Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Y

Yiannis_B

Guest
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πάει να πάρει -σημειολογικά, την θέση που είχε κάποτε το ρολόι -για τους άντρες. Ζεις μαζί του πολλές ώρες την ημέρα, και σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα κινητά, τον είχαν αυτό το ρόλο, όταν ακόμη οι οθόνες δεν ήταν παντόφλες, και οι κατασκευαστές ψάχνονταν με την λειτουργικότητα της μορφής, τώρα όλα πάνω κάτω έχουν παρόμοιο σχήμα και μέγεθος. Λόγω της σχετικά ανώριμης ακόμα αγοράς των mods / atomizers, ελάχιστα mods έχουν να επιδείξουν σωστό δέσιμο μορφής, λειτουργικότητας, και χαρακτηριστικών. Ή θα μείνεις με τα 15-20 βατάκια του provarι (που το θεωρώ πολύ πετυχημένη συνταγή στις μέρες του) , ή αν θες 30-50 watts για να παίξεις, είσαι καταδικασμένος στα τενεκεδένια DIY κουτάκια των κινέζων. Το sx mini, φαίνεται να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

Reaction score
15.543
προκειται περι ορεξεως .....οπως και με τα τσιγαρα....

δεν χρειαζεσαι πανω απο 15watt αν θες απλα να ατμιζεις ωραια...
και μαλλον ουτε την θερμοκρασια ελεγχου....

Reaction score
27
Καλησπέρα και από εμένα.3 μήνες ατμιστης τσιγάρο ούτε τζούρα και έχω το ipv mini έναν kayfun light mini upgrade από steam και τον Apollo dripper. Έχω μπει σε σκέψεις με τι θέμα ότι θέλω σωλήνα δεν το γουστάρω καθόλου αυτό το μαρκούτσι και δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να κινηθω σε provari 3 η μηχανικό mod. Υπόψιν Αύγουστο θα ειμαι Αμερική και η τιμή που θα φέρω το provari είναι πολύ καλύτερη χωρίς τελωνιω μεταφορές τπτ.απλά έχω κολλήσει μήπως επειδή έχω το ipv και περνώ dc-dc ρεύματα μήπως καλύτερα να κινηθώ σε μηχ αντί του provari. 9-11 watt ατμιζω συνήθως microcoil 1,1 έως 1,4 ohm ανάλογα τα υγρά.ευχαριστώ για τις συμβουλές και χάρηκα για την παρεα

Reaction score
15.543
Καλησπέρα και από εμένα.3 μήνες ατμιστης τσιγάρο ούτε τζούρα και έχω το ipv mini έναν kayfun light mini upgrade από steam και τον Apollo dripper. Έχω μπει σε σκέψεις με τι θέμα ότι θέλω σωλήνα δεν το γουστάρω καθόλου αυτό το μαρκούτσι και δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να κινηθω σε provari 3 η μηχανικό mod. Υπόψιν Αύγουστο θα ειμαι Αμερική και η τιμή που θα φέρω το provari είναι πολύ καλύτερη χωρίς τελωνιω μεταφορές τπτ.απλά έχω κολλήσει μήπως επειδή έχω το ipv και περνώ dc-dc ρεύματα μήπως καλύτερα να κινηθώ σε μηχ αντί του provari. 9-11 watt ατμιζω συνήθως microcoil 1,1 έως 1,4 ohm ανάλογα τα υγρά.ευχαριστώ για τις συμβουλές και χάρηκα για την παρεα
φιλε μου να παρεις το provari ....
....να ατμιζεις ξεγνοιαστα και χωρις ταλαιπωριες...

αν ομως εισαι τυπος που σαρεσει να ασχολεισαι συνεχεια - ξερεις τι κανεις και το κανεις σωστα πας και σε μηχανικο ...

εγω ειμαι υπερ της ασφαλειας πρωτα .....:)

μακρυα απο κινεζιες σε mod και μετα σε ατμοποιητες.....:D

πληρωσε κατι παραπανω σε γνησιο ωστε να εισαι ασφαλης σε ποιοτητα υλικων και κατασκευης και βρες το υγρο που σαρεσει να περνας ομορφα....

αυτη ειναι η φιλοσοφια του ατμισματος και οχι οπως το εχουν κανει...

αυτη την στιγμη το γυρισα απο 0.9 ohm σε 1.43 ohm με 2πλο 0.20mm και 5 σπειρες στα 10watt
.....η 0.9 στις 3 μερες μου εβγαλε πεντακαθαρο βαμβακι ( kon gen do ) και 0 ιχνος στην αντισταση

Last edited:

Reaction score
27
φιλε μου να παρεις το provari ....
....να ατμιζεις ξεγνοιαστα και χωρις ταλαιπωριες...

αν ομως εισαι τυπος που σαρεσει να ασχολεισαι συνεχεια - ξερεις τι κανεις και το κανεις σωστα πας και σε μηχανικο ...

εγω ειμαι υπερ της ασφαλειας πρωτα .....:)

μακρυα απο κινεζιες σε mod και μετα σε ατμοποιητες.....:D

πληρωσε κατι παραπανω σε γνησιο ωστε να εισαι ασφαλης σε ποιοτητα υλικων και κατασκευης και βρες το υγρο που σαρεσει να περνας ομορφα....

αυτη ειναι η φιλοσοφια του ατμισματος και οχι οπως το εχουν κανει...

αυτη την στιγμη το γυρισα απο 0.9 ohm σε 1.43 ohm με 2πλο 0.20mm και 5 σπειρες στα 10watt
.....η 0.9 στις 3 μερες μου εβγαλε πεντακαθαρο βαμβακι ( kon gen do ) και 0 ιχνος στην αντισταση

Καλά τα λες έτσι πρέπει να είναι τώρα άμα ατμιζεις το castle long πχ ότι και να κάνεις θα γίνουν όλα χωμα μέσα στην αντίσταση και το βαμβάκι έχει πολλά κατάλοιπα. Τα υγρά της wanted και 30 ml να κάνεις όλα πεντακάθαρα. Δεν το ψάχνω και τρελα ασχολούμαι λίγο ενημερώνομαι και δοκιμάζω από υγρα παντός δεν ικανοποιούμαι με 1 άμα βαράω μόνο 1 θα το βαρεθώ.γιαυτο και πήρα τον απολο να μπορώ να στάζω ότι θέλω .για μένα είναι απόλαυση ανάλογα την στιγμή.πρωι παίζω με καφέ tribecca η silver bullet με κρέας και κρασί η βράδυ με ποτό castle long αν πάω για μπύρα το lemon αν πάω για γλυκό το μεντα σοκολάτα της 5 pawns καλοκαίρι το rainbow της vaponade γαματο πεπόνι πολύ δροσερό κ.τ.λ εγώ αν δεν έχω ποικιλία θα το βαρεθώ έτσι φροντίζω να έχω 5-6 υγρά πάντα μαζί :) με αυτά τα μοντακια που θα ελέγχουν την θερμοκρασία στην αντίσταση κατευθείαν ξέρει κανείς σε τι φάση είναι;καλημερες σε όλους
Υ.γ. Ψάχνω υγρό γεύση αρνί με καβουρδισμένο κοκορέτσι για πασχα αμα ξέρεις κανεις να μου πει

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Υ.γ. Ψάχνω υγρό γεύση αρνί με καβουρδισμένο κοκορέτσι για πασχα αμα ξέρεις κανεις να μου πει
Πάαινε σε μια ψησταριά και βάλε μπουκαλάκι κάτω από τις σούβλες κανα 10λεπτο :D

Όσο για τα μοντάκια .......
αμα γουστάρεις και αντέχεις οικονομικά πάρε το Provari .Εγγυηση ποιότητας και αξιοπιστίας :thumbsup:
Οχι YiHi SX mini J που είναι μαϊμού κινεζιά ,όπως λέει και ο Κώστας παραπάνω .:rolleyes:

Last edited:

Reaction score
15.543
εγω εχω το vaporshark dna40 v2 το οποιο το δουλευω 1 μηνα με συρμα ni200 0.27 mm .

δουλευει αψογα με η χωρις την θερμοκρασια.....ετσι οπως θελω να ατμιζω και χωρις θερμοκρασια να ηταν δεν θα ειχα προβλημα αποτι βλεπω...

οσον αφορα την γευση ειναι μεγαλο κεφαλαιο και δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα μιας και η μυτη ειναι βασικος παραγοντας .....οπως επισης τι εχεις φαει - πιει κ.λ.π

πιστευω πως ενα μοντακι ασφαλες με σταθερη εξοδο αρκει για ωραιο ατμισμα σε νορμαλ ατμιστες..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Μέχρι εδώ Κώστα.....:mad:
Ποιόν είπες νορμάλ ατμιστή ρε :
Γνωριζόμαστε και από χθες για να βρίζεις έτσι μεγαλοβδομάδα ;
Θα σου απαντήσω κατάλληλα μετά την Κυριακή ......βοηθεια μας :angel:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.254