wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.762
Echo Tattoo ρε φίλε, ναι! Πωωωωωωωωωωωωωωωωω... τι μου θύμησες τώρα!!!
Συμφωνω.οι τιμες ηταν τσιμπημενες αλλα και μονο για τη βολτα,η μουσικη,το ψαξιμο αξιζει να ξαναπαμε.να αφησουμε λιγο και το πληκτρολογιο!Αν είναι σαν το προηγούμενο με τιμές δίσκων που μόνο σε bazaar δεν παραπέμπουν τότε κρίμα...
Τελευταία νέα!Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Vinyl is Back– Εκεί που συμβαίνει!
17, 18, 19 Μαρτίου 2017 στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων»
Έρχεται γιορτινό, ανοιξιάτικο και πολύχρωμο! Το Vinyl is Back έγινε θεσμός και γιορτάζει το 10ο βινυλιο-τριήμερό του με όλες του τις δυνάμεις, γεμάτο εκπλήξεις και ζωντανή μουσική την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο!
(περισσότερες πληροφορίες)
και όποιος δεν έχει πειστεί ακόμα ας δει αυτό το φοβερό βίντεο με τους ''νορμάλ'' ανθρώπους,που ξέρουν να ακούνε μουσική.είναι εκατοντάδες ρε παιδιά και έχουν όλοι την ίδια γνώμη.Μόνο βινύλια λένε!Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
Έρχεται γιορτινό, ανοιξιάτικο και πολύχρωμο! Το Vinyl is Back έγινε θεσμός και γιορτάζει το 10ο βινυλιο-τριήμερό του με όλες του τις δυνάμεις, γεμάτο εκπλήξεις και ζωντανή μουσική την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο!
...κι ένα video σχετικά με την Record Store Day.
χιούμορ κάνω,αυτό είναι όλο.άλλωστε ''music is our friend'',μόνο αυτό μετράει.E, OK, αν κάνεις τον παραλληλισμό, εκατομμύρια μύγες πάνε και κάθονται στα σκ@τ@, οπότε κάτι θα ξέρουν, σωστά;
Υ.Γ.: Κι εγώ βινυλιάκιας είμαι.
Γι αυτο εβαζα φατσουλες!φυσικα και δεν υπαρχει προβλημα,κι αν δεν βρεις καποιομ να σε εξυπηρετησει για το βινυλιο,εδω ειμαστε!Μωρέ κι εγώ χιούμορ κάνω, απλώς, από ότι φαίνεται, δεν αντιλήφθηκα το δικό σου. No problem!
Όποιος επισκέπτης, ας μας πληροφορήσει με ποιο αναλογικό μαγνητόφωνο θα γράψουν το live, γιατί δεν πιστεύω να έχουν κανένα ψηφιακό!.Τελευταία νέα!
Vinyl is Back Live Sessions - Υπόγεια Ρεύματα
"Το Vinyl is Back εγκαινιάζει την ηχογράφηση συγκεκριμένων live κατά τη διάρκειά του, τα οποία θα εκδοθούν σε βινύλιο και θα διατίθενται στα επόμενα Φεστιβάλ!
Εγκαινιάζουμε την τολμηρή αυτή ιδέα με το σχήμα που μας την ενέπνευσε!"
Υ.Γ.: Εάν πάει κάποιος στο επόμενο Vinyl is Back θα ήθελα ένα αντίτυπο του live των Υπόγεια Ρεύματα. Η διευθέτηση του χρηματικού μπορεί να γίνει μέσω pm με όποιον ενδιαφέρεται να με εξυπηρετήσει.
Όποιος επισκέπτης, ας μας πληροφορήσει με ποιο αναλογικό μαγνητόφωνο θα γράψουν το live, γιατί δεν πιστεύω να έχουν κανένα ψηφιακό!.
Το απίστευτο με το βινύλιο, είναι ότι ξαναβρίσκει μόνο του την πληροφορία που χάθηκε στο ψηφιακό master που το παρήγαγε...
JazzUS Christ που λέγει και ο cosmarpan.
Thanks, θα το έχω υπόψιν μου![...]κι αν δεν βρεις καποιομ να σε εξυπηρετησει για το βινυλιο,εδω ειμαστε!
Αύριο είναι η πρώτη μέρα,μη ξεχνιόμαστε..Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής
...κι ένα video σχετικά με την Record Store Day.