- Reaction score
- 102.522
Μάλλον 300 εννοούσε.Είπε ο πωλητής υγρών και λοιπών ειδών, "πάνω από τους 30 βαθμούς θερμοκρασία τα υγρά δεν αντέχουν, διασπωνται και γίνονται επικίνδυνα". Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να είναι αλήθεια;
Μάλλον 300 εννοούσε.Είπε ο πωλητής υγρών και λοιπών ειδών, "πάνω από τους 30 βαθμούς θερμοκρασία τα υγρά δεν αντέχουν, διασπωνται και γίνονται επικίνδυνα". Είναι ποτέ δυνατόν αυτό να είναι αλήθεια;
If you have been seeking a powerhouse mod, with the ability to use nickel coils; your hunt is over! Add the new SX Mini M-Class to your cart today!
Ο Αμερικάνος πλέον θα μπαίνει σε κινέζικα κουτιά και θα πουλιέται 60$ με δωρο τα μεταφορικά
...έχουμε νέο γλωσσοπλάστη...
Οι Ni 200 στον subtank mini μου βγάζουν πολύ ζεστό ατμό - για το ντουμάνι που θα ήθελα, νομίζω ότι ο θάλαμος των OCC κεφαλών δεν είναι βελτιστοποιημένος για Ni - πολύ μικρός χώρος για να απλωθεί σωστά η αντίσταση. Θα δοκιμάσω την rebuiltable κεφαλή και θα επανέρθω.
...δεν συστήνεται σε ατμιστές που έχουν μάθει στην "σφιχτή τζούρα", αφενός στην κλειστή, πνίγει τα αρώματα και όσο τον ανοίγεις τα ξεδιπλώνει...
Είναι κακός έμπορος αν μη τι άλλο .
Ανενημέρωτος ,παπαγαλάκι της Philip Morris
Αν είναι αυτός που του έδωσε και τις αντιστάσεις .......
Κατέβηκα στα 6mg και λέω να το σπάσω με μηδενικό. Τώρα πειραματίζομαι με τα watts ( προς το παρόν κινούμαι ανάμεσα στα 16~17W για την 1.2Ω ) και τις τρύπες του αεραγωγού ( αν και μάλλον μου αρέσει να τον έχω τέρμα ανοιχτό ). Δοκίμασα και την rba για λίγο, αλλά επειδή μάλλον της έβαλα πολύ βαμβάκι και έβγαζε μπουκωμένη γεύση, την έβαλα στην άκρη για λίγο μέχρι να έχω όρεξη να ασχοληθώ κανονικά μαζί της. Αν έχετε και καμία καλή συμβουλή, δεκτή!Χαμήλωσε την Νικοτίνη στον Subtank στα 6 η και ποιο κάτω! και το έχω πει πολλές φορές ότι...
Πέτα τα όλα και πάρε τσιγάρο
Ρε τρελε υπαρχει κατι που να ριχνει και το αλκολ; Ειμαι ακομα κουδουνι απο τις χθεσηνομεσημεριανες μπυρονιες!. Ο [ψηλος] κανει ακομα αποτοξινωσηΧαμήλωσε την Νικοτίνη στον Subtank στα 6 η και ποιο κάτω! και το έχω πει πολλές φορές ότι...