Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
Y

Yiannis_B

Guest
Κύριο αγκάθι παραμένει η μεγαλύτερη δυσκολία πιθανής μεταπώλησης. στο μέσο ακροαματικόφιλο χρήστη.Και αυτό δεν ελέγχεται από όρους ανταγωνισμού.
Ναι, καλά, ενώ οι τενεκέδες κρατάν τιμή. (-πήρες like για το πρώτο σκέλος. :))

Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις τα χρήματα να τα σκάσεις, και κοιτάς την αξία μεταπώλησης, κάτι πάει στραβά, και δεν είναι ο γιαλός.

Αντιπαθώ τους τραμπάκηδες, και δεν με νοιάζει πως θα το πάρει ο καθένας.

Αν πάλι το καταευχαριστηθείς το σύστημα για μερικά χρόνια, τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

Last edited by a moderator:

Reaction score
30.454
Παγκόσμια πρώτη φίλε Dioan
2,5 χρόνια για 1ο μήνυμα και 7 like αμέσως :drinks:
Ακριβώς όπως τα λες είναι :thumbsup:
Εδώ κάποιοι άλλοι φωταγώγησαν τον Πειραιά όταν μετά από δέκα χρόνια κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν εκτός έδρας στο champions league....τα δυόμιση χρόνια σου έκαναν εντύπωση?:p

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.025
Θεωρώ άστοχο τον παραλληλισμό ως προς τη σταδιοδρομία ανάμεσα σε μέσα αποθήκευσης πληροφορίας και τεχνολογίες αναπαραγωγής αυτής.
(Το δε DSD ζει και βασιλεύει...:D)
Δεν έγινε κάποιος παραλληλισμός αλλά απλή αναφορά σε τεχνολογίες.
Τώρα θέλω να πιστεύω πως γνωρίζεις τους λόγους που ζει το DSD...;)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.019
Δεν έγινε κάποιος παραλληλισμός αλλά απλή αναφορά σε τεχνολογίες.
Τώρα θέλω να πιστεύω πως γνωρίζεις τους λόγους που ζει το DSD...;)

Για πε να μάθουμε και μείς.

Reaction score
7.315
΄΄Φωτογραφίζομαι ΄΄ μεταφορικώς σημαίνει ότι παρέχω με έμμεσο τρόπο δυνατότητα σε άλλους να προσδιορίσουν με επαρκή σαφήνεια κάποια ιπροσωπικά μου δεδομένα....
Μίλησέ μας για αυτό. Τι σε φρενάρει από το να αφεθείς για μια στιγμή... :)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.025
Τα ενεργά ηχεία όμως από τη στιγμή που εμφανίστηκαν και μέχρι σήμερα είχαν σταθερό μερίδιο αγοράς, κυρίως σε επαγγελματικές εφαρμογές και σε στούντιο. Δεν ξεπεράστηκαν ούτε πρόκειται να ξεπεραστούν. Τη στιγμή μάλιστα που οι συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες DSP μπορούν να βελτιώσουν τα ούτως ή άλλως πλεονεκτικά, σε σύγκριση με τα παθητικά, ενεργά κροσσόβερ και να ελαχιστοποιήσουν τα σφάλματα απόκρισης και φάσης των ηχείων, (για να μην αναφερθώ και στα κορυφαία μοντέρνα ενισχυτικά μόντουλ που τα περισσότερα πλέον χρησιμοποιούν), τα ενεργά συστήματα γίνονται πανίσχυρα. Αν και για πολλούς και γνωστούς λόγους δεν θα κυριαρχήσουν στην αγορά, θεωρώ πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν άπατα.
Όπως πολύ σωστά αναφέρεις τα ενεργά ηχεία έχουν την πρωτοκαθεδρία σε επαγγελματικούς χώρους, όπου το εύκολο (συνδέσεις), το γρήγορο (δυο καλώδια) και το μαζεμένο (ενισχυτής, προ, ηχείο, επεξεργαστής) μετράει πολύ, ενώ έχουν μηδενική αποδοχή σε οικιακούς χώρους.
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι τωρινή υπόθεση αλλά υπάρχουν εδώ και τριάντα + χρόνια...
http://meridianrepairshop.co.uk/?p=79

Το γιατί πιστεύω πως όλοι το καταλαβαίνουν.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.025
Για πε να μάθουμε και μείς.
Γιατί Γιάννη μου όταν μια αγορά κορεστεί, ανασταίνουμε και νεκρούς προκειμένου να πάρουμε μερίδιο.
Εδώ το βινύλιο θυμήθηκαν στο DSD θα κωλώσουν!

Reaction score
126
Όπως πολύ σωστά αναφέρεις τα ενεργά ηχεία έχουν την πρωτοκαθεδρία σε επαγγελματικούς χώρους, όπου το εύκολο (συνδέσεις), το γρήγορο (δυο καλώδια) και το μαζεμένο (ενισχυτής, προ, ηχείο, επεξεργαστής) μετράει πολύ, ενώ έχουν μηδενική αποδοχή σε οικιακούς χώρους.
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι τωρινή υπόθεση αλλά υπάρχουν εδώ και τριάντα + χρόνια...
http://meridianrepairshop.co.uk/?p=79

Το γιατί πιστεύω πως όλοι το καταλαβαίνουν.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο που τα ενεργά δεν ειναι στα σαλόνια μας και τα περισσότερα παίζουν σε στούντιο,νομίζω πως ο λόγος ειναι καθαρά το μάρκετινγκ

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.328
Ναι, καλά, ενώ οι τενεκέδες κρατάν τιμή. (-πήρες like για το πρώτο σκέλος. :))

Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις τα χρήματα να τα σκάσεις, και κοιτάς την αξία μεταπώλησης, κάτι πάει στραβά, και δεν είναι ο γιαλός.
Αντιπαθώ τους τραμπάκηδες, και δεν με νοιάζει πως θα το πάρει ο καθένας.
Αν πάλι το καταευχαριστηθείς το σύστημα για μερικά χρόνια, τα έχει βγάλει τα λεφτά του.
Είναι άσκοπο ν'απευθύνεις τέτοιους αφορισμούς σε όποιον αφενός μεν δεν συμμετέχει σε αγοραπωλησίες,αφετέρου δε έχει επανειλημμένα στιγματίσει την υπερκοστολόγηση μεταχειρισμένων συσκευών....;)

Μολαταύτα,καθήκον ενός προνοητικού χρήστη είναι να λογαριάζει ακόμα και τις παραμέτρους που δεν θα ενδιιέφεραν εκείνον άμεσα.

Και αφού θα έχει αποσβέσει την αρχική του τιμή όπως δηλώνεις,εάν και όταν έλθει η στιγμή του αποχωρισμού,οξίζει να δείξεις τότε πάνω απ'όλα ότι οι πράξεις οφείλουν να συμβαδίζουν με τα λόγια...:sneaky:
Μίλησέ μας για αυτό. Τι σε φρενάρει από το να αφεθείς για μια στιγμή... :)
Κανένας και τίποτα.Οι προσωπικές επιλογές δεν είναι υποχρεωτικό να υπαγορεύονται από ανασταλτικούς παράγοντες.:D

Reaction score
7.315
...
Κανένας και τίποτα.Οι προσωπικές επιλογές δεν είναι υποχρεωτικό να υπαγορεύονται από ανασταλτικούς παράγοντες.:D
Οι προσωπικές επιλογές δεν είναι υποχρεωτικό να "αναγορεύονται ως ανασταλτικοί παράγοντες" θα παράφραζα. :wink:
Έχουν παράπονο όμως οι fans. Δεν αρκεί ο άρτος. Διψούν για θέαμα :)!

Reaction score
1.815
Λυσσάξατε με τον αγαπητό Bhutia.
Δεν είναι φίλος ο άνθρωπος στις φωτό βρε παιδιά, ας τον σεβαστούμε.
Εξ' άλλου το έχει πει πολλές φορές!

Υ. Γ. Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την υποδοχή που μου κάνατε και για τα πολλά like.
Σας ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας, για τις λεπτομέρειες που διαβάσαμε σχετικά με το σύστημά σας και χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε ικανοποιημένος από την αγορά σας.
Πραγματικά είστε ένας από τους λίγους τυχερούς του χόμπυ, που ακούν μουσική και όχι το σύστημά τους (ή τα pdf τους).

Όπως παρακάλεσα και σε προηγούμενο post μου, θα ήθελα μια δυο φωτό, για να πάρουμε κι εμείς που παρακολουθούμε το thread μια εικόνα από τον τρόπο τοποθέτησης των Grimm, μιας και έχουμε ως δεδομένη αναφορά μόνο το σύστημα του αγαπητού Γιώργου.

Επιπλέον, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να μας αναφέρατε και δυο λόγια για τα προβλήματα του χώρου σας, αν και πως διορθώθηκαν με το LS1, καθώς και μετρήσεις που ενδεχομένως σας παρέδωσε ο εγκαταστάτης που ολοκλήρωσε, τη σοβαρή αυτή επένδυσή σας.

:welcome:

Reaction score
7.315
Λυσσάξατε με τον αγαπητό Bhutia.
Δεν είναι φίλος ο άνθρωπος στις φωτό βρε παιδιά, ας τον σεβαστούμε.
Εξ' άλλου το έχει πει πολλές φορές!
Ε, μας ξέρεις εμάς τους νέους... Δεν είμεθα ασεβείς. Είμεθα ...ενθουσιώδεις :geek:

Reaction score
8.885
με τα λεφτα που κοστιζει τουτο το μαραφετι ..μπορεις ανετα να γεμισεις ενα ρακ μηχανηματα και δυο ηχεια με χορταστικες διαστασεις κατι που αποτελει παραδοση στους κυκλους του χαι εντ:D

χαι εντ χωρις ρακ πολυ απλα δεν παιζει.

Reaction score
39
Όπως παρακάλεσα και σε προηγούμενο post μου, θα ήθελα μια δυο φωτό, για να πάρουμε κι εμείς που παρακολουθούμε το thread μια εικόνα από τον τρόπο τοποθέτησης των Grimm, μιας και έχουμε ως δεδομένη αναφορά μόνο το σύστημα του αγαπητού Γιώργου.
Το ότι έτυχε να ακούσω ακριβώς 3 χρόνια πριν τα Grimm στο High end show στο Μόναχο και τρεις φορές ακόμη σε διάφορες εκθέσεις και εντυπωσιάστηκα δεν με έκανε να τα αγοράσω (αν και θα το επιθυμούσα πολύ).
Στο παρελθόν όμως (2005-2008) ήμουν κάτοχος των εξαιρετικών ενεργών ηχείων Dynaudio BM15A, τα οποία πραγματικά αναπολώ και φυσικά μετάνιωσα που πούλησα. Τα συγκεκριμένα ηχεία τα είχαν ακούσει στο σπίτι μου πολλοί φίλοι και ο πρώτος στον οποίο ανακοίνωσα ότι σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω έγινε ο επόμενος ιδιοκτήτης τους. Από τότε εκτιμώ αυτού του τύπου ηχεία και γενικά παρακολουθώ την εξέλιξή τους.
Παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι φίλοι που επισκέφθηκαν τη φετινή έκθεση του Μονάχου αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από την εμπειρία της ακρόασης πεντακάναλου audio-only συστήματος Grimm. Συγκεκριμένα τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που απέδιδαν μεταξύ άλλων και παλαιότατες ηχογραφήσεις των Beatles και άλλων ροκ συγκροτημάτων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.282
Τώρα ρε παιδιά σαν άσχετος να γράψω και μιά μ@λ@κία ,Aναρωτιέμαι δηλαδή είναι κακό σε κάποιους να μην αρέσουν τά Grim και σε κάποιους άλλους τα Harbeth?......!!!!!!:errwhat:
Όχι βέβαια!

Αναμενόμενα όλα με τόσους κουφούς γύρω μας..

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1