Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
έχω κάτι καλύτερο για σένα....Πολύ SeXy, το SX mini...ψήνομαι...
αμάν τι κατραπακιά ήταν αυτή.......και μαλλον ουτε την θερμοκρασια ελεγχου....
Καλημερα .... τι ωρα ειναι???Νίκο έφτασες στον προορισμό σου.... για τον Βλάση δεν μιλάω, θα μου απαντήσει αύριο....
Σωστος!!προκειται περι ορεξεως .....οπως και με τα τσιγαρα....
δεν χρειαζεσαι πανω απο 15watt αν θες απλα να ατμιζεις ωραια...
και μαλλον ουτε την θερμοκρασια ελεγχου....
φιλε μου να παρεις το provari ....Καλησπέρα και από εμένα.3 μήνες ατμιστης τσιγάρο ούτε τζούρα και έχω το ipv mini έναν kayfun light mini upgrade από steam και τον Apollo dripper. Έχω μπει σε σκέψεις με τι θέμα ότι θέλω σωλήνα δεν το γουστάρω καθόλου αυτό το μαρκούτσι και δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να κινηθω σε provari 3 η μηχανικό mod. Υπόψιν Αύγουστο θα ειμαι Αμερική και η τιμή που θα φέρω το provari είναι πολύ καλύτερη χωρίς τελωνιω μεταφορές τπτ.απλά έχω κολλήσει μήπως επειδή έχω το ipv και περνώ dc-dc ρεύματα μήπως καλύτερα να κινηθώ σε μηχ αντί του provari. 9-11 watt ατμιζω συνήθως microcoil 1,1 έως 1,4 ohm ανάλογα τα υγρά.ευχαριστώ για τις συμβουλές και χάρηκα για την παρεα
τραβελι εβαλες μ@ρη
φιλε μου να παρεις το provari ....
....να ατμιζεις ξεγνοιαστα και χωρις ταλαιπωριες...
αν ομως εισαι τυπος που σαρεσει να ασχολεισαι συνεχεια - ξερεις τι κανεις και το κανεις σωστα πας και σε μηχανικο ...
εγω ειμαι υπερ της ασφαλειας πρωτα .....
μακρυα απο κινεζιες σε mod και μετα σε ατμοποιητες.....
πληρωσε κατι παραπανω σε γνησιο ωστε να εισαι ασφαλης σε ποιοτητα υλικων και κατασκευης και βρες το υγρο που σαρεσει να περνας ομορφα....
αυτη ειναι η φιλοσοφια του ατμισματος και οχι οπως το εχουν κανει...
αυτη την στιγμη το γυρισα απο 0.9 ohm σε 1.43 ohm με 2πλο 0.20mm και 5 σπειρες στα 10watt
.....η 0.9 στις 3 μερες μου εβγαλε πεντακαθαρο βαμβακι ( kon gen do ) και 0 ιχνος στην αντισταση
Πάαινε σε μια ψησταριά και βάλε μπουκαλάκι κάτω από τις σούβλες κανα 10λεπτοΥ.γ. Ψάχνω υγρό γεύση αρνί με καβουρδισμένο κοκορέτσι για πασχα αμα ξέρεις κανεις να μου πει