Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
30.455
φαντασου ολοι οι εμπλεκομενοι να ηταν κατοχοι των grimm και ο dioan να ελεγε οτι βρηκε την αληθεια με harberth!

OI παλιοι ισως να θυμουνται τον Πετρο τον παπαγαλο στο αλσος της Ν. Φιλαδελφειας. :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::tongue::tongue:
τζάμπα και τα likes!! 27.000 likes για την σκέψη και μόνο αγοράς των πορτατίφ.. Ντινοαν, εγώ στη θέση σου θα τ' αγόραζα.. μόνο από τα likes θα έβγαζα τα σαμπ.. :)
Πάντως για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μιας και η παπαγαλολογία και τα υπονοούμενα με ενοχλούν αφάνταστα, πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ο dioan κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια....

D

deleted user 10898

Guest
τζάμπα και τα likes!! 27.000 likes για την σκέψη και μόνο αγοράς των πορτατίφ.. Ντινοαν, εγώ στη θέση σου θα τ' αγόραζα.. μόνο από τα likes θα έβγαζα τα σαμπ.. :)
Aν μπορεις να μας πεις πως απο τα likes βγάζεις τα subs, θα σε παρακαλουσα να το κανεις.
αν γινεται ετσι στο δικο σου φορουμ αυτο δεν μας αφορα εδω.
αν δεν μπορεις να μας πεις σε παρακαλω να μην το ξαναγραψεις.

D

deleted user 10898

Guest
φαντασου ολοι οι εμπλεκομενοι να ηταν κατοχοι των grimm και ο dioan να ελεγε οτι βρηκε την αληθεια με harberth!

OI παλιοι ισως να θυμουνται τον Πετρο τον παπαγαλο στο αλσος της Ν. Φιλαδελφειας. :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::tongue::tongue:
επειδη ο συγκεκριμενος χρηστης ειναι νεος στο φορουμ, ας ειμαστε λιγο ποιο προσεκτικοι σε χαρακτηρισμους.

Reaction score
871
Aν μπορεις να μας πεις πως απο τα likes βγάζεις τα subs, θα σε παρακαλουσα να το κανεις.
αν γινεται ετσι στο δικο σου φορουμ αυτο δεν μας αφορα εδω.
αν δεν μπορεις να μας πεις σε παρακαλω να μην το ξαναγραψεις.
το δικό μου φόρουμ δεν είναι δικό μου φόρουμ, ούτε έχω βάλει ποτέ κάποια παραπομπή εδώ για να γνωρίζουν οι φίλοι αν έχω φόρουμ και αν είναι δικό μου..

ούτε αυτό εδώ το φόρουμ εδώ είναι δικό σου, τα φόρουμ δεν είναι κανενός και μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης-δεοντολογίας-πλάκας μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε, όπως ακριβώς ο φίλος Ντινο_τέτοιος μας κορρόιδεψε κανονικά αφήνοντας να εννοηθεί πως αγόρασε τα Γκριμμ.. γι αυτό το λόγο έφαγε τα likes, γι αυτό το λόγο κι εγώ έκανα το σχόλιο πάνω σ' αυτό με τη φατσούλα της πλάκας..

είσαι πιτσιρικάς και καλό παιδί, η φανατίλα είναι ίδιον της ηλικίας σου, έχεις ν' ακούσεις και να μάθεις πολλά ακόμα, γι αυτό σε παρακλώ κράτα μια πισινή και μην βγάζεις αυστηρότητες, μεγάλα λόγια, μαλώματα και συμβουλές ειδικά σε μένα γιατί προσωπικά τα γράφω κανονικότατα.. αν μη τι άλλο έχουμε πει δυο καλημέρες και έχουμε πιει δυο μπύρες μαζί και είναι κρίμα να χεστούμε για τα Γκριμμ τα Πουτσίμ ή τα Κεφ..

Reaction score
1.777
αν μη τι άλλο έχουμε πει δυο καλημέρες και έχουμε πιει δυο μπύρες μαζί και είναι κρίμα να χεστούμε για τα Γκριμμ τα Πουτσίμ ή τα Κεφ..
οτι ποιο σωστο στις τοσες σελιδες που εχουν γραφτει!

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.636
Προς SUDOKU:

Εγώ δεν κατάλαβα ότι τα πήρε λόγω context ("σκέψη") και δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε τη συζήτηση περί αυτού.

Επίσης το ότι ο λόγος των likes ήταν η αγορά των ηχείων είναι δικό σας αυθαίρετο συμπέρασμα.

Τέλος, αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε ατακάρες του τύπου "όμως εδώ ο κόσμος ζητά φοτος κι εσείς κάνετε φραστικές κωλοτούμπες και παραπλανητικές δηλώσεις !!", λες και εντοπίσατε σκάνδαλο μεγατόνων, κάτι το οποίο μπορεί να αποθαρρύνει ένα νέο μέλος να συνεχίσει στο site (η δεοντολογία που αναφέρετε).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.471
Μα πού είναι ο S; :sneaky:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Προς SUDOKU:

Εγώ δεν κατάλαβα ότι τα πήρε λόγω context ("σκέψη") και δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε τη συζήτηση περί αυτού.

Επίσης το ότι ο λόγος των likes ήταν η αγορά των ηχείων είναι δικό σας αυθαίρετο συμπέρασμα.

Τέλος, αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε ατακάρες του τύπου "όμως εδώ ο κόσμος ζητά φοτος κι εσείς κάνετε φραστικές κωλοτούμπες και παραπλανητικές δηλώσεις !!", λες και εντοπίσατε σκάνδαλο μεγατόνων, κάτι το οποίο μπορεί να αποθαρρύνει ένα νέο μέλος να συνεχίσει στο site (η δεοντολογία που αναφέρετε).
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα παραπάνω και το συνονόματό μου. Ας διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά, ας αποφεύγουμε τα αυθαίρετα συμπεράσματα, τις γενικεύσεις και τους χαρακτηρισμούς. Ας μην επιβεβαιώνουμε συνέχεια τον αντιπαθή vet :D που χαρακτηρίζει τα φορουμς καφενεία.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.819
Εγώ λέω να φέρουμε και τον Σκαλούμπακα στο θέμα να το τουμπανιάσει!
Είναι πίσω ακόμα κι απ' τη ...metric! :roflmao::roflmao:

ε, να που έρχεσαι στα λόγια μου!
η θέση του Σκαλ είναι εδώ μέσα, κι όποιοι έχουν αντίρρηση είναι παλιοχαρακτήρες και δε τους γουστάρω καθόλου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.819
Αγαπητέ φίλε Costa EAR καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την επιμονή σου στο θέμα με τα ΓΚΡΙΜ ,εχεις δώσει την ευκαιρεία σε πολλούς να γράψουν για πρώτη φορά να σχολιάσουν να προσπαθήσουν να αποδείξουν οτι ο κάμπος γινεται βουνό και το βουνό κάμπος οπως λένε και στο χωριό μου.Αλλά από την άλλη(με όλο τον σεβασμό) λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει αγαπητέ .:)
Φιλικά Ιάσων.
Τι λες καλέ;
Αν γράψεις με μετριοφροσύνη όπως λες, περνάς απαρατήρητος, πάει χαμένος τόσος χαβαλές!
Εδώ γίνεται τρελό καφενείο, πέφτουν ατάκες ανμπιλίβαμπλ, γιατί να αλλάξει προς αποστειρωμένη αίθουσα?
Ίσα ίσα, δώστε πράμα ρεμάλιαααααααααα!
:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.819
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Θέλω μόνο να προσθέσω ότι όταν ένα DIY project φτάσει τελικά να παραχθεί κάτω από μια εμπορική ονομασία παύει να είναι DIY. Έχει αντιπρόσωπο, εγγύηση, υποστήριξη, ενδεχομένως να έχει και θετικά review από τον τύπο. Προσωπικά είμαι λάτρης του DIY και εκτιμώ όλους όσους προσπαθούν να φτιάξουν κάτι δικό τους. Οι περισσότεροι γκουρού του χαι εντ ξεκίνησαν από ιδιοκατασκευές.
Πρέπει ωστόσο να παραδεχθείτε ότι ακόμη και μα μικρή DIYπαρέμβαση σε κάποιο μηχάνημα, όσο επιτυχημένη κι αν είναι, συνήθως του μειώνει την αξία κατακόρυφα. Πόσο μάλλον ένα εξ' ολοκλήρου μηχάνημα ιδιοκατασκευασμένο. Σας διαβεβαιώ ότι έχω φτιάξει κι εγώ αρκετά αξιόλογα μηχανήματα με τα χέρια μου, για μένα έχουν τεράστια αξία, ηχητικά τα καταφέρνουν πολύ καλά, γνωρίζω όμως ότι ήταν απλά ασκήσεις στις ηλεκτρονικές μου αναζητήσεις.
Πες το μωρέ με τ'όνομά του, το DIY ψόφησε, ζωή σε λόγου μας!

Τι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;

Παν εκείνες οι εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

δι φάκιν φάκτς οφ λάιφ, όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.819
επισης, τα grimm που τοοσοοο οι παπαγαλοι εδώ παπαγαλιζουν, ποσα κοματια εχουν πουλησει στην Ελλάδα?
όπως βλέπετε, δεν ενοχλεί το προμόσιον, ενοχλεί η τεχνολογική υπεροχή που κάνει τα διάφορα κινεζολαμπατα μπλιμπλίκια να ακούγονται σαν χαλασμένα ραδιόφωνα....
καλο κουραγιο σύντροφοι, με τα νεα ηχεια του Bruno, η αγορα λαμβάνει τέλος....
κρύβε λόγια ρε τομάρι!
πωωωω, τι παλιόπαιδο είσαι ώρες ώρες...

Reaction score
488
Το DIY εχει πεθανει για οσους δεν το κατεχουν ! , για οσους δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσεις την υπομονη και την ορεξη για μελετη και πειραματισμους ! και δεν στοιχιζει το DIY 18K :D , αλλα πολυ πολυ πιο λιγα και ας παιζει χειροτερα απο τα ΠΟΡΤΑΤΙΦ :roflmao: .

Reaction score
3.909
Εar δε σε κάνω like, να πλερώσεις τα sub απ' την τσέπης παλαιοτόμαρο...αη απο κεί ...:D

Status
Not open for further replies.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.156