- Reaction score
- 102.245
Tζιχαντιστές;
Τι δι@ολο ρε π0ύστh μου, στο site του Al Jazeera μπήκα;
Τι δι@ολο ρε π0ύστh μου, στο site του Al Jazeera μπήκα;
αρκετα ναι, αλλα για παραδειγμα η περιγραφη και η εικονα δεν θυμαμαι πως συνδεονται με τις μετρησεις.τοσο υλικο υπαρχει στο avsite.
το διαβασες?
που κατελειξες? μπορουν?
μην γραφεις σαν να μην εχεις παρει μυρουδια.
ψάχνουμε την πιστη αναπαραγωγή. είναι μια. ΤΕΛΟΣ.
αν ψάχνουμε τι αρεσει στον καθενα, ας το ψαξει ο καθενας μονος του. και καλα να περναει.
εσυ την βρηκες;μην γραφεις σαν να μην εχεις παρει μυρουδια.
αν ψάχνουμε τι αρεσει στον καθενα, ας το ψαξει ο καθενας μονος του. και καλα να περναει.
Aπο την στιγμη που η υψηλη πιστοτητα δεν ειναι και ουτε προκειται ποτε να γινει απολυτη πιστοτητα,οι υποκειμενικες προτιμισεις ειναι αναποφευκτες.Στον ενα αρεσει ενας ηχος που προσεγγιζει το θεωρητικο απολυτο σε καποια σημεια,στον αλλο αρεσει ενας ηχος που προσεγγιζει το θεωρητικο απολυτο σε καποια αλλα σημεια.
Πολλα μπορουν να γυροφερνουν την "τελειοτητα",κανενα δεν την επιτυγχανει απολυτα.
Ναι,αλλα αυτα δεν λεγονταιβυθίσματα και φουσκώματα εχει και η ακοή μας...
σε διαφορετικά χερτζ ο καθένας μας...
Πως μπορεί να βγει από μια κουδουνίστρα ο ήχος ενός πιάνου με ουρά ?μην γραφεις σαν να μην εχεις παρει μυρουδια.
Πιο μεγάλο εύρος να το κάνεις τί; Ακούει κανείς υπέρηχους;αναλογικοι ενισχυτες με πολυ πιο μεγαλο ευρως συχνοτητων και φυσικα μεγαλυτερη ταχυτητα απο τους ψηφιακους καθως και υψηλο damping factor
Λαθος κανεις ! , το μεγαλο ευρως ειναι σημαντικο , εχει γινει πολυ κουβεντα για αυτο το θεμα στο παρελθον , το μεγαλο ευρως συχνοτητων ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με την υψηλη αναλυση και τις χαμηλες παραμορφωσεις διοτι επιτυγχανεται με συγκεκριμενους τροπους , τα εχω πει στο παρελθον , να μην λεμε τα ιδια παλι ! , τωρα για το κοστος αυτα ειναι στα χερια του καθε κατασκεταστη , υπαρχουν και φτηνα και ακριβα , αμα ξερεις να ψαχνεις βρισκεις , διαφημηση δεν θα κανω σε κανεναν .Πιο μεγάλο εύρος να το κάνεις τί; Ακούει κανείς υπέρηχους;
Υπήρχαν ( ; ) αλλά κόστιζαν μια περιουσία. Αυτό που έκαναν οι διακοπτικοί ήταν να κάνουν στο ευρύ κοινό προσιτές τις καλές μετρήσεις.
Θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε...Aκριβως! Διαφωνω ομως με τον χαραχτηρισμο που δινεις.
Γενικοτερα ομως η αληθεια ειναι μια και μοναδικη! Ειναι την στιγμη που κανει κρεσεντο μια ορχηστρα με 100 φυσικα οργανα που τρομαζεις -χεζεσαι πανω σου!!
Και η αλλη [αληθεια] ειναι να πιστευεις οτι ενα ηχειο ενεργο και μη , των 8ιντζων με ενα τουιτερ μιας ιντζας [δεν μιλαω για το συγκεκριμενο , αλλα γενικα] θα σου δωσει την μεγαλοπρεπεια της φυσικης ορχηστρας!!! Μη χεσω!
Ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι εβαλε τον king kong μεσα σε smart!!
....... καλοι αναλογικοι ενισχυτες με πολυ πιο μεγαλο ευρως συχνοτητων και φυσικα μεγαλυτερη ταχυτητα απο τους ψηφιακους καθως και υψηλο damping factor , πολυ χαμηλες παραμορφωσεις και ρευματα κορυφης που ξεπερνανε τα 22A υπαρχουν απο το 1984 ....
.
Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, το χαμηλοπερατό φίλτρο στην έξοδο των class D ενισχυτών είναι απαραίτητο.Λαθος κανεις ! , το μεγαλο ευρως ειναι σημαντικο , εχει γινει πολυ κουβεντα για αυτο το θεμα στο παρελθον , το μεγαλο ευρως συχνοτητων ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με την υψηλη αναλυση και τις χαμηλες παραμορφωσεις διοτι επιτυγχανεται με συγκεκριμενους τροπους , τα εχω πει στο παρελθον , να μην λεμε τα ιδια παλι ! , τωρα για το κοστος αυτα ειναι στα χερια του καθε κατασκεταστη , υπαρχουν και φτηνα και ακριβα , αμα ξερεις να ψαχνεις βρισκεις , διαφημηση δεν θα κανω σε κανεναν .
Τα Grimm είναι ενεργά ηχεία, και έχουν και DSP, δεν νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος.το θεμα το εχουμ,ε που το εχουμε ............ μη το παραμαμησουμε.
Δεν μιλαμε για ενισχυτες .
Επειδη το θεμα εχει παρει ωραιο ρυθμο θελω να βαλω και εγω εναν ακομα προβληματισμο.
Εχουμε δυο διαφορετικους ενισχυτες που οι μετρησεις τους ειναι ομοιες. Δηλαδη ολοιδια ποσοστα αρμονικης παραμορφωσης , ενδοδιαμορφωσης , ιδιας ισχυς, και ιδιο συντελεστη αποσβεσης.
Ο ενας το κατφερνει με αρκετη αναδραση, ο αλλος λογω σχεδιασης με πολυ λιγη.
Το ερωτημα ειναι, θα ακουστουν το ιδιο;
Ρε συ Τάκη, εσύ δε ρώτησες για ενισχυτές;το θεμα το εχουμ,ε που το εχουμε ............ μη το παραμαμησουμε.
Δεν μιλαμε για ενισχυτες .