Νέο design

Reaction score
1.187
Εντάξει τώρα που το ξαναβλέπω στο LG monitor που έχω εδώ στο σπίτι μια χαρά είναι τα σκούρα χρώματα, πολύ ωραία!
Στο HP monitor στο γραφείο φαινόταν χάλια, πολύ μουντό.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.637
Εντάξει τώρα που το ξαναβλέπω στο LG monitor που έχω εδώ στο σπίτι μια χαρά είναι τα σκούρα χρώματα, πολύ ωραία!
Στο HP monitor στο γραφείο φαινόταν χάλια, πολύ μουντό.
Είναι μια καλή ευκαιρία να ρυθμίσουμε την εικόνα των οθονών μας. Εξάλλου, τι σκ@τ@ φόρουμ τεχνολογίας είμαστε; :)

Όσο περισσότερο το συνηθίζω, τόσο περισσότερο μου αρέσει! :drinks:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Μια παρατήρηση μόνο σχετικά με τα όσα γράφετε: δεν εχει γίνει καμία λειτουργική αλλαγή στο σάιτ, οπότε αν πχ κάποιος δε μπορεί να διαβάσει ή ότι κάποιες λέξεις δεν είναι μεταφρασμένες και κάτι τέτοια που είδα παραπάνω, δεν έχουν καμία σχέση με την αλλαγή του design.

Βλέπω ορισμένα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα παλέψω τις αμέσως επόμενες ημέρες, με πρώτο το χρώμα της γραμματοσειράς που είναι πολύ ασπρουλιάρικο :tongue:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
πιο ξεκούραστο στα μάτια και μάλλον πιο γρήγορο! συγχαρητήρια!!

Reaction score
2.557
Θα προτιμούσα σαφώς μια επιλογή σε ανοικτόχρωμο φόντο. Είναι πολύ κουρσατικό το σκούρο.
Μήπως γίνεται να επιλέγουμε ο καθένας τι θέλει (ανοικτόχρωμο-σκουρόχρωμο)???

Reaction score
30.455
Μια παρατήρηση μόνο σχετικά με τα όσα γράφετε: δεν εχει γίνει καμία λειτουργική αλλαγή στο σάιτ, οπότε αν πχ κάποιος δε μπορεί να διαβάσει ή ότι κάποιες λέξεις δεν είναι μεταφρασμένες και κάτι τέτοια που είδα παραπάνω, δεν έχουν καμία σχέση με την αλλαγή του design.

Βλέπω ορισμένα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα παλέψω τις αμέσως επόμενες ημέρες, με πρώτο το χρώμα της γραμματοσειράς που είναι πολύ ασπρουλιάρικο :tongue:
To ότι στα κεφαλαία εμφανίζονται τόνοι ή το printscreen που είχα ανεβάσει όπου στα κουοταρισμένα κείμενα δεν εμφανίζονταν ελληνικοί χαρακτήρες (παρεμπιπτόντως αυτό διορθώθηκε) με τι είχαν σχέση αν όχι με την αλλαγή?

Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ!:thumbsup:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Δε βλέπω κανένα πρόβλημα στα quotes. Το ότι λες ότι διορθώθηκε σημαίνει ότι κάτι συνέβαινε σε σένα μόνο, αφού δεν έκανα καμία αλλαγή εγώ.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Δευκαλίων,αν είναι δυνατόν κάνε κάτι και με το φόντο για εμάς τους ανοιχτόχρωμους

Υπάρχει περίπτωση ή να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε να το συνηθίσουμε ως έχει;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.637
Δευκαλίων,αν είναι δυνατόν κάνε κάτι και με το φόντο για εμάς τους ανοιχτόχρωμους

Υπάρχει περίπτωση ή να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε να το συνηθίσουμε ως έχει;
Nα το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε να το συνηθίσουμε ως έχει. :)

Reaction score
996
Παιδιά κουράζει το μαύρο background, εξετάστε καμιά εναλλακτική, εγώ προσωπικά μπαίνω λιγότερο πλέον.

Reaction score
1.163
Τα θετικά πρώτα.
  1. Δείχνει πιο μοντέρνο από το παλιό
  2. Σε τηλεοράσεις υπερτερεί
  3. Σε ταμπλέτες είναι eco friendly (οθόνη, μπαταρία)
Τα αρνητικά (δυστυχώς υπάρχουν και αυτά)
  1. Σε Η/Υ ο συνδυασμός του κατάμαυρου background και του λευκού των fonts είναι απελπιστικά κουραστικός. Το σπάσιμο με πιο ανοικτές γκρι περιοχές και άλλο χρώμα fonts (πχ πράσινο? θα βοηθούσε).
  2. Το μαρκάρισμα πάνω σε κείμενο δεν φαίνεται (πράγμα που συμβαίνει στον editor), με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι έχεις μαρκάρει. Σε ένα χώρο με χιλιάδες μοντέλα, η αναζήτηση μετά από μαρκάρισμα (για να δεις μια φωτογραφία, τεχνικά χαρακτηριστικά, κλπ.) είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Γιάννης

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.145
Ψηφίζω δαγκωτό το νέο περιβάλλον!

Παρακαλώ να μείνει ως έχει.

Τουλάχιστον στον Η/Υ μου αλλά και σε 52α tv φαίνεται πιο ξεκούραστο από το προηγούμενο, αλλά και πιο εντυπωσιακό!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.637
Αναρωτιεμαι, θα υπαρξει ποτε καμμια φορα που θα μεινετε ολοι ευχαριστημενοι? :)
Όχι, αλλά εν μέρει δικαιολογείται. Δεν έχεις ακούσει που λένε "έξις, δευτέρα φύσις";

Reaction score
15.469
vinylforever
"Το μαρκάρισμα πάνω σε κείμενο δεν φαίνεται (πράγμα που συμβαίνει στον editor), με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι έχεις μαρκάρει. Σε ένα χώρο με χιλιάδες μοντέλα, η αναζήτηση μετά από μαρκάρισμα (για να δεις μια φωτογραφία, τεχνικά χαρακτηριστικά, κλπ.) είναι εκ των ων ουκ άνευ."
:thumbsup:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.953
Members
38.386
Νεότερο μέλος
JunisFrey