Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.815
Το "ανώμαλο" τελικά είναι να κατασκευάζει κάποιος εχθρούς και ζόρια, εκεί που δεν ισχύουν, για να υπερκεράσει την εγκεφαλίτηδά του.
Θα είναι γι αυτόν ή γι αυτούς τόσο σημαντικά τα παλαμάκια για το "στέρεο" του σαλονιού τους!!!!

Όπως λέει ο λαός:
"Το κορίτσι φεύγει από το χωριό... το χωριό όμως ποτέ από αυτή"

Reaction score
39
Οι λόγοι που πόσταρα στο AVsite για πρώτη φορά πριν μερικές μέρες ήταν δύο:

Ο πρώτος λόγος, όπως ξαναείπα, ήταν ότι το σύστημα Grimm LS1 με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που το είδα και άκουσα. Όταν λίγο αργότερα πληροφορήθηκα για τις λεπτομέρειες των τεχνικών προδιαγραφών του και την τεχνολογία του, η αρχική μου εντύπωση επιβεβαιώθηκε. Είναι ένα σύστημα που με ένα υψηλό (αλλά όχι άπιαστο), τίμημα ικανοποιεί τον ακροατή που πέρα από την ηχητική απαίτηση, έχει και κάποιες τεχνολογικές γνώσεις και διψούσε τόσα χρόνια για κάτι πραγματικά ολοκληρωμένο και μοντέρνο.

Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι και εγώ, όπως οι περισσότεροι χαϊεντάδες , ενοχλήθηκα που αυτό το προϊόν ανέτρεψε όσα πίστευα τόσα χρόνια, καθιστώντας το ογκώδες σύστημά μου υπερβολικό και μάλλον παρωχημένο. Για να δώσω ένα σχετικά αντίστοιχο παράδειγμα, ας φανταστούμε κάποιον που μετά από πολύ κόπο, χρόνο και έξοδα καταφέρνει να δομήσει το σταθερό υπολογιστή που ονειρευόταν και να διαπιστώσει αμέσως μετά ότι με πολύ λιγότερα χρήματα μπορούσε να αγοράσει, έτοιμο, ένα υψηλότερων προδιαγραφών, ταχύτερο και καλύτερο από πολλές απόψεις φορητό, που θα είναι «καλοκουρδισμένο» από τον κατασκευαστή του και πιο απροβλημάτιστο… Δεν θα νιώσει κάπως ενοχλημένος;

Η εμφάνιση τέτοιων προϊόντων παρόλα αυτά, πρέπει να δίνει χαρά, ενθουσιασμό αλλά και προβληματισμό σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο λάτρη του ήχου και όχι εκνευρισμό ή εμπάθεια. Άλλωστε τα συμβατικά συστήματα θα εξακολουθήσουν να συνυπάρχουν για όσο καιρό ο κόσμος τα αγοράζει (όπως συμβαίνει με τις κεφαλές και τα πικάπ).

Μόλις (σχετικά καθυστερημένα) αντιλήφθηκα τη σχετική συζήτηση στο φόρουμ θέλησα απλά να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις μου μαζί σας.

Εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να πουλήσω σε αξιοπρεπή τιμή το σύστημά μου και να μπορέσω να αποκτήσω το Grimm LS1 (σσ. αυτό με το υπογούφερ και όχι το απλό). Εύχομαι επίσης σε όποιον το επιθυμεί να μπορέσει να το αποκτήσει κι αυτός. Συγχαρητήρια στον geomiat για την αγορά του και καλές ακροάσεις! Μακάρι να μπορέσω να βρεθώ στο χώρο του και εγώ κάποτε και να το ακούσω επιτέλους σε σπίτι και όχι στις εκθέσεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Νομίζω οτι το ποστ πλέον οφείλει να αλλάξει τίτλο σε......"Είμαι μ@λ@Κας και το δείχνω ":whistling:
Τελικά ακόμα και ο Σκαλ μέσα στην παρορμητικότητα του σκατόψυχος δεν έγινε ποτέ :cool:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Σταματη -Τακη τι συμβαινει παλι το κερατο μου το τραγιο?????
Αρχισαμε παλι τα ιδια ???

Τι κωλοστριμουρα σας πιανει με καποια -συγεκριμενα - πραματακια ρε σεις βλεπε Metric-class D -Grimm - Xatzistamoi-Brunoi και λοιποι.....τι συμβαινει τελικα με εσας?

Που υπαρχει το προβλημα για να βαλλουμε ολοι ενα χερακι να βρεθει μια γαμωλυση που τραβαει εδω και τοσον καιρο.......
Γιατι τελικα ειμαστε τοσο μαζοχες οπου ενω μας χαλαει κατι εμεις εκει γυρω γυρω στα ιδια?
Και τι κερδιζουμε τελικα....τιποτα ...παπαρια μαντολες !!!!!!!!

Πηγαινετε ρε σεις καμια βολτα σε κανα αλλο site.....free ειναι.......μην μασσατε ....ενα ρημαδιασμενο registration ειναι και λυτρωνετε και εμας .....αφου δεν μπορειτε να ειστε σωστοι εδω........και τελος παντων ---ΦΤΑΝΕΙ ----ρε σεις..........τι αλλο δηλαδη να σας πουμε.........

μην αρχισουμε τα pm τωρα......

http://avclub.gr/forum/forum.php..........doors open...

Last edited:

Reaction score
1.720

Τι κωλοστριμουρα σας πιανει με καποια -συγεκριμενα - πραματακια ρε σεις βλεπε Metric-class D -Grimm - Xatzistamoi-Brunoi και λοιποι.....τι συμβαινει τελικα με εσας?

Που υπαρχει το προβλημα για να βαλλουμε ολοι ενα χερακι να βρεθει μια γαμωλυση που τραβαει εδω και τοσον καιρο.......
Γιατι τελικα ειμαστε τοσο μαζοχες οπου ενω μας χαλαει κατι εμεις εκει γυρω γυρω στα ιδια?

Πηγαινετε ρε σεις καμια βολτα σε κανα αλλο site.....free ειναι.......μην μασσατε ....ενα ρημαδιασμενο registration ειναι και λυτρωνετε και εμας .....αφου δεν μπορειτε να ειστε σωστοι εδω........και τελος παντων ---ΦΤΑΝΕΙ ----ρε σεις.......η αντιπαθεια κερδιζεται ευκολα .....τι αλλο δηλαδη να σας πουμε.........

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ . επισης αν εθιξα προσβαλα καποιον απο τους κατοχους.

π.μ δεν θα παιξουν .Ολα εδω!

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.986

Πηγαινετε ρε σεις καμια βολτα σε κανα αλλο site.....free ειναι.......μην μασσατε ....ενα ρημαδιασμενο registration ειναι και λυτρωνετε και εμας .....αφου δεν μπορειτε να ειστε σωστοι εδω........και τελος παντων ---ΦΤΑΝΕΙ ----ρε σεις.......η αντιπαθεια κερδιζεται ευκολα .....τι αλλο δηλαδη να σας πουμε.........

11.jpg

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Τακη τα εχουμε πει 1000 φορες .......εχουμε καταντησει γραφικοι λεγοντας τα ιδια.....ξερεις πολυ καλα τι λεω ...δυστυχως!!

Καθε φορα ξεκιναει το παραμυθακι της ας πουμε κατηγο'ριας και μετα αρχιζει το παραμυθακι του στυλ ...ελα μωρε ....φιλαρακια ειμαστε...θα γινουμε τωρα εχθροι για τα στερεα...ενω εχουν πεσει οι μπηχτες και οι ειρωνειες ..τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια......φτανει ...μα τον Χριστο δηλαδη....

Reaction score
1.720
Τακη τα εχουμε πει 1000 φορες .......εχουμε καταντησει γραφικοι λεγοντας τα ιδια.....ξερεις πολυ καλα τι λεω ...δυστυχως!!

Καθε φορα ξεκιναει το παραμυθακι της ας πουμε κατηγο'ριας και μετα αρχιζει το παραμυθακι του στυλ ...ελα μωρε ....φιλαρακια ειμαστε...θα γινουμε τωρα εχθροι για τα στερεα...ενω εχουν πεσει οι μπηχτες και οι ειρωνειες ..τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια......φτανει ...μα τον Χριστο δηλαδη....
δειξε μου σε παρακαλω πολυ που το κατηγορω.

Reaction score
1.815

Βλάσση, πες μου που είναι το πρόβλημα και θα βάλω κι εγώ ένα χεράκι!

gonis

Luger
Reaction score
12.145
Παντως ρε παιδια, αν δεν το αγορασετε και εσεις που το εχετε αγαπησει, πως περιμενετε να βγει αυτη η χωρα απο την κριση?

Ομαδα ΑΑ/
Βγαινει ο ΕΑΡ και δηλωνει επισημα οτι το θελει αλλα ακουει απο πικαπ.
Ο Μπουτιας παιζει ακομη με τα Μπακς πως τα λεν.
Ο Κογιας ακουει με ραδιοφωνακι.
Ο φιλος με τα χιλιαδες λαικ στο πρωτο του μηνυμα τα εχει αγορασει αλλα τελικα δεν τα εχει αγορασει και ισως τα εχει δει σε φωτογραφια ενας φιλος του.
Ο Βετ παιζει με αις και δεν εχω καταλαβει αν θα τα ηθελε.
Ο Μανος ψαχνει τον Φ.
Ο Ζαπ δεν ξερω που ειναι.

Ομαδα ΑΑ\
Ο Τακης παιζει με λαμπες.
Ο Μη λεει, τι μου λες για τα πιντιεφ αφου δεν εχεις φταγμενο χωρο να τα ακουσεις αφου εχουν κλειδωμενο το ντιεσπι.
Ο Νταλαμοστρε αναπολει τον Σκαλ.
Ο ΜΑρκου προτεινει να ακουσουμε πρωτα Σανσουι και μετα να αγορασουμε.
Ο Σουντοκου δεν τα θελει γιατι δεν εχουν ενισχυτη Κρελλ.
Ο Μπι δηλωνει λατρης της μηχανολογιας γενικα.
Ο Παπας ειναι στο Παρισι και εμεις ψαχνουμε ενα αποσμητικο για τον ντραμερ.
Ο ντερτι ριχνει συνεχεια αντιΟλυμπιακες σποντες και δινει χαρα στον Κογια.
Ο ιδρυτης γυριζει τις παραλιες της Αττικης.
Ο Χ και ο ζιζικ ψαχνουν το καλυτερο σουσι της Αθηνας με κολωδες ρυζι επιτελους.
Ο Στερνος, καθοτι ασχετος με τον δικαναλο δεν συμμετεχει.
Ο ζακμαν ασχολειται με σωληνωσεις.

Ομαδα Γ.
Ο Κορινθιος δεν συμμετεχει.

Εξαιρω και συγχαιρω τον Γκεομιατ, χωρις καμμια δοση ειρωνιας, τον θαρραλεο αυτον χαιφιντελλα που τολμησε οτι δεν τολμησαν οι λοιποι θεωρητικοι.

ΥΓ. Λογω διαμαρτυριας απο μελος, οι κατηγοριες αλλαξαν ονομα σε Α/ και Α\.
reminder

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Την πρώτη φορά δεν επενέβην,αφού δεν επιθυμούσα να χαλάσω το χιουμοριστικό ιδεογράφημα του dm.
Αφού όμως το υπενθυμίζεις,ιδού η δημοσίευση του υποφαινομένου:
Μέχρι πρότινος επιδαπέδια ενεργά της Backes & Muller,τα οποία είχαν παραμείνει άνω της δεκαετίας...
Έχω αναφερθεί και σε αυτά στο παρελθόν.
Λογική προτροπή,εφόσον είναι ενήμερος για την τακτική του υποφαινομένου να μη φωτογραφίζεται-κυριολεκτικώς και ...μεταφορικώς.;)
Κατά τα άλλα,το να θορυβούμαστε επειδή κάποιο θέμα έχει διέλθει την ώρα του παιδιού κι έχουν αστράψει κοφτερές λεπίδες...katina ,δεν προσφέρει τίποτε στην εξέλιξή του.

Ας αναλογιστούμε ότι η καθαρτική δράση μίας ΄΄ομαδικής θεραπείας΄΄ επιτυγχάνεται -μεταξύ άλλων- με το να εξωτερικεύουν οι συμμετέχοντες ολόκληρο το φάσμα των αρνητικών τους συναισθημάτων.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.192
Ας αναλογιστούμε ότι η καθαρτική δράση μίας ΄΄ομαδικής θεραπείας΄΄ επιτυγχάνεται -μεταξύ άλλων- με το να εξωτερικεύουν οι συμμετέχοντες ολόκληρο το φάσμα των αρνητικών τους συναισθημάτων.
Μόνο η ψυχοθεραπεία έλειπε από το thread...:)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Καλημερα σε ολες τις κατηγοριες, συνηθως το χιουμορ εκτονωνει καταστασεις.
Υπαρχει μια λεπτη γραμμη (κοκκινη?) αναμεσα στο καυστικο χιουμορ και την ειρωνια.
Ευχομαι σε ολους μας να εχουμε την ψυχραιμια να κραταμε τις γραμμες μας.
Αλλωστε οι γραμμες, αν μη τι αλλο, ειναι επικαιρες.

Reaction score
1.720
καλημερα και χρονια πολλα σε απαντες.
Υπαρχουν 1.456.752 επιχειρηματα που θα μπορουσα να παραθεσω για τα λανθασμενα συμπερασματα που εχουν βγαλει μερικοι συμφορουμιτες.
Εναι πολυ ευκολο να τα διατυπωσω, αρκει βεβαια να βαλουν στην ακρη το ποινικο μητρωο που με την πρωτη ευκαιρια δεν δισταζουν να το επικαλουνται
Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν χρειαζεται καποια ομαδικη ψυχοθεραπεια , η καποιος αγιασμος,κατα τα λεγομενα του αγαπητου Γιαννη, ειμαι ομως στην διαθεση της συγκλητου οταν, και οποτε, να δειξω οχι το ποσο δικιο εχω, αλλα το ποσο αδικα βγαζουν καποια λανθασμενα συμπερασματα.

Θα ηθελα επισης να ρωτησω πως βγαινει ο χαραχτηρισμος [σκατοψυχος] .
Η γνωμη- αποψη μου , που σχετιζεται με ενα αψυχο αντικειμενο με κανει σκατοψυχο;;;

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Θα ηθελα επισης να ρωτησω πως βγαινει ο χαραχτηρισμος [σκατοψυχος] .
Η γνωμη- αποψη μου , που σχετιζεται με ενα αψυχο αντικειμενο με κανει σκατοψυχο;;;
Μου κάνει εντύπωση ρε μπαγάσα που σκέφτηκες οτι σε αφορά.......:(
Τίποτα άλλο

Reaction score
1.720
Μανο με συγχωρεις, αλλα οταν μετα απο τουλαχιστον 5-νονους που το εχουν βαφτσει με διαφορα ονοματα [δεν τα επαναλαμβανω] και αλλου τοσους που εχουν πει τα οσα, ονομαστικα βγαινουν στον τακο οι γνωστοι 2 αντιρησιες , τοτε ειλικρινα χανω την μπαλα.
τιποτα αλλο.
Αληθεια οι κατοχοι haberth που εχουν διαβασει τα οσα για τηνεπιλογη τους τι πρεπει να κανουν;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.192
Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν χρειαζεται καποια ομαδικη ψυχοθεραπεια , η καποιος αγιασμος,κατα τα λεγομενα του αγαπητου Γιαννη, ειμαι ομως στην διαθεση της συγκλητου
Καταζητείται χιούμορ. :p

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Μόνο η ψυχοθεραπεία έλειπε από το thread...:)
Ακόμα και τα...δεδομένα επισημαίνονται αργά ή γρήγορα σε τέτοια νήματα.:sneaky:
Καλημερα σε ολες τις κατηγοριες, συνηθως το χιουμορ εκτονωνει καταστασεις.
Υπαρχει μια λεπτη γραμμη (κοκκινη?) αναμεσα στο καυστικο χιουμορ και την ειρωνια.
Ευχομαι σε ολους μας να εχουμε την ψυχραιμια να κραταμε τις γραμμες μας.
Αλλωστε οι γραμμες, αν μη τι αλλο, ειναι επικαιρες.
Και απαιτούν ενίοτε...τριχοειδείς χρωστήρες προκειμένου να χαραχθούν αυτές.;)
...
Η ίδια η γνώμη-άποψη,όχι.Η μεθοδολογία διατύπωσης θα μπορούσε όμως να υποδεικνύει κάποιον -χωρίς την παραμικρή προσωπική αιχμή- ως...*****μυαλο.;)

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13