Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
27
Πάαινε σε μια ψησταριά και βάλε μπουκαλάκι κάτω από τις σούβλες κανα 10λεπτο :D

Όσο για τα μοντάκια .......
αμα γουστάρεις και αντέχεις οικονομικά πάρε το Provari .Εγγυηση ποιότητας και αξιοπιστίας :thumbsup:
Οχι YiHi SX mini J που είναι μαϊμού κινεζιά ,όπως λέει και ο Κώστας παραπάνω .:rolleyes:
Ωραία συμφωνώ τώρα provari 2,5 στα 110 ευρώ η provari 3 στα 210 ευρώ;

Reaction score
27
Μέχρι εδώ Κώστα.....:mad:
Ποιόν είπες νορμάλ ατμιστή ρε :
Γνωριζόμαστε και από χθες για να βρίζεις έτσι μεγαλοβδομάδα ;
Θα σου απαντήσω κατάλληλα μετά την Κυριακή ......βοηθεια μας :angel:
Για μένα λέει και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και δεν λέει για μένα το παίρνω πάνω μου μέρες που είναι....... Peace ✌

Reaction score
27
ο Μανος 59 :p.....σου ειπε οσο αντεχει η τσεπη σου ;)
Όσο με κραταν τα ποδάρια μου και δουλεύω σαν σκύλος αντέχει η τσέπη βέβαια ο μικρός ο γιος μου μου έκανε ένα γαματο δώρο πασχαλινό πηρε ένα κατσαβίδι και μαμηκε την 46 Sony tv τέλος σκουπίδια και τώρα κλαίω . Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί ψάχνουν κάποιοι τόσα πολλά watts 60 τι τα θέλουν τόσα για παραγωγή πολύ ατμού; καλύτερα αρώματα; για φωτίστε και μένα τον νορμάλ ατμιστη

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Όσο με κραταν τα ποδάρια μου και δουλεύω σαν σκύλος αντέχει η τσέπη βέβαια ο μικρός ο γιος μου μου έκανε ένα γαματο δώρο πασχαλινό πηρε ένα κατσαβίδι και μαμηκε την 46 Sony tv τέλος σκουπίδια και τώρα κλαίω . Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί ψάχνουν κάποιοι τόσα πολλά watts 60 τι τα θέλουν τόσα για παραγωγή πολύ ατμού; καλύτερα αρώματα; για φωτίστε και μένα τον νορμάλ ατμιστη
Όταν λες ότι πήρε κατσαβίδι, τη γρατζούνισε ή της πέταξε τα σωθικά όξω?

Reaction score
15.543
μην ασχολεισαι .....υπερβολες οπως υπαρχουν σε ολα τα πραγματα.

καποια στησιματα θελουν τα βατακια τους αλλα ξεφευγεις απο το νορμαλ...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Φιλε Joe 13 ,
η πλάκα που έκανα αφορά τις "παλιές καραβάνες ":D

Τα προβάρια δεν τα ξέρω οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω .Απλά σέβομαι την πανθομολογούμενη αξιοπιστία της εταιρείας .Όσοι φίλοι έχουν ορκίζονται στ'ονομα του . Πάρε όποιο αντέχει χαμηλότερες αντιστάσεις :)

Προσωπικά θα γόραζα το Sxmini ,μου αρέσει σαν design και δείχνει να μπορεί να κατέβει σε απίθανα Ω .
Από ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικό και το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας πήρε άριστα στα τεστ χρήσης .

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87