Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3.909
Δεν ήταν σκάνδαλον μεγατόνων αλλά...μεγαπόνων.:sneaky:
...μη σε πώ και...μεφαφόνων απο κάτι κατά συρροή εκτιθέμενων φανφαρόνων, οίτινες κυκλοφορούν με τάχαμου χιούμορ...όνων και αυτογνωσία (προπάντων) μεγατόνων.

Reaction score
3.909
Δεν ήταν σκάνδαλον μεγατόνων αλλά...μεγαπόνων.:sneaky:
...μη σε πώ και...μεφαφόνων απο κάτι κατά συρροή εκτιθέμενων φανφαρόνων, οίτινες κυκλοφορούν με (τάχαμου) χιούμορ...όνων και αυτογνωσία (προπάντων) μεγατόνων.

Reaction score
8.899
Τι λες καλέ;
Αν γράψεις με μετριοφροσύνη όπως λες, περνάς απαρατήρητος, πάει χαμένος τόσος χαβαλές!
Εδώ γίνεται τρελό καφενείο, πέφτουν ατάκες ανμπιλίβαμπλ, γιατί να αλλάξει προς αποστειρωμένη αίθουσα?
Ίσα ίσα, δώστε πράμα ρεμάλιαααααααααα!
:)
μια αποστειρωμενη αιθουσα θα ταιριαζει πιο πολυ, θα ματσαρει που λενε και οι παραδοσιακοι κυκλοι:D στον κλινικο -αποστειρωμενο ηχο των συγκεκριμενων ηχειων:D αφου απουσιαζουν οι υγρες βελουδινες με πεπλα φωνες

Reaction score
1.815
@vet και λοιπούς..
Ρε σεις τι πάθατε κι αρχίσατε τους χαρακτηρισμούς και τα γιούρια?:fuckyou:

@geomiat
Γιωργάρα καλέ μου γιατρέσσο, θα στα πω στα πρωτευουσιάνικα πειραιώτικα μιας και μας τα λες στα τρικαλινά.:D

Σ' αρέσει το εργαλείο φιλαράκι?
Κάτσε και φχαριστήσου το να γουστάρεις!
Απόλαυσέ το!
Η ζωή είναι μικρή, μη χαλιέσαι με χαρακτηρισμούς δεξιά κι αριστερά..
Tα έχουμε ξαναπεί και τα είπε και ο EAR χιλιάδες φορές.
Ότι γουστάρει και αγαπά ο καθένας!
ας είναι και κουφός, πρόβλημά του... (δε λέω για τον ΕΑR)

Τη γνώμη μας όμως γουστάρουμε να τη λέμε, όπως γουστάρουμε ακόμη περισσότερο να ακούμε και των υπολοίπων...
Έτσι? ;)

Γιατί... εγώ προσωπικά, με όλα κ@υλώνω.
Και με τα γραπτά και με τα προφορικά και με τα μπυρόνια και με τις συνευρέσεις και με τους φίλους και με τα ζώα και με τις σκυλούδες....
Είμαι ανέραστος μόνο στις αδερφές, στις κότες και στους κωλοτούμπες!
Εεε φιλαράκ? :thumbsup:

Άτσαα??? (χαιρετισμός στα βλάχικα, γιατί σε πάω) :D

@προς τους λοιπούς (που ενδεχομένως έχουν απορίες).
Όποιον έχω θίξει με την αποχώρησή μου, τα εξηγώ και "πειραιώτικα"... (σκέτο)
Αν έχει κοκόβια ρωτάει και αμολάω καλούμπα τάκα τάκα.
Γκιέκιε??

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.470
Εar δε σε κάνω like, να πλερώσεις τα sub απ' την τσέπης παλαιοτόμαρο...αη απο κεί ...:D
Εγώ του έδωσα γιατί με τα ρέστα θα μου πάρει τον 900άρι βιντεοπροβολέα της JVC.:dance2:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Λείπει και ο μοντεράτορας Βλάσης .....φωτογραφίζει ξαναμένους γαιδάρους και ηλιοβασιλέματα
ο άλλος κάνει δηλώσεις ...
έγινε το ποστ ......

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Λείπει και ο μοντεράτορας Βλάσης .....φωτογραφίζει ξαναμένους γαιδάρους και ηλιοβασιλέματα ο άλλος κάνει δηλώσεις ... έγινε το ποστ ......
δεν πηρα πολλα λαικ στο μνμ μου και κραταω μουτρα στο θρεντ.

Reaction score
3.909
πρέπει μάλλον να θυμίσω ότι απόψεις για τις αγορές μου ποτέ δεν επιζητώ μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου.

Άν κάποιος νομίζει το αντίθετο, απλά δεν ισχύει.

Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι γνώμες αλλά οι γνώσεις πολύ συγκεκριμενων ανθρώπων του φόρουμ, τους έχω αναφέρει όλους, ξέχασα τον Μπούτχια και τον Παππά, οπότε διορθώνω.

Αν κάποιος ή κάποιοι θεωρούν ότι επειδή κάποτε ήπιαμε δυό μπύρες αυτό ενέχει μορφή συμβολαίου ανοχής σε οτιδήποτε...απλά δεν ισχύει.

Ας μην επανέλθουμε λοιπόν σε χαρακτηρισμούς φιλικότητας που δεν ισχύουν.:wink:

Reaction score
13.593
Τη γνώμη μας όμως γουστάρουμε να τη λέμε, όπως γουστάρουμε ακόμη περισσότερο να ακούμε και των υπολοίπων...
............Σωστοςςςςςςςςςςςς ο παιχτης..:hi:

Reaction score
13.593
Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι γνώμες αλλά οι γνώσεις πολύ συγκεκριμενων ανθρώπων του φόρουμ
και καλα κανεις:hi:...αλλα οταν ανοιγετε ενα θεμα δημοσια...ολο και καποιος θα βρεθει να εχει αντιθετη αποψη, γνωμη και θα την καταθεση.... ειτε σε ενδιαφερει ειτε οχι...

Reaction score
3.909
και καλα κανεις:hi:...αλλα οταν ανοιγετε ενα θεμα δημοσια...ολο και καποιος θα βρεθει να εχει αντιθετη αποψη, γνωμη και θα την καταθεση.... ειτε σε ενδιαφερει ειτε οχι...
Απο που διαφαίνεται ότι ενοχλούμαι απο τις αντίθετες γνώμες?

Και για να κατανοήσεις τις κινήσεις των δακτύλων σου στα πλήκτρα, απάντησε μέσα σου, σε τι ακριβώς αντίθετο?

Δεν έθεσα κανένα θέσφατο για προσκύνημα.

Αν ο καθένας βλέπει οχτρούς σε απλά πραγματάκια, δικό του θέμα.

Εγώ διαπιστώνω παραληρήματα με επαναλαμβανόμενες ανοησίες και άντε ξανά μανά τα γνωστά καλοπιάσματα και προτροπές και ...οκ.

Εσύ ας πούμε, γνωρίζεις καλύτερα εμού -απ´ ότι φαίνεται -τις κατά καιρούς παρέες εδώ μέσα και τις συμπεριφορές.

Οπότε έχεις και σύ άποψη.

Reaction score
999
Το αρνητικο σε ολη αυτην την ιστορία, κατα τη γνωμη μου, είναι οτι θελοντας και μη μπηκε ο άνθρωπος (geomiat που δεν τον γνωριζω) σε μια δινη εξηγήσεων, αμυνας και αναβρασμού. Στην τελικη δεν πέφτει λόγος σε κανενα τι θελει καποιος να ακουει ,ούτε κουμαντα σε ξένες τσέπες. Επισης φρασεις του τυπου : ναι μου αρεσουν, αλλα.... Εχουν μονο σκοπο να δημιουργουν κοντρες και βγαζουν κομπλεξ χοντρο. Αυτά, απο εξωτερική παρατήρηση, εσωτερικη δε θα παρουμε

Reaction score
13.593
Οπότε έχεις και σύ άποψη.
....να εισαι καλα φιλε μου γελασα και αποψε:D....οχι αδερφε αποψη εχεις εσυ μονο και καμια 5 ακομα....αυτο μας ελειπε να εχουν και οι υπολοιποι....ειπαμε κατι εκατομμυρια κουφαλογα ασχετοι αγραμματοι που δεν κατανοουν τις κινησεις τον δακτυλων στα πληκτρα..ειναι εκει εξω..μια χαρα ολλα δεν τρεχει τιποτα...:drinks:

Reaction score
3.909
Αγαπητέ pelopis, κανείς αναβρασμός, απλές δηλωσούλες για ανθρώπους που ενώ τους έχεις στο κλάιν μαιν και το ξέρουν, επιμένουν να αναφέρονται ονομαστικά και με οικειότητα, για ποιό πράγμα ακριβώς?

Και το είπα απλά εδώ και ημέρες, αλλά είναι μεγάλο χούι τελικά το να σέρνεις τον Βασιλάκη Καίλα σε κάθε θέμα που έχεις....άποψη!

Reaction score
1.777
Δεν νομιζω πουθενα να σχολιασε καποιος [εγω δεν ειδα] τον μελλοντικο , η τους σημερινους κατοχοχους του συγκεκριμενου ηχειου. Και ουτε ζητησε καποιος τον λογω που εκαναν αυτη την αγορα. Δικαιωμα τους , γουστο τους και καπελο τους!
Το ιδιο ισχυει βεβαια και για τους κατοχους zippo που στραβωνουν στην αξιοπιστη αλλα και την σιγουρη λειτουργεια των 3χιλιαδων αναματων ενος bic χωρις την μια να μενουν απο βενζινη και την αλλη απο φυτιλι.
Οι πρωτοι πουλανε στορυ και μουρη, και οι δευτεροι λειτουργκοτητα .
Η διαφορα ειναι στην τιμη.
Το προβλημα θα ηταν να κοστιζουν το ιδιο.
Τωρα , μπυρες, παλαμακια, και φιλιες με συμβολαια δεν αφορουν κανεναν .
Ναι!!!! η αληθεια ειναι μια!!!! Υπαρχουν μερικοι που το γουσταρουν, θα ελεγα δικαια εφοσον ξερουν τι θελουν, και καποιοι αλλοι που δεν τους κανει κλικ. Αν αυτο αποτελει εριδα για τις σχεσεις , ειτε φιλιας , ειτε καποιας γνωριμιας τοτε κατι τρεχει! ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ!

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.154
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla