη, αυτος που παει για να παρει κατι φτηνο, σιγουρα θα το βρει και θα αιστανθει μια χαρα.
Το ωραιοτερο ειναι πως και φετος οι νεαρες ηλικιες ηταν εκει, και θα ελεγα περισσοτερο.

Γνωμη μου ειναι οτι αυτη η εκδηλωση ξεκινησε αγνα με αλλους σκοπους και συνεχως 'χαλαει'.
Καποιοι βρισκουν απιστευτες ευκαιριες να ξεστοκαρουν την "σαβουρα" τους, καποια μαγαζια τις επιστροφες τους και παει λεγοντας, προς οφελος του κερδους.

Αν οι τιμες, ηταν τιμες παζαριου, τοτε θα ηταν πραγματι ενα ενδιαφερον event, αλλα οπως ειπα, θεωρω οτι εχει ξεφυγει και χανει το αρχικο νοημα.

Ευχομαι του χρονου να επανελθει στα περσινα επιπεδα.

Υ.Γ
Παντως 10 δισκακια χτες και 4 σημερα τα χτυπησα, αυριο η συνεχεια...

Last edited:

S

sk4t4

Guest
View attachment 54424

View attachment 54425

View attachment 54426

Επειδή είμαι ανάποδος:p , αρκετός κόσμος σήμερα , ωραίες μουσικές. πήρα και 2 ωραιότατα 45άρια .
View attachment 54427

Συνάντησα πολλά φιλαράκια , τα είπαμε και περάσαμε ενα όμορφο μεσημέρι
Εξαιρετικη επιλογη το Girl it's over των Satelliters.Απο τοτε που το πρωτο ακουσα,δε λεει να μου φυγει απο το μυαλο,κι ας ειναι διασκευη...Ο Σπυρος σε κερασε τσιπουρο για τη γιορτη του η το ηπιε ολο μονος του;Πηγα κι εγω,αλλα εδω και χρονια,οποτε πηγαινω στα παζαρια,νοσταλγω αυτα στο Ροδον.Το γιατι ειναι απλο.Γιατι πιστευω οτι απο την εποχη εκεινη,και παντα για τη μουσικη που ακουμε εμεις,αρχισαν να εξαφανιζονται σιγα-σιγα οι σπανιοι δισκοι απο τα παζαρια,εκτος ελαχιστοτατων περιπτωσεων ιδιωτων.

Reaction score
1.706
Υπερτιμημενα τα καλα, τα φτηνα κακες ποιοτητες και εγγραφες, πολυ ντουπου-ντουπου, πανηγυρακι για την lifo και τους hipster.

Ας ειναι καλα το discogs, το cdandlp, το dustygroove, κλπ....

Μοδα εγινε και το κακομοιρο το βινυλιο και θα περασει (οπως του Ψυρρη, τα ποδηλατα, τα σκυλακια, τα μουσια...)

Μέχρι και καθετο φορητο πικαπ με εξοδο για ακουστικα και bluetooth βγάλανε για τα καημενα τα χιπστερακια που θελουν να χουν παντα μαζι τους τα βινίλια τους, γτ το ipod δεν ταιριαζει στο image τους (!!!)

Sorry, αλλά έτσι τα βλέπω εγω.

Last edited:

ryk

Reaction score
925
Νομίζω ότι το γκάζι σαν περιοχή είναι πολύ καλύτερο. Ειδικά τέτοια μέρα με ήλιο! Σαν χώρος ας μιλήσουν καλύτερα οι πιο "αρμόδιοι". Πάντως ένα στριμωξίδι το είχε την Κυριακή το μεσημέρι.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Νομίζω ότι το γκάζι σαν περιοχή είναι πολύ καλύτερο. Ειδικά τέτοια μέρα με ήλιο! Σαν χώρος ας μιλήσουν καλύτερα οι πιο "αρμόδιοι". Πάντως ένα στριμωξίδι το είχε την Κυριακή το μεσημέρι.
Έχοντας ξοδέψει άπειρες μέρες και ώρες στα σχετικά events, θεωρώ ότι πλέον δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε κάποιον που ασχολείται συστηματικά με το θέμα "βινύλιο". Η ουσία για μένα ήταν η επαφή με ιδιώτες. Τα καταστήματα ξέρω που να τα βρω.
Σε ότι αφορά στις τιμές δεν είμαι αντίθετος στο να πουλάνε και οι ιδιώτες σε τιμές καταστημάτων, ο καθένας αξιολογεί και κρίνει πόσα μπορεί να διαθέσει και που.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.226
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi