- Reaction score
- 15.543
Game Of Thrones
εχει αλατοπιπερο ρε παιδι μου
10/10
εχει αλατοπιπερο ρε παιδι μου
10/10
το soundtrack είναι 10αρι δεν το συζητάμε!melina το last of the mohicans 7 χωρις το soundtrack . Με το soundtrack 9
Τούτο δω, όλοι εσείς που το είδατε, το είδατε με hardcoded κορεάτικους ή όχι;
Πραγματικά πολυ καλη!
Μόλις είδα το American Sniper,το οποίο βρήκα μέτριο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα.
Σε γενικές γραμμές έδειχνε πως τρελαίνονται όσοι πηγαίνουν και πολεμούν στη Μέση Ανατολή,κυνηγώντας τρομοκράτες και έδειξε λίγο μάχη,λίγο μπλα μπλα και αυτό ήταν όλο.Ούτε δράση,ούτε αγωνία,ούτε ανατροπές (που κερδίζουν εμένα τουλάχιστον...).
Βαρέθηκα ! Ήταν και 2 ώρες η ρημάδα,ατελείωτη...
Βαθμός 4/10.
Καλή!Για μένα ήταν μια αρκετά καλή ταινία.
Και τρεις ώρες να ήταν δε θα τη βαριόμουν καθόλου.
7/10
Συμφωνώ απολύτως, απορώ πώς δέχονται αυτού του βεληνεκούς ηθοποιοί να παίζουν σε τέτοιες μ@λ@κίες.Blackhat (2015)
View attachment 47613
Έμεινα με την απορία... Δεν την είδαν πριν τη βγάλουν στις αίθουσες;
Μπερδεμένη ταινία, χωρίς λόγο, μεγάλη σε διάρκεια, χωρίς λόγο, και σοβαροφανής, πάλι χωρίς λόγο.
3/10
Πληρης αντιφαση αγαπητε: "με αρκετα ουδετερη ματια" και..."συμφωνα με την δυτικη αποψη", ε...μαλλον δεν ειναι ουδετερη ματια. Εγω νομιζω πως το ακριβως αντιθετο "πετυχε" με την ταινια του αυτη τη φορα ο υπερεθνικοφρων Ηστγουντ, κι ευτυχως γι' αυτον: ΔΕΝ ηταν πολυ "αμερικανος" ως προς την "αναδειξη" των κακων. Απεφυγε δηλ να παρουσιασει τον αντιπαλο σκοπευτη ως τον απολυτο κακο της ιστοριας. Εκει που απετυχε παντελως η ταινια (και σωστο το 6,5) ηταν στην ψυχολογικη σκιαγραφηση των χαρακτηρων, μαλλον του ενος χαρακτηρα, δεδομενου πως αδιαφορησε για τον αλλον, τον "κακο".American Sniper (2014)
Γουστάρω που δείχνει ωμά ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός σύμφωνα με τη δυτική άποψη. Ο Eastwood μας παρουσιάζει τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός στρατιώτης στη σύγχρονη εποχή και, κατά τη γνώμη μου, το σκιαγραφεί με αρκετά ουδέτερη ματιά.
.........
Εξ ορισμού, η δυτική άποψη είναι η σωστή. Άρα δεν υπάρχει δίλημμα για το καλός/κακός. Εκτός κι αν κάποιος υποστηρίζει τα μεμέτια.Πληρης αντιφαση αγαπητε: "με αρκετα ουδετερη ματια" και..."συμφωνα με την δυτικη αποψη", ε...μαλλον δεν ειναι ουδετερη ματια.
Όλη η ταινία ήταν γεμάτη με αμερικάνικες σημαίες, συνεχώς υπενθύμιζε ότι όλα γίνονται για την πατρίδα και υπήρχε έντονη απέχθεια προς τους εχθρούς. Γι' αυτό και οι αριστεροί κριτικοί, όπως έγραψα πριν, την έθαψαν. Τι άλλο έπρεπε να δείξει για να διαφημιστεί η υπεροχή των ΗΠΑ (με την οποία συμφωνώ).Εγω νομιζω πως το ακριβως αντιθετο "πετυχε" με την ταινια του αυτη τη φορα ο υπερεθνικοφρων Ηστγουντ, κι ευτυχως γι' αυτον: ΔΕΝ ηταν πολυ "αμερικανος" ως προς την "αναδειξη" των κακων. Απεφυγε δηλ να παρουσιασει τον αντιπαλο σκοπευτη ως τον απολυτο κακο της ιστοριας. Εκει που απετυχε παντελως η ταινια (και σωστο το 6,5) ηταν στην ψυχολογικη σκιαγραφηση των χαρακτηρων, μαλλον του ενος χαρακτηρα, δεδομενου πως αδιαφορησε για τον αλλον, τον "κακο".
Ουτε "τι σημαινει να εισαι Αμερκανος στρατιωτης στη συγχρονη εποχη" θελησε να δειξει. Διαφορετικα κατι αλλο θα ηταν η ταινια, κι οχι αυτη που εκανε τελικα, οπου σχεδον απουσιαζει το αμερκανικο "πνευμα υπεροχης και δικαιοσυνης".