- Reaction score
- 5.827
Ωραία συμφωνώ τώρα provari 2,5 στα 110 ευρώ η provari 3 στα 210 ευρώ;Πάαινε σε μια ψησταριά και βάλε μπουκαλάκι κάτω από τις σούβλες κανα 10λεπτο
Όσο για τα μοντάκια .......
αμα γουστάρεις και αντέχεις οικονομικά πάρε το Provari .Εγγυηση ποιότητας και αξιοπιστίας
Οχι YiHi SX mini J που είναι μαϊμού κινεζιά ,όπως λέει και ο Κώστας παραπάνω .
Για μένα λέει και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και δεν λέει για μένα το παίρνω πάνω μου μέρες που είναι....... PeaceΜέχρι εδώ Κώστα.....
Ποιόν είπες νορμάλ ατμιστή ρε :
Γνωριζόμαστε και από χθες για να βρίζεις έτσι μεγαλοβδομάδα ;
Θα σου απαντήσω κατάλληλα μετά την Κυριακή ......βοηθεια μας
εσυ ατμισε τις σαβουρες σου και ασε το παιδι....μια χαρα τα παειφίλε ο ατμοποιητής που έχεις είναι ορίτζιναλ...? αλλιώς έχουμε θέμα...
ο Μανος 59 .....σου ειπε οσο αντεχει η τσεπη σουΩραία συμφωνώ τώρα provari 2,5 στα 110 ευρώ η provari 3 στα 210 ευρώ;
Όσο με κραταν τα ποδάρια μου και δουλεύω σαν σκύλος αντέχει η τσέπη βέβαια ο μικρός ο γιος μου μου έκανε ένα γαματο δώρο πασχαλινό πηρε ένα κατσαβίδι και μαμηκε την 46 Sony tv τέλος σκουπίδια και τώρα κλαίω . Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί ψάχνουν κάποιοι τόσα πολλά watts 60 τι τα θέλουν τόσα για παραγωγή πολύ ατμού; καλύτερα αρώματα; για φωτίστε και μένα τον νορμάλ ατμιστηο Μανος 59 .....σου ειπε οσο αντεχει η τσεπη σου
Όταν λες ότι πήρε κατσαβίδι, τη γρατζούνισε ή της πέταξε τα σωθικά όξω?Όσο με κραταν τα ποδάρια μου και δουλεύω σαν σκύλος αντέχει η τσέπη βέβαια ο μικρός ο γιος μου μου έκανε ένα γαματο δώρο πασχαλινό πηρε ένα κατσαβίδι και μαμηκε την 46 Sony tv τέλος σκουπίδια και τώρα κλαίω . Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί ψάχνουν κάποιοι τόσα πολλά watts 60 τι τα θέλουν τόσα για παραγωγή πολύ ατμού; καλύτερα αρώματα; για φωτίστε και μένα τον νορμάλ ατμιστη
μην ασχολεισαι .....υπερβολες οπως υπαρχουν σε ολα τα πραγματα.Όσο με κραταν τα ποδάρια μου και δουλεύω σαν σκύλος αντέχει η τσέπη βέβαια ο μικρός ο γιος μου μου έκανε ένα γαματο δώρο πασχαλινό πηρε ένα κατσαβίδι και μαμηκε την 46 Sony tv τέλος σκουπίδια και τώρα κλαίω . Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί ψάχνουν κάποιοι τόσα πολλά watts 60 τι τα θέλουν τόσα για παραγωγή πολύ ατμού; καλύτερα αρώματα; για φωτίστε και μένα τον νορμάλ ατμιστη
Κοπανισε το πάνελ μπροστα και το σπάσεΌταν λες ότι πήρε κατσαβίδι, τη γρατζούνισε ή της πέταξε τα σωθικά όξω?