- Reaction score
- 1.720
το σκα@τομυαλος μπορω και να το δεχτω. Το σκατοψυχος οχι. Αλλωστε υπαρχουν παρα πολλοι. [εννοω την αντιθετη γνωμη]
ποτε δεν ειχα χιουμορ, ειναι πολυ γνωστο σε οσους με γνωριζουν!Καταζητείται χιούμορ.
Αφού κατάφερες να κάνεις τον Μπούτχια να φαλτσάρει σε γραπτό λόγο......Η ίδια η γνώμη-άποψη,όχι.Η μεθο(δο)λογία διατύπωσης θα μπορούσε όμως να υποδεικνύει κάποιον -χωρίς την παραμικρή προσωπική αιχμή- ως...*****μυαλο.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να διακρίνεις την παραδρομή όσων δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη δουλειά που επιτελούν εκείνη τη στιγμή απ ότι στο πληκτρολόγιο...Οπότε δεν ΄΄πταίει΄΄ ο VAA γι αυτό.Αφού κατάφερες να κάνεις τον Μπούτχια να φαλτσάρει σε γραπτό λόγο......
Απαιτείται αναλυτική διευκρίνησις παρακαλώ...Αληθεια οι κατοχοι haberth που εχουν διαβασει τα μύρια οσα για τηνεπιλογη τους τι πρεπει να κανουν;
Η ανάγκη αυτής είχε διαφανεί. Εσείς εθελοτυφλούσατεΜόνο η ψυχοθεραπεία έλειπε από το thread...
...Μίλησέ μας για αυτό. Τι σε φρενάρει από το να αφεθείς για μια στιγμή...
Δεν επιδιώκω προσωπικές αντιπαραθέσεις....Από τη στιγμή όμως που θίγονται ασκόπως ζητήματα εξηγημένα αναλυτικώς κατά την πορεία μου εντός του forum κι επιλογές που βαίνουν εκ των πραγμάτων δικαιωμένες εις βάθος χρόνου, ως πιστό κι ενεργό μέλος των ΑΑ (Ανώνυμων Ακροαματικόφιλων) θα μπορούσα να αναρωτηθώ αντιστρόφως,τί είναι εκείνο που ωθεί κάποιους να αφήνουν εαυτούς εκτεθειμένους όλες τις στιγμές ανεξαιρέτως...Η ανάγκη αυτής είχε διαφανεί. Εσείς εθελοτυφλούσατε
διευκρινηση ; Σε τι; Στο τι εχει λεχθει περι χαραχτηρισμων γι αυτο το ηχειο; Καυσοξυλα κ.λ.π;Απαιτείται αναλυτική διευκρίνησις παρακαλώ...
Προσπαθησα να το γυρισω στο σεξ, αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον ....Εγώ βλέπω ένα thread για τα Grimm και από κάτω να συζητάνε για αυτοκίνητα, για υπαρξιακές αναζητήσεις περί της πιστότητας του μουσικού γεγονότος και το αγαπημένο μου, το νέο ψηφιακό νόμισμα, τα likes τού avsite.
Βάλτε κάτω και τις 59 σελίδες και τσεκάρετε τα off topic posts. (Πιθανόν να εμφανίζονται κάποια patterns.)
Όχι επί του γραπτού περιεχομένου,αλλά επί του αντικτύπου που θα "έπρεπε"-όπως το έχεις θέσει- να έχει κάτι τέτοιο.διευκρινηση ; Σε τι; Στο τι εχει λεχθει περι χαραχτηρισμων γι αυτο το ηχειο; Καυσοξυλα κ.λ.π;
Προταση ομως εχω! Να πανε σε καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο το σπιτι του ιδρυτη
Είναι προφανές ότι η παρουσίαση εστιάζει σε όσα εκθέματα εναρμονίζονται με τη διάθεση για σχολιασμό,ενώ προσπερνώ όσα βρίσκω μετα ωρίμου σκέψεως αδιάφορα.Δεν αφήνετε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις πρωί-πρωί; Κ. Buthia, περιμένουμε πως και πως ένα χρόνο τώρα την ανταπόκριση και το σχολιασμό της έκθεσης στο Μόναχο! Δουλειά παρακαλώ, τόσα δωμάτια είχε η έκθεση, γεμάτα (ψιλοάχρηστες ) συσκευές!
Το διακύβευμα είναι κατά πόσο ευσταθεί υπό επιστημονικούς και όρους. κοινής λογικήςειναι απλα τα πραγματα εδω μεσα..σε ορισμενα ατομα δεν επιτρεπεται να φερεις αντιρρηση στα γραφομενα τους...
Θεωρώ ότι χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν μέχρι και την ύστατη σελίδα.Τα τελευταια χρονια παρατηρω οτι σχεδον ολα τα θεματα μετα απο ενα σημειο παιρνουν την ιδια τροπη και εχουν την ιδια καταληξη,..
Το συγκεκριμμενο νημα εχει ληξει απο την 2η αντε 3η σελιδα, εχει κουρασει και εχει κουραστει και το ιδιο, και δεν προσφερει τιποτα σε καποιον που ξεκινησε να το διαβασει λογω του τιτλου του.
Ειρηνη ημιν λοιπον, η ζωη ειναι αλλου.
Δεν ομίλησα για συμπεράσματα επί του αρχικού αντικειμένου,αλλά για χρήσιμα γενικώς.Κατα τη γνωμη μου περισσοτερο προσφερεται για κοινωνιολογικη αναλυση των ενοντων και συμμετεχοντων, παρα για συμπερασματα επι του θεματος αυτου καθ' αυτου, Γιαυτο εξ' αλλου καταληγει απο μονο του εκει.