Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Αν δεν παραλάβω κάτι σύντομα θα αγοράσω μέχρι και αυτοκίνητο
Παρε και ενα μυτοτσιμπιδο. Χωραει στο τσαντακι!
Μου κάνατε κορδελάκια... αλλά σας άρεσε βλέπω... εδώ από FS.Δωσε λινκ για το τσαντακι να το περιεργαστω. Εχει θεση για μοντακι?
έχω μια μικρή ένσταση για τον subtank mini, δεν συστήνεται σε ατμιστές που έχουν μάθει στην "σφιχτή τζούρα", αφενός στην κλειστή, πνίγει τα αρώματα και όσο τον ανοίγεις τα ξεδιπλώνει και αφετέρου δεν μπορεί με τίποτα να γίνει ο κλασικός σφιχτός!Καλοι και οικονομικοι ειναι ο kayfun lite plus (60e) και ο elprinz(40e),τουλαχιστον αν μιλαμε για γνησιους.Πολυ καλος ειναι και ο kanger subtank mini,με το πλεονεκτημα οτι εχει και εργοστασιακες κεφαλες αν βαριεσαι να φτιαχνεις αντιστασεις,στις οποιες μαλιστα το βαμβακι αλλαζει πανευκολα.Προσωπικα τον θεωρω ο,τι πρεπει για καποιον νεοεισερχομενο στους επισκευασιμους.Γεμιζει και καθαριζει πανευκολα,η συσκευασια εχει ανταλλακτικα(ειδικα το τζαμακι του τανκ) η ρυθμιση αερα ειναι υποδειγματικη.Ειδικα με καποιο στενο επιστομιο μπορει να γινει πιο σφιχτη και σπο τσιγαρο.Το κακο του ειναι πως θελει συχνο καθαρισμα η βαση του,καθως μαζευει υγρασια.
Έλα να σου δώκω ένα drip tip να τον κάνουμε πιο σφιχτό και από τον καϊφούνη σου..έχω μια μικρή ένσταση για τον subtank mini, δεν συστήνεται σε ατμιστές που έχουν μάθει στην "σφιχτή τζούρα", αφενός στην κλειστή, πνίγει τα αρώματα και όσο τον ανοίγεις τα ξεδιπλώνει και αφετέρου δεν μπορεί με τίποτα να γίνει ο κλασικός σφιχτός!
Μα ποιος είμαι τέλος πάντων... μετέτρεψα μια απλή του Kanger subtank mini...
με σύρμα Ni200... σπέρνει από γεύση και ντουμανιάζει τον τόπο επικίνδυνα...
περνάει καρφίτσα από μέσα.....Έλα να σου δώκω ένα drip tip να τον κάνουμε πιο σφιχτό και από τον καϊφούνη σου..
Αν δεν παραλάβω κάτι σύντομα θα αγοράσω μέχρι και αυτοκίνητο
τι εκανε το ατομο..!!!!!!!