Y
Yiannis_B
Guest
...ξέχασα να βάλω και μια φωτογραφιούλα από τον χώρο της "υποκειμενικής" εκτίμησης....
τωρα...ξέχασα να βάλω και μια φωτογραφιούλα από τον χώρο της "υποκειμενικής" εκτίμησης....
Η αξία (όχι η χρηματική) του ηχείου είναι δεδομένη και τα έχω πει πολλάκις...,
εγώ σαν άπιστος Θωμάς θα πεισθώ ότι έπαιζαν εκείνη την ημέρα...,
μόνο εάν μου δείξει τις μετρήσεις στην θέση ακρόασης ο Κώστααυτιάς...!
Εγώ δεν την βρίσκω πλέον με μουσική... βάζω τόνους - πιντιέφια - και με ποτάκι το απολαμβάνω...
το ερωτημα ειναι θα καταλαβει κανεις την διαφορα?Επειδη το θεμα εχει παρει ωραιο ρυθμο θελω να βαλω και εγω εναν ακομα προβληματισμο.
Εχουμε δυο διαφορετικους ενισχυτες που οι μετρησεις τους ειναι ομοιες. Δηλαδη ολοιδια ποσοστα αρμονικης παραμορφωσης , ενδοδιαμορφωσης , ιδιας ισχυς, και ιδιο συντελεστη αποσβεσης.
Ο ενας το κατφερνει με αρκετη αναδραση, ο αλλος λογω σχεδιασης με πολυ λιγη.
Το ερωτημα ειναι, θα ακουστουν το ιδιο;
κατα την γνωμη σου, τι πιστευεις;το ερωτημα ειναι θα καταλαβει κανεις την διαφορα?
αν αυτο που ακους σου αρεσει, και μετα καποιος το μετρησει και σου πει "ακου εδώ, υπαρχει βυθιση" και μετα την ακους και δεν σου αρεσει , τοτε απλως ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ. η γνωση θελει διάβασμα, και το να ακους θελει εκπαιδευση. τα αλλα είναι συζητηση καφενείου (σαν και εμας εδώ)Συμφωνω απολυτα με τον Δημητρη ,τι μαλακιες ειναι αυτες για μετρησεις και παπαριες.
Αν δηλαδη αυτο που ακουτε σας αρεσει και μετα απο κακες μετρησεις που εκανε καποιος δεν σας αρεσει,παιδια θελετε ΨΥΧΙΑΤΡΟ οχι για κανεναν αλλο λογο γιατι σας ενδιαφερει η κριτικη των αλλων και οχι τι ακουτε η τι σας αρεσει εσας.Φιλικα Γιωργος!
μαυρη είναι η νυχτα στα βουνα τακη.Πεστα ρε Αντωνη!!!!! Επιτελους ας σταματησει η ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ αντιμετωπηση της αλλης γνωμης. Ολοι ζουμε το ιδιο παραμυθι. Αλλος το θελει με δρακο , και αλλος με την ομορφη πριγκιποπουλα.
Μπορω να δεχθω το απολυτο εαν και εφοσον ημουν ενας επαγγελματιας παραγωγος που θα ηθελα με ακριβεια να ξερω τι μαγειρευω για να σερβιρω στο κοινο. Κατι που θα γνωριζα μονο εγω. Οι υπολοιποι απλα θα φανταζονται οτι αυτο που ακουν ειναι το σωστο.
με λιγα λογια ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.2. Παρότι αναγνωρίζουν τα διαφορετικά γούστα, είναι σε θέση να αντιληφθούν την συνδέση των μετρήσεων με την ακουστική τους εκτίμηση, και ακόμη περισσότερο, να σκεφτούν και να προτείνουν εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου οι μετρήσεις να περιγράφουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την τελευταία - (την ακουστική εκτίμηση).
...με λίγα λόγια...Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ !
ΔΕΝ υπαρχουν ενισχυτες με ιδιες μετρήσεις.Επειδη το θεμα εχει παρει ωραιο ρυθμο θελω να βαλω και εγω εναν ακομα προβληματισμο.
Εχουμε δυο διαφορετικους ενισχυτες που οι μετρησεις τους ειναι ομοιες. Δηλαδη ολοιδια ποσοστα αρμονικης παραμορφωσης , ενδοδιαμορφωσης , ιδιας ισχυς, και ιδιο συντελεστη αποσβεσης.
Ο ενας το κατφερνει με αρκετη αναδραση, ο αλλος λογω σχεδιασης με πολυ λιγη.
Το ερωτημα ειναι, θα ακουστουν το ιδιο;
αλλα νταλα της Παρασκευης το γαλα Νικο!! Διαβασε καλυτερα τα ποστ ενα προς ενα ολων!!! Δεν τιθεται θεμα αν το εν λογω ηχειο παιζει σωστα. Αυτο ειναι δεδομενο!! Η ουσια ειναι αλλη!! Οτι ολοι ψαχνουμε μια δηθεν αληθεια μεσα σε μια κονσερβα!!! [αυτο λεω στον platon] Eλεος !!μαυρη είναι η νυχτα στα βουνα τακη.
υπαρχει ένα φως στο βαθος, τα γραπτα του εαρ του ζαπαντη και κυριως του bhutia.
τζιχαντιστικη είναι η αποψη η δικη σου, δεν υπαρχει ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΗ. είναι ΜΙΑ.
Οποιος θελει βλεπει, οι αλλοι ... απλως γουσταρουν. δεν είναι κακο...
πιστευω οτι με τα pdf εκπαιδευεται πιο σωστα το αυτι.κατα την γνωμη σου, τι πιστευεις;
μην γραφεις σαν να μην εχεις παρει μυρουδια.αλλα νταλα της Παρασκευης το γαλα Νικο!! Διαβασε καλυτερα τα ποστ ενα προς ενα ολων!!! Δεν τιθεται θεμα αν το εν λογω ηχειο παιζει σωστα. Αυτο ειναι δεδομενο!! Η ουσια ειναι αλλη!! Οτι ολοι ψαχνουμε μια δηθεν αληθεια μεσα σε μια κονσερβα!!! [αυτο λεω στον platon] Eλεος !!
Τωρα εαν η αποψη του οτι αρεσει στον καθενα [ασχετο με το εαν ειναι σωστο] ειναι Τσιχαντιστικη, αλλα η αλλη αποψη οτι οποιος δεν συμφωνει ειναι κουφος ειναι δυτικοδημοκρατικη ....τοτε χεσε μεσα!!
τοσο υλικο υπαρχει στο avsite.πιστευω οτι με τα pdf εκπαιδευεται πιο σωστα το αυτι.
Ανάλυση από άκρη σε άκρη, ταχύτητα, μεταβατικά μικρο και μακρο, περιγραφή, ομοιογένεια, χρονισμός, εικόνα, και λοιπά αντικειμενικά χαρακτηριστικά,
αν τα παραπανω μπορουσαν να αποτυπωθουν σε ενα pdf θα ειμουν ευτυχισμενος. μπορουν ομως ?