Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.815
Ως νεοτερος στο φορουμ δεν το ηξερα.Στον πρωτευοντα χωρο τι εχεις?
Και συμφωνω με τον Τακη,θελουμε φωτο των "δευτερευοντων χωρων"
εισαι θεορατος!! Θελω και φωτο !!!!
Δεν σε πειραζει να το παω λαου, λαου. Ν α εχει και μια λαμπιτσα στην εισοδο.....ναι;
Ρε σεις αφήστε τον Bhutia και τις φωτό με τους γλόμπους!
Εδώ το "θέμα" είναι τα Γρίμμια!

...μετά από 35 χρόνια απίστευτης σπουδής και οικονομικής αφαίμαξης κατάφερα να «καταλήξω» και να τα αντικαταστήσω με δύο «πορτατίφ» όπως τόσο εύστοχα χαρακτηρίστηκαν οι δύο κύριες μονάδες του εν λόγω συστήματος.
Μια ωραία φωτό του συστήματός σας dioan, θα ήταν οφθαλμόλουτρο για εμάς και ευωχίαν για το AVSite!
Aναμένουμε ανυπόμονα...:thumbsup:
(Καλώς ήλθατε στην παρέα του AVSite!) :welcome:

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ρε σεις αφήστε τον Bhutia και τις φωτό με τους γλόμπους!
Εδώ το "θέμα" είναι τα Γρίμμια!
Το πιο κοντινo στο Grimm ειναι το Grid :p :drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Ως νεοτερος στο φορουμ δεν το ηξερα.Στον πρωτευοντα χωρο τι εχεις?
Και συμφωνω με τον Τακη,θελουμε φωτο των "δευτερευοντων χωρων" :)
Μέχρι πρότινος επιδαπέδια ενεργά της Backes & Muller,τα οποία είχαν παραμείνει άνω της δεκαετίας...
Έχω αναφερθεί και σε αυτά στο παρελθόν.
Ρε σεις αφήστε τον Bhutia και τις φωτό με τους γλόμπους!...
Λογική προτροπή,εφόσον είναι ενήμερος για την τακτική του υποφαινομένου να μη φωτογραφίζεται-κυριολεκτικώς και ...μεταφορικώς.;)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Λογική προτροπή,εφόσον είναι ενήμερος για την τακτική του υποφαινομένου να μη φωτογραφίζεται-κυριολεκτικώς και ...μεταφορικώς.;)
Φωτογραφια των μηχανηματων ζητησαμε οχι δικη σου :D

Reaction score
1.720
καλε μου ανθρωπε τα μηχανακια σου θελουμε να δουμε! Φτιαξε μας λιγο!! Δεν ειπαμε να βγαλεις selfie.:p

θα εκτιμουσαμε παρα πολυ να δουμε και του dioan, που ειμαι σιγουρος οτι κατι καλο κρυβει!!:angel:

Reaction score
15.543
μα και συ βρε παιδι μου βαλε κατι τετοιο να δουμε αντιδρασεις...:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Φωτογραφια των μηχανηματων ζητησαμε οχι δικη σου :D
καλε μου ανθρωπε τα μηχανακια σου θελουμε να δουμε! Φτιαξε μας λιγο!! Δεν ειπαμε να βγαλεις selfie.:p
΄΄Φωτογραφίζομαι ΄΄ μεταφορικώς σημαίνει ότι παρέχω με έμμεσο τρόπο δυνατότητα σε άλλους να προσδιορίσουν με επαρκή σαφήνεια κάποια ιπροσωπικά μου δεδομένα.

Η επιλογή να μην ενδίδω σε τέτοιες ενέργειες έχει τουλάχιστον εξηγηθεί με σαφήνεια από πολύ νωρίς στο παρόν forum...

Reaction score
1.720
΄΄Φωτογραφίζομαι ΄΄ μεταφορικώς σημαίνει ότι παρέχω με έμμεσο τρόπο δυνατότητα σε άλλους να προσδιορίσουν με επαρκή σαφήνεια κάποια ιπροσωπικά μου δεδομένα.

Η επιλογή μου να μην ενδίδω σε τέτοιες ενέργειες έχει τουλάχιστον εξηγηθεί με σαφήνεια από πολύ νωρίς στο παρόν forum...
το γνωριζω και το σεβομαι ! Ελεγα μηπως και εκανες μια εξαιρεση ετσι για να τιναξουμε την μπανκα στον αερα!:)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.043
Να βάλω και μια άλλη οπτική, καθότι ακούω διάφορα όμορφα για τεχνολογία, βελτιώσεις και αλλαγές!
Τα παρακάτω είναι μερικά από τα συστήματα του χώρου που πήγαν άπατα, αν και τεχνολογικά και βάση προδιαγραφών υπερτερούσαν των ανταγωνιστών τους...
BETA, LaserDisc, Dat, MiniDisc, DVD-Audio, Super Audio-CD.

Το ποιο λοιπόν θα αποδεχτεί η αγορά και για ποιο θα συζητάμε σε μερικά χρόνια αν το θυμάται κανείς, είναι κάτι που δεν αφορά απλά τα pdf!

Last edited:

Reaction score
39
Συστήματα όπως τα παραπάνω δεν είχαν μεγάλη τύχη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Άλλα γεννήθηκαν ταυτόχρονα με αντίστοιχα παραπλήσιας τεχνολογίας (ΒΕΤΑ - VHS) και ήταν απίθανο να συνυπάρξουν και άλλα ξεπεράστηκαν γρήγορα από την ίδια την καλπάζουσα ψηφιακή τεχνολογία που τα ανέδειξε. Όσον αφορά το Laserdisc, αν και ακριβό, εξειδικευμένο και μη εγγράψιμο φορμά, έζησε στην Αμερική για πάνω από μία εικοσαετία (παρουσιάστηκε αρχές του ’70 και καταργήθηκε αυτόματα με την έλευση του DVD). Για λόγους που δεν γνωρίζω δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα.

Τα ενεργά ηχεία όμως από τη στιγμή που εμφανίστηκαν και μέχρι σήμερα είχαν σταθερό μερίδιο αγοράς, κυρίως σε επαγγελματικές εφαρμογές και σε στούντιο. Δεν ξεπεράστηκαν ούτε πρόκειται να ξεπεραστούν. Τη στιγμή μάλιστα που οι συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες DSP μπορούν να βελτιώσουν τα ούτως ή άλλως πλεονεκτικά, σε σύγκριση με τα παθητικά, ενεργά κροσσόβερ και να ελαχιστοποιήσουν τα σφάλματα απόκρισης και φάσης των ηχείων, (για να μην αναφερθώ και στα κορυφαία μοντέρνα ενισχυτικά μόντουλ που τα περισσότερα πλέον χρησιμοποιούν), τα ενεργά συστήματα γίνονται πανίσχυρα. Αν και για πολλούς και γνωστούς λόγους δεν θα κυριαρχήσουν στην αγορά, θεωρώ πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν άπατα.

Βέβαια τίθεται το θέμα της σχετικά υψηλής τιμής πωλήσεως των εν λόγω συστημάτων. Εδώ δυστυχώς οι σχετικές βιομηχανίες μιμούνται λίγο τις φαρμακοβιομηχανίες που πωλούν σε τιμές ανάλογες του αποτελέσματος και όχι του κόστους έρευνας και παραγωγής. Ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει πιστεύω αρκετά για να διορθωθεί κι αυτό το πρόβλημα.

Υ. Γ. Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την υποδοχή που μου κάνατε και για τα πολλά like.

Reaction score
1.720
μεσιε , με τις φωτο που λεγαμε;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!! υπαρχει και πολυ γνωση που θα εκτιμησουν οι [βορειοι] του site.

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Τυχαίνει να γνωρίζω και να έχω ακούσει το Grimm LS1 ήδη από το 2012. Αποτελεί κατά τη γνώμη μου το πιο ολοκληρωμένο, επιστημονικά τεκμηριωμένο, ριζοσπαστικό και αναμφίβολα ηχητικά υπερεπαρκές σύστημα ηχητικής αναπαραγωγής που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στη ζωή μου.

Η πρώτη σκέψη που και εγώ έκανα όταν τα πρωτοάκουσα ήταν: πόσο δύσκολο είναι να αποχωριστώ τα μηχανήματά μου που μετά από 35 χρόνια απίστευτης σπουδής και οικονομικής αφαίμαξης κατάφερα να «καταλήξω» και να τα αντικαταστήσω με δύο «πορτατίφ» όπως τόσο εύστοχα χαρακτηρίστηκαν οι δύο κύριες μονάδες του εν λόγω συστήματος. Δυστυχώς όμως έτσι έχουν τα πράγματα, η τεχνολογία συχνά μας αφήνει άφωνους ανατρέποντας απότομα ότι έχουμε χτίσει ή πιστεύουμε.

Αν θέλει ας μας ενημερώσει ο dioan, αν θα τα αγόραζε χωρίς ακρόαση.

Reaction score
39
Αν θέλει ας μας ενημερώσει ο dioan, αν θα τα αγόραζε χωρίς ακρόαση.
Χωρίς ακρόαση έχω αγοράσει μόνο από το ebay και το μετάνιωσα! Εκτός κι αν πρόκειται για μηχανήματα που δεν έχει τόση σημασία ο ήχος τους όσο η ευαισθησία ή τα χαρακτηριστικά λήψης, όπως ένας vintage δέκτης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.329
Να βάλω και μια άλλη οπτική, καθότι ακούω διάφορα όμορφα για τεχνολογία, βελτιώσεις και αλλαγές!
Τα παρακάτω είναι μερικά από τα συστήματα του χώρου που πήγαν άπατα, αν και τεχνολογικά και βάση προδιαγραφών υπερτερούσαν των ανταγωνιστών τους...
BETA, LaserDisc, Dat, MiniDisc, DVD-Audio, Super Audio-CD.

Το ποιο λοιπόν θα αποδεχτεί η αγορά και για ποιο θα συζητάμε σε μερικά χρόνια αν το θυμάται κανείς, είναι κάτι που δεν αφορά απλά τα pdf!
Θεωρώ άστοχο τον παραλληλισμό ως προς τη σταδιοδρομία ανάμεσα σε μέσα αποθήκευσης πληροφορίας και τεχνολογίες αναπαραγωγής αυτής.
(Το δε DSD ζει και βασιλεύει...:D)

Ακόμα και αν κάποια απίθανη εξέλιξη τερμάτιζε την εμπορική πορεία για τις μεθόδους ψηφιακής επεξεργασίας σήματος και τα ενεργά ηχεία,αυτό δεν θα εμπόδιζε τους μέχρι τότε χρήστες ν'απολαμβάνουν κάθε νέα μουσική κυκλοφορία εις το διηνεκές.

Τα σύγχρονα δεδομένα στη διάδοση της πληροφορίας έχουν νοθεύσει τον ασφυκτικό έλεγχο που ασκούσαν κάποτε οι διάφορες δισκογραφικές,κινηματογραφικές και...πορνογραφικές εταιρείες.

Μόνοι απτόητοι οι σκληροπυρηνικοί του βινυλίου,οι οποίοι παθαίνουν αναφυλακτικό σοκ από στάδια αναλογικοψηφιακής και ψηφιοαναλογικής μετατροπής.
...
Βέβαια τίθεται το θέμα της σχετικά υψηλής τιμής πωλήσεως των εν λόγω συστημάτων. Εδώ δυστυχώς οι σχετικές βιομηχανίες μιμούνται λίγο τις φαρμακοβιομηχανίες που πωλούν σε τιμές ανάλογες του αποτελέσματος και όχι του κόστους έρευνας και παραγωγής. Ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει πιστεύω αρκετά για να διορθωθεί κι αυτό το πρόβλημα.
Κύριο αγκάθι παραμένει η μεγαλύτερη δυσκολία πιθανής μεταπώλησης. στο μέσο ακροαματικόφιλο χρήστη.Και αυτό δεν διέπεται αποκλειστικά από όρους ανταγωνισμού.

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell