Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.777
... οποιος θελει κανει προμοτιον για να αποκομισει οφέλη από τον εμπορα....
οκ?
τοτε τι σε ενοχλει το οτι κανω προμοσιον για να παρω κοσμο στο φορουμ μου;!! Α..και την πραματια μου!!!!! Ποσο ................μπορει να ειναι καποιος!!!

D

deleted user 10898

Guest
Οταν και εαν καποτε καταφερεις να φτιαξεις κατι εξ'ολοκληρου δικο σου και αποφασισεις να το προωθησεις στην αγορα,θα καταλαβεις οτι τα σκυλια δεν ειναι καθολου δεμενα.Ελευθερα ειναι και πεινασμενα.Και οποιος τα καταφερει να ζησει τα καταφερε.Τα υπολοιπα ειναι λογια.
Και ναι,ειναι ολοφανερο ποιοι γραφουν για να προσφερουν και ποιοι για να αποκομισουν.......
ο τροπος που θα διαλέξεις να προωθησεις τα προιοντα σου είναι δικο σου θεμα.
εδώ το βημα παντως είναι ανοιχτο.
αν μπορεις να υποστείς τον αντιλογο και θεωρεις ότι θα σε βοηθησει εμπορικα (που αμφιβαλω, κανενας σωστος επαγγελματιας δεν εχει βγαλει χρημα από φορουμ...) κανε ότι θες....

D

deleted user 10898

Guest
τοτε τι σε ενοχλει το οτι κανω προμοσιον για να παρω κοσμο στο φορουμ μου;!! Α..και την πραματια μου!!!!! Ποσο ................μπορει να ειναι καποιος!!!
μα δεν μιλησα για εσενα...
μυγα εχει και μυγιάστηκες?
το να μιλας ετσι σε έναν moderator στην κατηγορια του είναι και αυτό η ενδειξη του ποσο ανετο είναι το avsite σε κάθε λογης μπουμπούκια που σκανε κατά καιρους....
καλη συνεχεια....

D

deleted user 10898

Guest
επισης, τα grimm που τοοσοοο οι παπαγαλοι εδώ παπαγαλιζουν, ποσα κοματια εχουν πουλησει στην Ελλάδα?
όπως βλέπετε, δεν ενοχλεί το προμόσιον, ενοχλεί η τεχνολογική υπεροχή που κάνει τα διάφορα κινεζολαμπατα μπλιμπλίκια να ακούγονται σαν χαλασμένα ραδιόφωνα....
καλο κουραγιο σύντροφοι, με τα νεα ηχεια του Bruno, η αγορα λαμβάνει τέλος....

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
ο τροπος που θα διαλέξεις να προωθησεις τα προιοντα σου είναι δικο σου θεμα.
εδώ το βημα παντως είναι ανοιχτο.
αν μπορεις να υποστείς τον αντιλογο και θεωρεις ότι θα σε βοηθησει εμπορικα (που αμφιβαλω, κανενας σωστος επαγγελματιας δεν εχει βγαλει χρημα από φορουμ...) κανε ότι θες....
Δεν ειμαι εγω που υφισταμαι αντιλογο στην συζητηση αυτη.
Το τι θα με βοηθησει εμπορικα το ξερω πολυ καλυτερα απο σενα και εκει που αγωνιζομαι δεν εχω να αντιμετωπισω αντιλογο,αλλα σκυλια που δεν ειναι δεμενα.
Τις χαιεντικες προτασεις και νεους τροπους προωθησης ψαξε τες αλλου.
Δεν ειμαι μελος στο φορουμ για να βγαλω λεφτα.Οσα βγαλω τα βγαζω εκει εξω δουλευοντας.

Reaction score
1.777
το να μιλας ετσι σε έναν moderator στην κατηγορια του είναι και αυτό η ενδειξη του ποσο ανετο είναι το avsite
δεν μιλησα στον moderator. Mου ειναι εντελως αδιαφορος διοτι βλεπω την κακη απομιμηση ενος αλλου . Εκεινος ομως παρα τις διαφωνιες ειχε μεγαλα...........ηχεια. Το σαιτ ειναι γνωστο για την ανεση του. .

καλη συνεχεια..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Σε ένα φόρουμ υπάρχουν όλα τα είδη.........
Το πως βλέπω "εγώ " "εσένα" δεν είναι απαραίτητα ούτε σωστό ούτε δίκαιο .
Σε βλέπω με τα γυαλιά μου και σε μετράω με τα μέτρα μου
Όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Βετούλης ...έχει και προώθηση.....και παπαγαλάκια....και κολλητιλίκια....και σκοπιμότητες ....και καυγαδάκια ....και παρεξηγήσεις .
(πχ υπήρξε τζαρτζάρισμα με τον Puretone από το πουθενά και για το τίποτα ευτυχώς λυθέν :) )
Κάποια καινοτόμα μηχανάκια ( Hypex,Sabre ,Ice ,Lipinski Mola-Mola & Grimm ) αναφέρθηκαν πολύ πριν εμφανισθούν στην αγορά από άτομα που ξέρουν να διαβάσουν πίσω από τα κουτιά και το look .(Μύθος του pdf )
Και βέβαια λοιδωρήθηκαν από τους " γνώστες " . Προϊστορία όλα αυτά .
Όταν κάποια πήραν " σάρκα και αντιπρόσωπο " έγινε της κολάσεως .Εμπορικά βέβαια δεν πέτυχαν και σημαντικά πράγματα .
Περισσότερο θόρυβος και λιγότερο χρήμα διακινήθηκε
Οι παθογένειες όμως πάντα βγαίνουν στην επιφάνεια :sneaky:

Reaction score
1.777
@ Μανο @

συμφωνω!Καλο θα ηταν να δοθει περισσοτερη σημασια στα σχολια του γραφων και θα δει οτι στα καινοτομα προιοντα συμφωνει. Το οτι σχολιαζει και κατι που ισως θα το ηθελε λιγο διαφορετικο δεν ειναι παντα αφορισμος.

σκοπος καποιων δυστυχως ειναι η στοχευση ;)

Last edited:

Reaction score
8.899
ποιος θα το πιστευε οτι καποια στιγμη το βαθυ χαι εντ θα εκπροσωπουν δυο πορτατιφ. ξεχαστε τα πικαπ τουρτες - τα βαρυφορτωμενα πολυοροφα ρακ τα λαμπιονια τα καλωδια κοντρα πλακε και τα παθητικα διπλοκαλωδιομενα κουτια τεραστιων διαστασεων.

οι παραδοσιακοι κυκλοι θα αφριζουν απο το κακο τους.:D

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Δεν ειδες τι γινεται στα χρηματιστηρια ? :D
Σημειωση. Στον ενισχυτη και το phono μου ξαφνικα εσβησαν οι λαμπες και το πικαπ μου γυρναει αναποδα. :drinks:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ώρα να μας πεις ότι ακούς και σατανιστικά μηνύματα, τώρα που οι δίσκοι σου παίζουν ανάποδα...!:roflmao:
Καποτε ενας φιλος δοκιμασε αναποδα σε εναν δισκο,σε σημειο που του ειχαν πει ,και ξερεις τι ελεγε? "Congratulations you have just discovered the secret message".
:D Νομιζω ηταν στο "The Wall"

Reaction score
1.777
Καποτε ενας φιλος δοκιμασε αναποδα σε εναν δισκο,σε σημειο που του ειχαν πει ,και ξερεις τι ελεγε? "Congratulations you have just discovered the secret message".
:D Νομιζω ηταν στο "The Wall"
τα ιδια ελεγαν περι κρυφων μυνηματων στο hotel california:D Aπο τοτε τα ειχαν βαλει με τους αναλογικαριους:p :roflmao:

Reaction score
1.777
Ένα κομμάτι αγόρασε σίγουρα ο dioan αλλά τελικά δεν το αγόρασε....:p
φαντασου ολοι οι εμπλεκομενοι να ηταν κατοχοι των grimm και ο dioan να ελεγε οτι βρηκε την αληθεια με harberth!

OI παλιοι ισως να θυμουνται τον Πετρο τον παπαγαλο στο αλσος της Ν. Φιλαδελφειας. :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::tongue::tongue:

Reaction score
871
Ένα κομμάτι αγόρασε σίγουρα ο dioan αλλά τελικά δεν το αγόρασε....:p
τζάμπα και τα likes!! 27.000 likes για την σκέψη και μόνο αγοράς των πορτατίφ.. Ντινοαν, εγώ στη θέση σου θα τ' αγόραζα.. μόνο από τα likes θα έβγαζα τα σαμπ.. :)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.156
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla