Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.720
το σκα@τομυαλος μπορω και να το δεχτω. Το σκατοψυχος οχι. Αλλωστε υπαρχουν παρα πολλοι. [εννοω την αντιθετη γνωμη]

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Η ίδια η γνώμη-άποψη,όχι.Η μεθο(δο)λογία διατύπωσης θα μπορούσε όμως να υποδεικνύει κάποιον -χωρίς την παραμικρή προσωπική αιχμή- ως...*****μυαλο.;)
Αφού κατάφερες να κάνεις τον Μπούτχια να φαλτσάρει σε γραπτό λόγο......:hi:
Ακόμα και αυτός όμως όπως κι εγώ και όσοι μου έδωσαν like στο ποστ σε εξαίρεσαν της "σκατοψυχίας":sneaky: .
Ταυτίστηκες και δυστυχώς συνεχίζεις να ταυτίζεσαι ατυχώς με καταστάσεις.........
Είσαι πολύ καλύτερος .Μένει να το αποδείξεις .Στον ευατόν σου κυρίως

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Αφού κατάφερες να κάνεις τον Μπούτχια να φαλτσάρει σε γραπτό λόγο......:hi:
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να διακρίνεις την παραδρομή όσων δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη δουλειά που επιτελούν εκείνη τη στιγμή απ ότι στο πληκτρολόγιο...Οπότε δεν ΄΄πταίει΄΄ ο VAA γι αυτό.:p
Αληθεια οι κατοχοι haberth που εχουν διαβασει τα μύρια οσα για τηνεπιλογη τους τι πρεπει να κανουν;
Απαιτείται αναλυτική διευκρίνησις παρακαλώ...

Reaction score
6.497
Κλασικη περιπτωση ελληνικης βλαβης... ελλειψη επιχειρηματων, αρχη χαραχτηρισμων επι προσωπικου, απλα εκτος θεματος...:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Η ανάγκη αυτής είχε διαφανεί. Εσείς εθελοτυφλούσατε o_O
Δεν επιδιώκω προσωπικές αντιπαραθέσεις....Από τη στιγμή όμως που θίγονται ασκόπως ζητήματα εξηγημένα αναλυτικώς κατά την πορεία μου εντός του forum κι επιλογές που βαίνουν εκ των πραγμάτων δικαιωμένες εις βάθος χρόνου, ως πιστό κι ενεργό μέλος των ΑΑ (Ανώνυμων Ακροαματικόφιλων8-)) θα μπορούσα να αναρωτηθώ αντιστρόφως,τί είναι εκείνο που ωθεί κάποιους να αφήνουν εαυτούς εκτεθειμένους όλες τις στιγμές ανεξαιρέτως...;)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.441
Δεν αφήνετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις πρωί-πρωί; Κ. Buthia, περιμένουμε πως και πως ένα χρόνο τώρα την ανταπόκριση και το σχολιασμό της έκθεσης στο Μόναχο! Δουλειά παρακαλώ, τόσα δωμάτια είχε η έκθεση, γεμάτα (ψιλοάχρηστες :geek: ) συσκευές!

Reaction score
1.720
Απαιτείται αναλυτική διευκρίνησις παρακαλώ...
διευκρινηση ; Σε τι; Στο τι εχει λεχθει περι χαραχτηρισμων γι αυτο το ηχειο; Καυσοξυλα κ.λ.π;
Προταση ομως εχω! Να πανε σε καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο το σπιτι του ιδρυτη:p

Reaction score
1.720
κατι τελευταιο γιατι δεν μπορω να κρατησω το στομα οταν βλεπω το αδικο!
Αφου λοιπον εξαιρουμαι της σκατοψυχιας οφειλω δικαιωματικα να σας πως οτι εγω βλεπω αλλους 3 .

2 που βγαζουν δραση, και περναει στα ψιλα γραμματα, και ενα που κρινεται απο την αντιδραση. και παρακαλω πολυ για να μην παρεξηγηθω, μιλαω μονο στα σημεια επι προσωπικου τους, και οχι στο επιμαχο προιον.

Reaction score
13.553
ειναι απλα τα πραγματα εδω μεσα..σε ορισμενα ατομα δεν επιτρεπεται να φερεις αντιρρηση στα γραφομενα τους..οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα γενικως....απο την αλλη οταν εκτιθεσαι σε δημοσιο φορουμ { εκτος και αν δεν ειναι } λογικο ειναι να υπαρχη και η αντιθετη αποψη...στο παρον θεμα τωρα..κριτικη δεν εγινε γιατι αγορασε ο ανθρωπος το συγκεκριμενο συστημα..καλα εκανε και το αγορασε καλοακουστο και να το γουσταρει ο ανθρωπος για πολυ καιρο του ευχομαι....η κριτικη εγινε για τις υπερβολες που γραφτηκαν και τους χαρακτηρισμους...οτι αν δεν ακους απο ενα τετοιο συστημα και δεν παραδεχτεις οτι ειναι το τελειο του κοσμου εισαι απο κουφος ασχετος μεχρι και εγω δεν ξερω τι....πανω σε αυτο αναψαν και τα αιματα...ενα ξερω να πω οταν εισαι υπερβολικος στα γραφομενα σου και αρχιζεις τους χαρακτηρισμους και δικιο να εχεις το χανεις...μπορει και να κανω λαθος ..παντος αυτη ειναι η γνωμη μου...

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.636
Εγώ βλέπω ένα thread για τα Grimm και από κάτω να συζητάνε για αυτοκίνητα, για υπαρξιακές αναζητήσεις περί της πιστότητας του μουσικού γεγονότος και το αγαπημένο μου, το νέο ψηφιακό νόμισμα, τα likes τού avsite. :O_o:

Βάλτε κάτω και τις 59 σελίδες και τσεκάρετε τα off topic posts. (Πιθανόν να εμφανίζονται κάποια patterns.)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εγώ βλέπω ένα thread για τα Grimm και από κάτω να συζητάνε για αυτοκίνητα, για υπαρξιακές αναζητήσεις περί της πιστότητας του μουσικού γεγονότος και το αγαπημένο μου, το νέο ψηφιακό νόμισμα, τα likes τού avsite. :O_o:

Βάλτε κάτω και τις 59 σελίδες και τσεκάρετε τα off topic posts. (Πιθανόν να εμφανίζονται κάποια patterns.)
Προσπαθησα να το γυρισω στο σεξ, αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον ....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
διευκρινηση ; Σε τι; Στο τι εχει λεχθει περι χαραχτηρισμων γι αυτο το ηχειο; Καυσοξυλα κ.λ.π;
Προταση ομως εχω! Να πανε σε καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο το σπιτι του ιδρυτη:p
Όχι επί του γραπτού περιεχομένου,αλλά επί του αντικτύπου που θα "έπρεπε"-όπως το έχεις θέσει- να έχει κάτι τέτοιο.
Δεν ευσταθεί λογικώς,όσα στοιχεία παρατίθενται στο πλαίσιο ενός διαδικτυακού διαλόγου για καταναλωτικά αγαθά,να προξενούν οιαδήποτε σύγχυση ή οδύνη σε βαθμό που θα ωθούσε τους χρήστες ν'αντιδρούσαν έξω από το διαδικτυακό πλαίσιο,λες και θίγονταν λ.χ. στενά συγγενικά πρόσωπα είτε η προσωπικότητά; τους αυτή καθεαυτή,είτε η....σεξουαλικότητά τους,κ.ο.κ..
Ομοίως άτοπο θα ήταν να πτοούνταν υποτίθεται,εφόσον οι ίδιοι είναι κατασταλαγμένοι και ικανοποιημένοι με τις επιλογές τους.
Σημειωτέον ότι ΄΄καυσόξυλα΄΄ έχουν χαρακτηριστεί στο παρελθόν και οι κόρνες που ανήκουν σ'ένα από τα δικά μου συστήματα.Αυτό όμως δεν με έκανε να το πάρω κατάκαρδα,να διαμαρτυρηθώ ή ν'απαρνηθώ την απόλαυση που αποκομίζω από εκείνα.;)
Δεν αφήνετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις πρωί-πρωί; Κ. Buthia, περιμένουμε πως και πως ένα χρόνο τώρα την ανταπόκριση και το σχολιασμό της έκθεσης στο Μόναχο! Δουλειά παρακαλώ, τόσα δωμάτια είχε η έκθεση, γεμάτα (ψιλοάχρηστες :geek: ) συσκευές!
Είναι προφανές ότι η παρουσίαση εστιάζει σε όσα εκθέματα εναρμονίζονται με τη διάθεση για σχολιασμό,ενώ προσπερνώ όσα βρίσκω μετα ωρίμου σκέψεως αδιάφορα.
Καλώς ή κακώς,οι σε βάθος αναλύσεις στο παρόν νήμα επήλθαν ως φυσική συνέπεια,εφόσον εξελίχθηκε-όχι...αναπάντεχα- τούτο σε πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών ΄΄εφ όλης της ύλης΄΄.;)
ειναι απλα τα πραγματα εδω μεσα..σε ορισμενα ατομα δεν επιτρεπεται να φερεις αντιρρηση στα γραφομενα τους...
Το διακύβευμα είναι κατά πόσο ευσταθεί υπό επιστημονικούς και όρους. κοινής λογικής

Last edited:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734
Τα τελευταια χρονια παρατηρω οτι σχεδον ολα τα θεματα μετα απο ενα σημειο παιρνουν την ιδια τροπη και εχουν την ιδια καταληξη, και αυτο μαλλον συμβαινει ανεξαρτητως θεματος, σε βαθμο που σκεφτομαι μηπως τελικα τα θεματα ανοιγονται με αυτο το σκοπο, να καταληξουν στο χαβαλε, τη μανουρα, την ιντριγκα κλπ. Σε αυτη την περιπτωση το αντικειμενο του εκαστοτε θεματος ειναι η αφορμη και ειναι offtopic εξ'αρχης. Το resume ειναι το ιδιο παντα, και ισχυει και στη συγκεκριμμενη περιπτωση. Το συγκεκριμμενο νημα εχει ληξει απο την 2η αντε 3η σελιδα, εχει κουρασει και εχει κουραστει και το ιδιο, και δεν προσφερει τιποτα σε καποιον που ξεκινησε να το διαβασει λογω του τιτλου του.
Ειρηνη ημιν λοιπον, η ζωη ειναι αλλου.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Τα τελευταια χρονια παρατηρω οτι σχεδον ολα τα θεματα μετα απο ενα σημειο παιρνουν την ιδια τροπη και εχουν την ιδια καταληξη,..
Το συγκεκριμμενο νημα εχει ληξει απο την 2η αντε 3η σελιδα, εχει κουρασει και εχει κουραστει και το ιδιο, και δεν προσφερει τιποτα σε καποιον που ξεκινησε να το διαβασει λογω του τιτλου του.
Ειρηνη ημιν λοιπον, η ζωη ειναι αλλου.
Θεωρώ ότι χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν μέχρι και την ύστατη σελίδα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734
Κατα τη γνωμη μου περισσοτερο προσφερεται για κοινωνιολογικη αναλυση των ενοντων και συμμετεχοντων, παρα για συμπερασματα επι του θεματος αυτου καθ' αυτου, Γιαυτο εξ' αλλου καταληγει απο μονο του εκει.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Κατα τη γνωμη μου περισσοτερο προσφερεται για κοινωνιολογικη αναλυση των ενοντων και συμμετεχοντων, παρα για συμπερασματα επι του θεματος αυτου καθ' αυτου, Γιαυτο εξ' αλλου καταληγει απο μονο του εκει.
Δεν ομίλησα για συμπεράσματα επί του αρχικού αντικειμένου,αλλά για χρήσιμα γενικώς.
Απαραίτητα στοιχεία για τα πρώτα;,απαντούν βεβαίως και πέραν της τρίτης σελίδας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13