Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Η αξία (όχι η χρηματική) του ηχείου είναι δεδομένη και τα έχω πει πολλάκις...,

εγώ σαν άπιστος Θωμάς θα πεισθώ ότι έπαιζαν εκείνη την ημέρα...,

μόνο εάν μου δείξει τις μετρήσεις στην θέση ακρόασης ο Κώστααυτιάς...! :spiteful:

Εγώ δεν την βρίσκω πλέον με μουσική... βάζω τόνους - πιντιέφια - και με ποτάκι το απολαμβάνω...:prankster:

Αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται απόδειξη για το τι ακούει ο κάθε ένας, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως μετράει το Grimm σε έναν οικιακό χώρο και πως επηρεάζεται από τον χώρο, σε σχέση με ένα συμβατικό ηχείο καμπίνας.

Reaction score
1.720
Χαρη, καλημερα.
Με δεδομενες τις παραμετρους που εβαλε ο Κωστας [ΕΑR,] περι φροντισμενου χωρου,, αλλα κυριως και τον ογκο που μπορει σε λιτρα [δωματιου] να καλυψει το εν λογω ηχειο με βαση τις ιντζες που εχουν οι μοναδες του, εγω προσωπικα πιστευω οτι θα τα παει εξισου αριστα!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Καλημέρα Τάκη.

Το θέμα είναι ο τρόπος ακτινοβολίας του κάθε ηχείου και όχι η διάμετρος των μονάδων του μόνο. Για αυτό και όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, οι ανηχοϊκές μετρήσεις των περισσοτέρων ηχείων απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Ναι και εγώ υποψιάζομαι πως ο τρόπος ακτινοβολίας των Grimm θα είναι ποιο "φιλικός" συγκριτικά με τα κλασσικά ηχεία καμπίνας, αλλά από την άλλη δεν έχω δει ποτέ μετρήσεις τους στο χώρο, γι αυτό και η ερώτησή μου.

Reaction score
1.720
Ο κατοχος σε οικακο περιβαλον ειναι ο geomiat [τουλαχιστον αυτον ξερω εγω] οποτε ειμαι σιγουρος οτι κατα το στησιμο στο χωρο του εγιναν υποχρεωτικα τετοιες μετρησεις για το τιουνιαρισμα του που φανταζομαι τις εχει.
Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι απολυτες γιατι απ οσο γνωριζω τον χωρο του Γιωργου δεν ηταν φροντισμενος με την εννοια του απολυτου. Τουλαχιστον τοτε που ειχα παει.

Reaction score
8.899
Επειδη το θεμα εχει παρει ωραιο ρυθμο θελω να βαλω και εγω εναν ακομα προβληματισμο.
Εχουμε δυο διαφορετικους ενισχυτες που οι μετρησεις τους ειναι ομοιες. Δηλαδη ολοιδια ποσοστα αρμονικης παραμορφωσης , ενδοδιαμορφωσης , ιδιας ισχυς, και ιδιο συντελεστη αποσβεσης.
Ο ενας το κατφερνει με αρκετη αναδραση, ο αλλος λογω σχεδιασης με πολυ λιγη.
Το ερωτημα ειναι, θα ακουστουν το ιδιο;
το ερωτημα ειναι θα καταλαβει κανεις την διαφορα?:D

D

deleted user 10898

Guest
Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη ,τι μαλακιες ειναι αυτες για μετρησεις και παπαριες.
Αν δηλαδη αυτο που ακουτε σας αρεσει και μετα απο κακες μετρησεις που εκανε καποιος δεν σας αρεσει,παιδια θελετε ΨΥΧΙΑΤΡΟ οχι για κανεναν αλλο λογο γιατι σας ενδιαφερει η κριτικη των αλλων και οχι τι ακουτε η τι σας αρεσει εσας.Φιλικα Γιωργος!
αν αυτο που ακους σου αρεσει, και μετα καποιος το μετρησει και σου πει "ακου εδώ, υπαρχει βυθιση" και μετα την ακους και δεν σου αρεσει , τοτε απλως ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ. η γνωση θελει διάβασμα, και το να ακους θελει εκπαιδευση. τα αλλα είναι συζητηση καφενείου (σαν και εμας εδώ)

D

deleted user 10898

Guest
Πεστα ρε Αντωνη!!!!! Επιτελους ας σταματησει η ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ αντιμετωπηση της αλλης γνωμης. Ολοι ζουμε το ιδιο παραμυθι. Αλλος το θελει με δρακο , και αλλος με την ομορφη πριγκιποπουλα.
Μπορω να δεχθω το απολυτο εαν και εφοσον ημουν ενας επαγγελματιας παραγωγος που θα ηθελα με ακριβεια να ξερω τι μαγειρευω για να σερβιρω στο κοινο. Κατι που θα γνωριζα μονο εγω. Οι υπολοιποι απλα θα φανταζονται οτι αυτο που ακουν ειναι το σωστο.
μαυρη είναι η νυχτα στα βουνα τακη.
υπαρχει ένα φως στο βαθος, τα γραπτα του εαρ του ζαπαντη και κυριως του bhutia.
τζιχαντιστικη είναι η αποψη η δικη σου, δεν υπαρχει ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ. είναι ΜΙΑ.
Οποιος θελει βλεπει, οι αλλοι ... απλως γουσταρουν. δεν είναι κακο...

D

deleted user 10898

Guest
2. Παρότι αναγνωρίζουν τα διαφορετικά γούστα, είναι σε θέση να αντιληφθούν την συνδέση των μετρήσεων με την ακουστική τους εκτίμηση, και ακόμη περισσότερο, να σκεφτούν και να προτείνουν εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου οι μετρήσεις να περιγράφουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την τελευταία - (την ακουστική εκτίμηση).

...με λίγα λόγια...Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ ! :rolleyes:
με λιγα λογια ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

D

deleted user 10898

Guest
Επειδη το θεμα εχει παρει ωραιο ρυθμο θελω να βαλω και εγω εναν ακομα προβληματισμο.
Εχουμε δυο διαφορετικους ενισχυτες που οι μετρησεις τους ειναι ομοιες. Δηλαδη ολοιδια ποσοστα αρμονικης παραμορφωσης , ενδοδιαμορφωσης , ιδιας ισχυς, και ιδιο συντελεστη αποσβεσης.
Ο ενας το κατφερνει με αρκετη αναδραση, ο αλλος λογω σχεδιασης με πολυ λιγη.
Το ερωτημα ειναι, θα ακουστουν το ιδιο;
ΔΕΝ υπαρχουν ενισχυτες με ιδιες μετρήσεις.

Reaction score
1.720
σε [ειδικες αναλυτικες ] μετρησεις συμφωνω Νικο!
Στις τυπικες μετρησεις που παρουσιαζουν οι κατασκευαστες στα σπεκς που με βαση αυτα επιλεγεις εσυ εγω και καθε κατακαημενος θνητος μια συσκευη υπαρχουν.

Reaction score
1.720
μαυρη είναι η νυχτα στα βουνα τακη.
υπαρχει ένα φως στο βαθος, τα γραπτα του εαρ του ζαπαντη και κυριως του bhutia.
τζιχαντιστικη είναι η αποψη η δικη σου, δεν υπαρχει ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ. είναι ΜΙΑ.
Οποιος θελει βλεπει, οι αλλοι ... απλως γουσταρουν. δεν είναι κακο...
αλλα νταλα της Παρασκευης το γαλα Νικο!! Διαβασε καλυτερα τα ποστ ενα προς ενα ολων!!! Δεν τιθεται θεμα αν το εν λογω ηχειο παιζει σωστα. Αυτο ειναι δεδομενο!! Η ουσια ειναι αλλη!! Οτι ολοι ψαχνουμε μια δηθεν αληθεια μεσα σε μια κονσερβα!!! [αυτο λεω στον platon] Eλεος !!
Τωρα εαν η αποψη του οτι αρεσει στον καθενα [ασχετο με το εαν ειναι σωστο] ειναι Τσιχαντιστικη, αλλα η αλλη αποψη οτι οποιος δεν συμφωνει ειναι κουφος ειναι δυτικοδημοκρατικη ....τοτε χεσε μεσα!!

Reaction score
8.899
κατα την γνωμη σου, τι πιστευεις;
πιστευω οτι με τα pdf εκπαιδευεται πιο σωστα το αυτι.

Ανάλυση από άκρη σε άκρη, ταχύτητα, μεταβατικά μικρο και μακρο, περιγραφή, ομοιογένεια, χρονισμός, εικόνα, και λοιπά αντικειμενικά χαρακτηριστικά,

αν τα παραπανω μπορουσαν να αποτυπωθουν σε ενα pdf θα ειμουν ευτυχισμενος. μπορουν ομως ?

D

deleted user 10898

Guest
αλλα νταλα της Παρασκευης το γαλα Νικο!! Διαβασε καλυτερα τα ποστ ενα προς ενα ολων!!! Δεν τιθεται θεμα αν το εν λογω ηχειο παιζει σωστα. Αυτο ειναι δεδομενο!! Η ουσια ειναι αλλη!! Οτι ολοι ψαχνουμε μια δηθεν αληθεια μεσα σε μια κονσερβα!!! [αυτο λεω στον platon] Eλεος !!
Τωρα εαν η αποψη του οτι αρεσει στον καθενα [ασχετο με το εαν ειναι σωστο] ειναι Τσιχαντιστικη, αλλα η αλλη αποψη οτι οποιος δεν συμφωνει ειναι κουφος ειναι δυτικοδημοκρατικη ....τοτε χεσε μεσα!!
μην γραφεις σαν να μην εχεις παρει μυρουδια.
ψάχνουμε την πιστη αναπαραγωγή. είναι μια. ΤΕΛΟΣ.
αν ψάχνουμε τι αρεσει στον καθενα, ας το ψαξει ο καθενας μονος του. και καλα να περναει.

D

deleted user 10898

Guest
πιστευω οτι με τα pdf εκπαιδευεται πιο σωστα το αυτι.

Ανάλυση από άκρη σε άκρη, ταχύτητα, μεταβατικά μικρο και μακρο, περιγραφή, ομοιογένεια, χρονισμός, εικόνα, και λοιπά αντικειμενικά χαρακτηριστικά,

αν τα παραπανω μπορουσαν να αποτυπωθουν σε ενα pdf θα ειμουν ευτυχισμενος. μπορουν ομως ?
τοσο υλικο υπαρχει στο avsite.
το διαβασες?
που κατελειξες? μπορουν?

Reaction score
3.901
Βρε παιδιά έχει γραφτεί κατα κόρον εδώ μέσα ότι όταν μιλάμε για αναπαραγωγή υψηλής πιστότητας αυτό προκύπτει απόσυσκευές που έχουν εξαιρετικές μετρήσεις και παίζουν σε φροντισμένους χώρους.

Άσχετα αν μας αρέσει ή όχι το αποτέλεσμα.

Όταν μιλάμε για σύστημα που μας αρέσει, αυτό απλά είναι του γούστου μας και κανενός δεν του πέφτει λόγος.

Το να το βαφτίζουμε αναπαραγωγέα υψηλής πιστότητας ...ΔΕΝ, πρέπει να πληροί και τους όρους της ά παραγράφου.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284